Лидл 100- Таблетки тук, таблетки - там. Тоалетна без таблетки - голям срам.

• 98 867
  • 768
  •   1
Отговори
# 360
И бананите узряват за един ден Sad
Да, това и аз съм го забелязала, а винаги избирам по-зелени, защото у дома така ги предпочитаме.

# 361
Но пък са вкусни  Heart Eyes

# 362
  • Бургас
Бананите ми харесват на мен. Домати купих веднъж и няма да повторя.
Основно купувам лук, моркови и рукола от Лидл. Останалото, от кварталния плод-зеленчук. Миналата седмица взех и айсберг, много хубав беше. Ама цената - в сряда 2,49, в петък 2,99, утре колко ще е не знам   Mr. Green

Пуешкото има ли нещо по-особено като се готви? Мисля с ориз или на фрикасе да го направя. Гърди или бутчета да взема  newsm78

# 363
  • София
Утре ще ми е ден за Лидл, че ще съм с колата, а и ми е наблизо до работата. Ще се огледам и за якетата. На мен ми трябва точно нещо с тънка вата за напролет. Имам си едно любимо на преклонна възраст вече и  е крайно време да се разделим, ама без ново не ща.

# 364
  • София
Помощ - купих си таблетки за тоалетната.
Нямам казанче, само 1 бутон на стената.
Ще ги мятам в чинията, наясно съм.
Но те са 4 с обвивка, да я махам ли или ще се разтвори?

# 365
  • Бургас
Помощ - купих си таблетки за тоалетната.
Нямам казанче, само 1 бутон на стената.
Ще ги мятам в чинията, наясно съм.
Но те са 4 с обвивка, да я махам ли или ще се разтвори?

Я, ти какви таблетки си купи?

ОНЕЗИ таблетки са опаковани по една.

# 366
Явно от таблетките за синя вода, които се слагат в казанчето.

# 367
Кремът  за крака,  от който сте доволни в каква опаковка е, че аз попаднах на не голяма тубичка  newsm78.??
Аз купих един бяло с червено и пише "Urea" 100ml. Мисля че няма по-голяма тубичка.

# 368
В тази тема верно сте големи скръндзи - крем за крака за 2лв, че и голяма тубичка търси! Литър дали ще ти стигне? За 2лв?

# 369
Домати има страОтни, на клонка, Чери, холандски,НО 😭😭 13 ЛВ КИЛОТО😭😭😭

# 370
За зеленчуците - аз им харесвам розовите домати, винаги са добре узрели и вкусни. Дребното със засилка си грабва по една чашка "бонбони-доматчета" - от шарените черита (гледам рядко да ходя с нея, като светкавица е покрай рафтовете). Краставици взех от фолираните онзи ден, днес изхвърлих и двете - едната беше кисела, другата с дъх на мухъл и жълта отвътре.

# 371
  • София
Таня, 4 са, опаковани всяка в целофан.
Ще метна 1 в чинията като си лягам. То няма за чистене, ама да не изоставам от тренда - барабар Петко с мъжете и аз.

# 372
  • Бургас
Кремът  за крака,  от който сте доволни в каква опаковка е, че аз попаднах на не голяма тубичка  newsm78.??
Как е фъстъченият крем?? Искам да го ползвам като  заместител на фъстъчено масло за сладки.
Чудесен е! Онзиден взех за да пробвам една рецепта за торта и аха да не оставя за нея hahaha Не знам защо досега не съм го взимала за дегустация... По-лек е на вкус от маслото, но си е с наситен фъстъчен вкус и аромат. Доста по-сладък е от класическото фъстъчено масло Peace

А за плодовете и зеленчуците - има хубави и не толкова. От доста време купувам доматите на клонка - твърди и вкусни са. Траят сравнително дълго. Доматки-бонбонки купуваме редовно, че дребосът много ги обича. И от шарените взимаме, и от червените в същата кутийка -все са вкусни. Бейби-спанак и фелд също съм взимала и повечето пъти съм била доволна. Краставиците определено са гадни, но в магазин "Витамин" (зеленчуковото магазинче, в което пазаруваме) от няколко дни има чудесни нашенски краставици - тънки, хрупкави и вкусни, пък макар и по 5,40 Rolling Eyes Основно са за детето, че то без зеленчук не сяда на масата. От плодовете обожавам розовите ябълки Pink Lady, ама на тази цена рядко си ги позволявам. Общо взето съм доволна от избора и качеството на плодовете и зеленчуците Peace

И не я слушайте Тета, че била скръндза за нехранителни неща! Само я питайте колко чифта дънки и джегинси има! И я проверете как вилнее в темата за H&M, пък там манджи на продават Twisted Evil

# 373
  • Бургас
Таня, 4 са, опаковани всяка в целофан.
Ще метна 1 в чинията като си лягам. То няма за чистене, ама да не изоставам от тренда - барабар Петко с мъжете и аз.

Гледах преди малко, взела си от тези, които се слагат в казанчето. Карай, мушкай там, нали си в крак  Joy
Другите са 16 бр. в опаковка, за 2,99 лв., ако решиш пак да купуваш.

# 374
Ох от кога съм се наканила за блендер? Някой може ли да каже във Варна има ли?

Общи условия

Активация на акаунт