Лидл 100- Таблетки тук, таблетки - там. Тоалетна без таблетки - голям срам.

• 98 714
  • 768
  •   1
Отговори
# 255
  • София

Ако някой засече повече бройки от тениските с шевици - да свирка,  че в Люлин още снощи нямаше  Peace

На Сливница имаше, но не загледах колко и какви.

# 256
  • Варна
Вече няколко пъти уж гледам за таблетки/препарат за кафе машина и не виждам. И на мен ми трябват за каната. Досега чистех с оцет, но при последната кана остава неизчистена "дъга" на дъното. Та, моля, ориентирайте ме за вида и мястото на тия вълшебни таблетки за кафе машина!

# 257
Отзад до четките за зъби ги гледах сутринта Peace

# 258
В О.К. са при примоциите,там дето слагат единичните намалени с 30% неща.Сега са на 0.99 вместо на два лева,8 табл.в опаковка.

# 259
Аз взимам от К прахчета за почистване на Heitmann. Ползват се за кафемашини и кани за вода. Кафемашина нямам, но каната си се чисти без проблем и усилия.

# 260
Не е много по темата, ама на:

Скрит текст:
Хубава преса за чесън си взехме от Икеа, лесно се почиства и е здрава.

# 261
  • Перник
Аз купих таблетки за кафе машина есента. Благодарение на тях си доповредих машината - тя не работеше като света, а след таблетката - хептен. Поправиха ми я за 20 лв., де, ама сега ме е страх пак да ползвам таблетките  Thinking Иначе сутринта се сетих за тях, че така седят в шкафа.

# 262
Аз купих таблетки за кафе машина есента. Благодарение на тях си доповредих машината - тя не работеше като света, а след таблетката - хептен. Поправиха ми я за 20 лв., де, ама сега ме е страх пак да ползвам таблетките  Thinking Иначе сутринта се сетих за тях, че така седят в шкафа.

Пускай ги в тоалетната Grinning

В Емаг има намален някакъв уред за плитки-май 50 лв беше.

# 263
  • Перник

Пускай ги в тоалетната Grinning

...

Ми тя си ми е чиста  Crazy

# 264
Да омекотиш водата и да не стават зян Laughing Mr. Green

# 265
Да омекотиш водата и да не стават зян Laughing Mr. Green
Joy Joy Joy

# 266
  • Бургас
...
Замислих се, таблетките за кафемашина, ще свършат ли работа за термокана?
От години ги ползвам точно за термоканата и съм много доволна Peace

Пффф усещам как и аз ще тичам за таблетки . Термоканата и на  мен ми е за почистване.
А после в тази вода, мъжО накисва слушалката на душа и се изчиства и там, и една каничка сервизна, дето е във ВЦ-то си минава по реда и става чистичка после... Тааа тичай Laughing Peace

Начииии, страшни сте. Благодаря!

Ся, ако кажете, че има таблетки дето чистят и вместо прахосмукачка ви признах  Mr. Green

# 267
Бях го Лидл ей сега. Взех си ножове http://www.lidl.bg/bg/513.htm?action=showDetail&id=55211
 Grinning Аз за тях отидох. Тениските с шевиците не ми харесаха и не взех. и аз погледнах таблетките но се сдържах и не купих. Бях чела някаква домашна рецепта  за варовик в кана за вода.  smile3508

# 268
С оцет съм махала варовик по едно джезве, в което си варя яйца, но трябва да налея догоре, а оцета скъп и той Crazy

# 269
...
Замислих се, таблетките за кафемашина, ще свършат ли работа за термокана?
От години ги ползвам точно за термоканата и съм много доволна Peace

Пффф усещам как и аз ще тичам за таблетки . Термоканата и на  мен ми е за почистване.
А после в тази вода, мъжО накисва слушалката на душа и се изчиства и там, и една каничка сервизна, дето е във ВЦ-то си минава по реда и става чистичка после... Тааа тичай Laughing Peace

Начииии, страшни сте. Благодаря!

Ся, ако кажете, че има таблетки дето чистят и вместо прахосмукачка ви признах  Mr. Green

Таквиз и аз искам  Laughing Laughing Laughing

Моята кана не е с един нагревател, такова като бързоварче, ами цялото дъно е хромирано и с кво ли не съм я търкала, само дето я надрах  Crossing Arms само с таблетките става номера, без търкане и дране  Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт