Лидл 100- Таблетки тук, таблетки - там. Тоалетна без таблетки - голям срам.

• 98 868
  • 768
  •   1
Отговори
# 315
  • вече в прегръдките на любимия, и само там
Аз да попитам в Лидл в Совбода или в този до Сметната палата дали има от тези комплекти купи от неръждаема стомана дето са за 25 лв?

# 316
  • София
Лимонтузу е 25 стотинки/пакетчето. не се сещам 15гр. или 25 гр. е пакета.
Вчера взех предпазител за седалката, едно намалено пиле Дюк торби за боклук, тоалетна за котката, шипков мармалад, исках и вафла с тахан, но нямаше, ябълков оцет и гювеч и сирене по БДС /за него не съм сигурна, че е от същата марка/ на новата им марка, замразена царевица. Имаше ягоди, но по три и нещо, много скъпи ми се видяха! Авокадото им беше много твърдо.

Последна редакция: ср, 15 фев 2017, 09:15 от verabel

# 317
Не знам дали сте го споменавали, но вече има кисело мляко Пилос по БДС на цена 79 стотинки, което в сравнение с другия зърнест боклук, който се опитват да пробутат като кисело мляко, е просто перфектно: има консистенцията на кисело мляко и - о, Боже! - кисел вкус, както ми харесва. Минавам на него.
В неделя изядох една локумена вафла с аромат на роза и цяла вечер излъчвах от порите розов аромат.

# 318
  • Вестерос
Блендер ли ще има от утре? Аз много искам за смутита, ама и ядки да реже.

# 319

Не знам, дали е същия като моят (от промоцията на зелени и цикламени блендери със стъклена кана), но... от едросмляна лютеница, която исках да превърна във финно смляна - изпуши  Naughty

# 320

Не знам, дали е същия като моят (от промоцията на зелени и цикламени блендери със стъклена кана), но... от едросмляна лютеница, която исках да превърна във финно смляна - изпуши  Naughty

Аз в същия такъв правя смутита, троша лед, правя ядки на брашно, правих и фъстъчено масло даже, работи като пушка  Peace
Говоря за този
Скрит текст:

# 321
И аз да се включа с въпрос - има ли го препарата още за почистване на перални ?
Нещо не мога да го открия  Thinking

# 322
  • Вестерос
Ама от утре ли е? Не съм гледала брошура, но много искам точно за ядки, лед ала бала да си правя смутита, кашички. Нещо като нутрибулет, ама той ми идва доста скъп. Може ли снимка на този, който е от Лидл.

Видях снимката  Joy Залепих се на розовия  Heart Eyes  Laughing Каква му е цената?

# 323
  • Beyond the stars
Де го видяхте тоз блендер? Само печка виждам като уред таз седмица  newsm78

# 324
Ама от утре ли е? Не съм гледала брошура, но много искам точно за ядки, лед ала бала да си правя смутита, кашички. Нещо като нутрибулет, ама той ми идва доста скъп. Може ли снимка на този, който е от Лидл.

Видях снимката  Joy Залепих се на розовия  Heart Eyes  Laughing Каква му е цената?

Тифани, ти къде видя че ще има блендер на промо? Аз не виждам в брошурата и в сайта  newsm78 Не знам кой ще е на промоция Simple Smile просто изразих мнение за този, който аз имам. Има и друг който пускат, същия като Нутрибулет....да не би от него да се интересуваш?

Скрит текст:

Иначе със стъклените кани бяха по 49 лв, ако не ме лъже паметта  bouquet

# 325
Няма блендер, споделят си мнения просто

# 326
  • Вестерос
Прочетох, че някой щял да купува и затова питах, но мерси за мненията, определено ще следя като пускат  bouquet

# 327
Блендер имаше в Пловдив и вчера когато бях в Лидл. И го препоръчвам! Моя си го ползвам вече цяла година. АА сега е намален на 49,99

# 328
  • Cyberspace
При нас има блендер, не е такъв тип,по-различен е. Няма го в брошурата, от 55лв. на 40 е намален в момента. Бяха зелени и лилави, сега зелените ги няма, а държах на зелен... Нищо, ще го преживея.
Намерих снимка:
Скрит текст:

# 329
Аз да попитам докога, във времето напред,  виждате стоките . Някой беше споменал за брошурата за другата седмица , и се оцъклих. Shocked
Никъде не виждам какво следва след събота.

Общи условия

Активация на акаунт