Лидл 100- Таблетки тук, таблетки - там. Тоалетна без таблетки - голям срам.

• 98 750
  • 768
  •   1
Отговори
# 240
Където и да ги пуснеш, на едно място ще отидат Laughing...таблетките де.

Така де...само искам да им избера правилния път към канала, че да си спестя търкането  Laughing

# 241
Тета голям студ бря, как да изкарам диванетата  Crazy

Квото и да вземе ще го ползвам, тез за кафемашина ще ти ги подаря, че нямам такоз нЯщу Whistling

# 242
Ами грабай четката и почвай да жулиш...така хем си на топло и няма да мръзнат децата навън, хем работа ще отвъртиш Whistling

За кафе машината са намалени на 0.99 лв от лев и нещо.

сетих се....имам залежали таблетки, ама за пералня, за омекотяване на водата от типа на калгона...ще взема от тях да пусна и в кенефа, да разкарат котления камък поне.

# 243
  • Бургас
Таблетките за тоалетна са 2,99 лв., за ориентир на бабата.
За пускането, аз първия път бих сложила една в казанчето и една в гърнето. Моето казанче е вградено, така че му се размина.
Таблетките за съдомиялна мият всичко при мен, но аз ползвам другите W5, които са 60 бр. в опаковка.

Сиренето Пилос и продълговатия кашкавал и аз не харесах. Кашкавала по БДС е моят. Сиренето Софра също ми хареса.

Замислих се, таблетките за кафемашина, ще свършат ли работа за термокана?

# 244
Само аз май няма да си купувам таблетки.Карам си с гела за wc и съм си ок. Даже имам още един от био седмицата .( кое ли му е биото ама ... )
На блуедино(капкавала) купувам по малката опаковка (кръглата) . Въпрос на вкус наистина аз го харесвам и като отидем в Лидл всеки път купувам от там млечните продукти- и сирене и кашкавала и маслото и киселото мляко. Вкусни са ми не знам колко са бг и колко са истински но щом се ядат в къщи са дтстатъчно добри за моя вкус.
Преса за чесън много ми трябва но ми идва много скъпа тази. Хем и се чудя хем не ми се дават толкова за преса за чесън. От левче не бих си купила , защото са ми се чупили. Бях си взела от не помня кой супермаркет вече ама я подарих .

# 245
  • Бургас
...
От години ги ползвам точно за термоканата и съм много доволна Peace

# 246
...

Пффф усещам как и аз ще тичам за таблетки . Термоканата и на  мен ми е за почистване.

# 247
Ами грабай четката и почвай да жулиш...така хем си на топло и няма да мръзнат децата навън, хем работа ще отвъртиш Whistling
Хем ще спести някой лев.  Mr. Green  Peace

Магнолия, ако сложиш таблетката в казанчето ще отмиеш налепа под ръба на тоалетната чиния, ако искаш да почистим към канала, слагаш в тоалетната чиния. Peace

# 248
  • Бургас
...

Пффф усещам как и аз ще тичам за таблетки . Термоканата и на  мен ми е за почистване.
А после в тази вода, мъжО накисва слушалката на душа и се изчиства и там, и една каничка сервизна, дето е във ВЦ-то си минава по реда и става чистичка после... Тааа тичай Laughing Peace

# 249
 smile3501 newsm68  Те били много функционални тези таблетки. А ножовете някой пробва ли? Не тези с дъската а другите , които са по 2 бр

# 250
  • have faith and be patient ..
аз да споделя за моето ВЦ , много съм доволна от една пяна на W5 за под ръба , разклаща се добре после се обръща с "главата" на долу , и се минава по целия ръб докато набъбне , аз слагам доста от нея , и понеже е пяна и не потича толкова бързо и изпълва много добре това труднодостъпно място , бях си купила и от техните четки за тоалетна , които имаха и една изпъкнала четка , за подръбието точно , ама как го обясних дано ме разбрахте , и оставям малко пяната да си постои там , после като се сетя взимам тая четка и търкам яко под ръба  Laughing ние сме в квартира , в която не е живяно над 10 години и  можете да си представите в какво състояние е банята , начи само аз съм я мила последното десетилетие  Mr. Green та първите 2-3 пъти изпод ръба четката вадеше някви ръжди , гадории и т.н. , миех я с маркуча , и после пак .. и си викам тъй ше е явно , но вчера имах муза и цял ден пак чистих банята , странното е ,че по същия начин четката изобщо не се изцапа под ръба на тоалетната чиния , а тя е бяла  Shocked дали я измих за винаги тая тоалетна  Thinking   Mr. Green Mr. Green

http://bangla.babyonline.pl/foto/prod//0008/d/002_01_8247.jpg  ето такава , но моита са с червена и жълта капачка

# 251
Хем ще спести някой лев.  Mr. Green  Peace

Магнолия, ако сложиш таблетката в казанчето ще отмиеш налепа под ръба на тоалетната чиния, ако искаш да почистим към канала, слагаш в тоалетната чиния. Peace

Peace Това е най-доброто начало, за да започна да ползвам таблетките и да им видя резултата  Simple Smile Че досега с един Медикс само си боядисвах тоалетната, не стават и това е...
Някой взе ли от романтичните комплекти книги? Романите пише, че са два вътре, дали си заслужават ... романтиката  Heart Eyes

# 252
Заплюх си тениски с бродирани мотиви!
ДАно до утре да има!
По-напред имаше коментари, че не си заслужавали, ама единствената, дето беше останала в Люлин не изглеждаше зле. Peace От чорапите с мотиви пък хич нямаше.
Пробвахме салата апетитка и луканка от новата марка. Салатата е леко пикантна, не е лоша, въпреки, че с по-едра лютеница харесам. Луканката мъжката половина я одобри уж, аз по месата не съм. Peace
Лед лампата взехме,че този път достатъчно дълга ни се видя. Мъжките дънки на живо не ми харесаха,а светлите уж симпатични изглеждаха в брошурата,пък и нещо много слим надолу му се видяха на любимия.

Вълшебство, как се монтира лед лампата? И свети ли добре? Моля, за отзив  bouquet За таблетките за кафе машина също потвърждавам че стават за термо кани, аз само за нея ползвам, иначе няма изчистване, много съм доволна от тях  Peace

# 253
  • Beyond the stars
Вълшебство, как се монтира лед лампата? И свети ли добре? Моля, за отзив  bouquet За таблетките за кафе машина също потвърждавам че стават за термо кани, аз само за нея ползвам, иначе няма изчистване, много съм доволна от тях  Peace

С винтове според домашния майстор, ама още не сме монтирали, че е за вкъщито, дето още се ремонтира и не знам кога ще й дойде ред  Mr. Green

Ако някой засече повече бройки от тениските с шевици - да свирка,  че в Люлин още снощи нямаше  Peace

# 254
Така...срам,не срам моюта тойлетна ще е без таблетки грам  Laughingне се изкуших от масовата лидълска мода,дори умишлено не отидох към рафта...Не взех и от другите хапове за кафе машина и кана,щот се разчетох и видях,че няма да мога да изпълня упътването от опаковката(мойте уреди са на по 15год.и нямат мн.екстри-каната направо завира,де ше знам кога е 50градуса,и нещо за кафе машината пишеше,коет не знам как става за мойта...).Мъжки пижами не взех,че тийна няма да одобри долнището-ще каже че е на дядо му...Декоративната върба Ива,беше на 5лева,много и се чудих и не взех.Уж нищо съществено не купих и пак бях като магаре...В О.К.имаше само детски тениски,бяха ги подредили под всички етикети за др.такива.Имаше и само един чифт чорапи май около 38номер.Престилки имаше,но хич не стават като материя

Общи условия

Активация на акаунт