Лидл 100- Таблетки тук, таблетки - там. Тоалетна без таблетки - голям срам.

• 98 747
  • 768
  •   1
Отговори
# 210
  • Beyond the stars
Заплюх си тениски с бродирани мотиви!
ДАно до утре да има!
По-напред имаше коментари, че не си заслужавали, ама единствената, дето беше останала в Люлин не изглеждаше зле. Peace От чорапите с мотиви пък хич нямаше.
Пробвахме салата апетитка и луканка от новата марка. Салатата е леко пикантна, не е лоша, въпреки, че с по-едра лютеница харесам. Луканката мъжката половина я одобри уж, аз по месата не съм. Peace
Лед лампата взехме,че този път достатъчно дълга ни се видя. Мъжките дънки на живо не ми харесаха,а светлите уж симпатични изглеждаха в брошурата,пък и нещо много слим надолу му се видяха на любимия.

# 211
  • от Луната
Тета и аз да питам за кърначетата  Mr. Green Аз не бих ги хвърлила, освен ако при размразяване не усетя дъх на развалено. Все пак дават замразяване на месо да се съхранява поне 6 месеца във фризер без проблем. А нали скоро, мисля преди година си хапнахме и доста месце замразено преди 20 години, пък никой умрял няма още  hahaha

# 212
  • Beyond the stars
А плакатите за другата седмица - мексиканска седмица и двулицеви двойни спални комплекти + чаршафи с ластик  Wink

# 213
На мен тениската с щампа на шевица много ми харесва.  Heart Eyes Аз имам подобна, купена от друго място, лидълската ми е по-хубава. Само дето взех S-ка, като знам, как всичко от Лидъл ми е голямо, а тя се оказа доста впита, но е много хубаво трикото на дамските. Добре, че имаше да сравня с детска. Всъщност детска 152 е по-широка от дамската S.
А тениска с истинска шевица не бих си взела, защото имам автентична риза с бродерия, но конците пускат при пране и е голяма грижа, а пък това е тениска, чака я бая пране и животът и е кратък.

# 214
Тета, какво направи с кърначетата?
Мен ако ме питаш ги изхвърли. Peace

Аааа, нищо....седят си кротко във фризера Whistling Има и една тарелка от декември, прави им компания на ноемврийските Mr. Green

Тета и аз да питам за кърначетата  Mr. Green Аз не бих ги хвърлила, освен ако при размразяване не усетя дъх на развалено. Все пак дават замразяване на месо да се съхранява поне 6 месеца във фризер без проблем. А нали скоро, мисля преди година си хапнахме и доста месце замразено преди 20 години, пък никой умрял няма още  hahaha

Вики, май така ще направя....ще ги проверя с нос Laughing

Утре ще вземам месо, дано пак не ги затрупам ooooh!

# 215
  • Бургас
Утре ще скокна до Лидл и ще си взема тениска.
Благодаря Ви,момичета!  bouquet

# 216
  • София
Фафлата с таханче е страхотна http://www.lidl.bg/bg/Stryaha-8445.htm?action=showDetail&id=55556

# 217
Ей , опасни сте. Покрай тениските ми хрумна мото на седмицата :

Тениски с шевици
за млади убавици hahaha

# 218
3 теми съм изпуснала #2gunfire . Днес взех органайзер за кола, чакам в четвъртък дамските панталони

# 219
  • Бургас
Аз се сдобих с ножовете с дъската. На първо четене ми харесват.
Чадъри ММ не взел. Каза, че били огромни. В багажника нямало да се събере един. Пък аз нали съм висока цели 160 см., чадъра щял да е колкото мен  Crazy

# 220
  • София
Зелена мушама си купих, заспа на масата. Доволна съм, цял ден я мислих. Mr. Green

# 221
  • София
Ньоките от постоянния асортимент ли са?

# 222
  • София
Минах и аз днес, че да не се срамувам- вече съм горд собственик на таблетки за тоалетна.  Mr. Green  Взех и намален уред за хот дог, че му се чудех още миналия път. Грабнах и последната саксийка със 3 зюмбюла, а един мъж на касата леко ми завидя.  Laughing
Мернах тениските и ми харесаха, но не съм оглеждала подробно.

# 223
  • sofiq
Тета, какво направи с кърначетата?
Мен ако ме питаш ги изхвърли. Peace

Аааа, нищо....седят си кротко във фризера Whistling Има и една тарелка от декември, прави им компания на ноемврийските Mr. Green

Тета и аз да питам за кърначетата  Mr. Green Аз не бих ги хвърлила, освен ако при размразяване не усетя дъх на развалено. Все пак дават замразяване на месо да се съхранява поне 6 месеца във фризер без проблем. А нали скоро, мисля преди година си хапнахме и доста месце замразено преди 20 години, пък никой умрял няма още  hahaha

Вики, май така ще направя....ще ги проверя с нос Laughing

Утре ще вземам месо, дано пак не ги затрупам ooooh!

Не вярвам да им има нещо,редовно взимам намалено месо от Лидл и замрасявам,гледам да използвам в рамките на 5-6 месеца и досега не е имало проблем Peace Днес също взех две тарелки крилца намалени на 30 % и ги прибвах във фризера.

# 224
  • София
Ньоките от постоянния асортимент ли са?

Да. Има  при охладените равиоли.
И друг вид - при макароните.
Скъпия си поиска обувки, докопах ги днес.
Премери ги, удобни са му на първа проба. Той е с широк крак.
Как ще се държат на улицата - рано е да се каже.

Общи условия

Активация на акаунт