Лидл 100- Таблетки тук, таблетки - там. Тоалетна без таблетки - голям срам.

• 98 905
  • 768
  •   1
Отговори
# 345
Тези вафли в нашия Лидл се бяха свършили още в понеделник. Взех само 3 броя локумени, но още не съм ги пробвала. Снощи нямаше вече и локумени. Sad

# 346
  • София
В София, в  магазина на Сливница беше пълно с тях. Има и на рафтовете при другите сладки неща, и там където редят седмичните промоционални артикули.

# 347
Не знам дали сте го споменавали, но вече има кисело мляко Пилос по БДС на цена 79 стотинки, което в сравнение с другия зърнест боклук, който се опитват да пробутат като кисело мляко, е просто перфектно:
От колко % е?

# 348
Не знам дали сте го споменавали, но вече има кисело мляко Пилос по БДС на цена 79 стотинки, което в сравнение с другия зърнест боклук, който се опитват да пробутат като кисело мляко, е просто перфектно:
От колко % е?
3.6%

# 349
  • Cyberspace
Не успях да си взема блендер, беше останал само лилавия за смути, но пък табелата с промоцията на другия блендер беше останала и видях, че другия е 550W, а този е 250W и се зачудих дали не е по-добре да взема другия, дето го нямат  Mr. Green Една консултантка там ми каза, че мога да звънна на клиентския телефон и д а ми го доставят в магазина, на касата друга пък ми каза, че тази опция не важала за стоки на промоция, но да съм се обадила да проверя все пак. Те пък по-заети и от М-тел техните линии, доста си поседях на телефона и никой не ме отрази.

п.п.: Да, не могат да изпратят блендера, ще се наложи да се задоволя с по-слабия...

Последна редакция: ср, 15 фев 2017, 16:42 от Cyberspace

# 350
  • София
В София, в  магазина на Сливница беше пълно с тях. Има и на рафтовете при другите сладки неща, и там където редят седмичните промоционални артикули.
Аз вчера към 18,00 часа не видях нито една, а исках да си купя. Гледах и на другото място, където имаше продукти на новата им марка.

# 351
  • Перник
...
Може ли картинка на вафлите с тахан. Много обичам вафлите на Хели с халва и мед, та сигурно и тези ще ми харесат.
...

Ох, и аз харесвам вафлите "Хели", обаче гледам да ги ям по-рядко, че са пълни с вредности  Sad Не съм вманиачена по здравословното хранене, де, да не си помислите нещо  Wink

# 352
И аз търсих от вафлите с тахан но в Пловдив не ги намерих ( в Лидъла който е срещу стадион Ботев)

# 353
  • София
Мдаааа, ваниловия пудинг и аз много го харесвам. А и всички в къщи също.
Утре се чудя дали да се разходжам за детските гащички.....

# 354
Кремът  за крака,  от който сте доволни в каква опаковка е, че аз попаднах на не голяма тубичка  newsm78.??
Как е фъстъченият крем?? Искам да го ползвам като  заместител на фъстъчено масло за сладки.

# 355
Някой ще ходи ли утре? Може ли да погледнете тези якенца хубави ли са? В смисъл много ли са тънки или имат подплата? Стават ли за ранна пролет? Ще чакам да ми пишете, че ако отида за яке и не стават, ще изхарча пак бюджета:)Simple Smile Направо ме е страх от Лидл вече, много се зарибявам, но ако кажете, че са хубави утре и хуквам:)Simple Smile

# 356
Аз мисля, че якетата ще са тънки и без подплата Rolling Eyes  Най-много да имат някаква тъъънкааа вата вътре, под шушляковата подплата. Те зимните им са едни тънкяши, че тези ли..
Утре ако стигна в 9ч, ще ги погледна и ще докладвам.

# 357
Само аз ли съм недоволна от тяхните зеленчуци? Имам чувството, че като ги купя на другия ден за нищо не стават. Особено доматите ...  newsm78

# 358
И бананите узряват за един ден Sad

# 359
Аз домати вземам, на мен ми харесват. Стоят твърди и вкъщи. Но аз вземам по 3-4-5 домата, не по много, че омекват и мухлясват после. Краставици рядко случвам хубави по това време, все ми стоят меки и жълти вътре, но то не им е и сезон. Зеле вчера взехме две глави, беше твърдо и трудно го нарязах, но после стана вкусно Grinning

Общи условия

Активация на акаунт