Лидл 100- Таблетки тук, таблетки - там. Тоалетна без таблетки - голям срам.

• 98 876
  • 768
  •   1
Отговори
# 330
На плакатите в магазина се виждат част от стоките за следващата седмица преди да излезе брошурата в четвъртък

# 331
На плакатите в магазина се виждат част от стоките за следващата седмица преди да излезе брошурата в четвъртък

Благодаря , наистина се пулих тук в недоумение Hug

# 332
При нас има блендер, не е такъв тип,по-различен е. Няма го в брошурата, от 55лв. на 40 е намален в момента. Бяха зелени и лилави, сега зелените ги няма, а държах на зелен... Нищо, ще го преживея.
Намерих снимка:
Скрит текст:

Имаше от този и от другия тип блендери. Бяха изкарали и мъжките портфейли , блузи от старари седмици и какво ли не.

# 333
  • Cyberspace
Ще разгледам дали има и от другите. Кой вариант ще е по-добър, обаче...  newsm78

# 334
Ще разгледам дали има и от другите. Кой вариант ще е по-добър, обаче...  newsm78
аз имам от този който е с голямата кана . Много съм доволна. Лесно се чисти можеш да направиш по-голямо количество а не чаша по чаша. Не съм пробвала другото може и то да е добро но давам +1 за първия вариант.

# 335
И аз да се включа с въпрос - има ли го препарата още за почистване на перални ?
Нещо не мога да го открия  Thinking
Ако е този дето са по две червени малки плоски шишенца,вчера имаше много в О.К.(вече знаете какво е) Laughing

# 336
  • Cyberspace
Ще видя ако го има другото, ще се спра на него. Това ми се струва и доста обемисто, а и не е зелено, държа си на зелено  Mr. Green

# 337
Блендер имаше в Пловдив и вчера когато бях в Лидл. И го препоръчвам! Моя си го ползвам вече цяла година. АА сега е намален на 49,99
От кой вид е блендера , който е останал?

# 338
и от двата имаше

# 339
Тета, и аз се имам за стисната, ама се опулих, като ти четох премеждията с оцета, джезвето и лимонтозуто  Mr. Green

Помните ли бурканите със свинско? Чак сега им дойде реда у нас  Mr. Green Е, чудни са.

# 340
Тета, и аз се имам за стисната, ама се опулих, като ти четох премеждията с оцета, джезвето и лимонтозуто  Mr. Green

Помните ли бурканите със свинско? Чак сега им дойде реда у нас  Mr. Green Е, чудни са.

А добрутро....за бурканите де Laughing

А за другото ... майтап да става, шегичка малка Mr. Green

# 341
  • София
Да похваля новите вафли със слънчогледов тахан- мноого ни харесаха вкъщи  Peace
Взех и от ваниловия пудинг, чела съм много положителни отзиви тук, но него още не сме го  пробвали.

# 342
  • Перник
Ванилов пудинг Милбона в черни кофички ние купуваме вече 2 пъти. Мнооого ни хареса. Шоколадовият - не толкова.

# 343
  • София
Поздрави на всички скръндзи-съмишленички. Само да не станем повод за заглавие на следващата тема - "Сръндзи тук, скръндзи там - празен портфейл голям срам"  Wink Да борим този вреден навик заедно  Grinning

Може ли картинка на вафлите с тахан. Много обичам вафлите на Хели с халва и мед, та сигурно и тези ще ми харесат.
Препарата за перални го издирвам и аз, но отдавна не го бях мяркала. Сегашната ми пералня е предразположена към умирисване и трябва да се запася. Дано са го пуснали и по другите магазини или ще моля приятелка от О.К. да ми го купи, че ми е мноого далече.

# 344

Общи условия

Активация на акаунт