Лидл 100- Таблетки тук, таблетки - там. Тоалетна без таблетки - голям срам.

• 98 792
  • 768
  •   1
Отговори
# 225
Специално тези ножове не сме ги купували, но с мм си взехме от керамичните - един малък и един голям, защото нали било по-добре с тях да се режат плодове и зеленчуци. Ние сме доволни, но за съжаление счупих върха на малкото ножче като се борех с една дюля, защото не съобразих, че са доста твърди..

# 226
Сиренето на Пилос не ми харесва, на Блуедино кашкавала прилича на гума.Наскоро имаше един намален по БДС и взех-много хубав беше.

И аз така.  :peace

Момичета кокичета, забравила съм едни кърначета във фризера от края на ноември 2016...да ги хвърлям ли, що ли newsm78 Бая време е изтекло, знам ли Rolling Eyes

Аз съм замразявала така (веднага след покупката) и съм ползвала след изтичане на срока, не е имало проблем. Размрази, подуши, пък прецени.  Laughing

От пресата за чесън някой доволен има ли?Четох негативните коментари,но пък ми хареса и мисля утре да си я взема,та..някой нещо положително може ли да каже  Mr. Green
Аз също писах по-напред, доволна съм от пресата за чесън, ползвам я непрекъснато, лесно я почиствам. Тази на брошурата изглежда точно като моята.  Peace

# 227
Аз пък се чудя какви са тези преси, които се чупят.От пластмаса ли са?Моята посмъртно няма да се счупи-цялата е метална, подарък от свекървата, а тя е практична жена.Била доволна от пресата и купила и за мен.Вече 10 години ми служи и е като нова.Изплаквам я отвътре-разтворена, със силна струя и се почиства лесно.

# 228
Мм ми е взел преса за чесън и таблетките за съдомиялна на Клефект ал ин уан без фосфати  Mr. Green  чакам я да спре и да видя как са измили, луда работа. Благодаря за мненията!  bouquet

# 229
  • shumen
Аз днеска ходих и взех свинско месо,блузки на детето и едни дънки пак за него.

# 230
При нас нито дамски тениски ,нито чорапи.Тениските на какви размери отговарят?Чорапите хубави ли са ?

Последна редакция: вт, 14 фев 2017, 09:42 от didabs

# 231
  • Перник
Тета, и според мен нищо им няма на карначетата.  Peace
И аз харесвам гаудата, но рядко купувам, защото мъжете не признават друго освен традиционен български кашкавал.
Замислям се за керамичен нож, ама като се знам колко съм внимателна, сигурно ще го счупя на третия ден  newsm78

# 232
А не харесах керамичните, защото много се порязвам и ме е страх да ги ползвам, че са острички  Crazy

# 233
  • София
Нашият керамичен нож се счупи на втория ден докато режех моркови.
След малко отивам за теблетки, да не изоставам от модата Simple Smile и за мъжка пижама, дано има останали.

# 234
А не харесах керамичните, защото много се порязвам и ме е страх да ги ползвам, че са острички  Crazy

И аз така. Рязала съм се веднъж, затова предпочитам тъп и захабен нож Peace

Свинския език желиран ми харесва, тъкмо си го хапвам Heart Eyes

Взех и кашкавал -от краве мляко, от новите опаковки - не е лош, определено не е солен като Блуединото в правоъгълния калъп от 700г, ог който обикновено вземам и за който някои се изказаха, че бил като гума /има нещо такова Laughing но на мен ми е вкусен/. Този новия е доста твърд, не е гумен, приятен е на вкус...леко сухичък се усеща, но може и така да трябва, не знам.

А, и от шпековия със зеления етикет взех, да видим довечера как е на вкус.

# 235
Вчера се изкуших пак от намалението на шоколадите /вече се чудя дали шоколадите или намалението им ми се услажда повече...шегувам се  Grinning/. Взех само два вида този път - бял и детски. Едно тирамису така ми се вреше в ръцете...ама хайде другия път... Едно саламче уж чисто откъм добавки... И от делукс серията някакви си сладки с портокали вътре и обвити шоколад, ама как се казваха...в едни такива симпатични кутийки като бонбоните ментос. И понеже моето питане в предната тема за препарат за тоалетна предизвика таблетките да излязат на светло /мила съфорумка ми ги препоръча  bouquet и така се заформи и интереса към тях/ отидох специално да ги разгледам. И у мен възникна един въпрос - само в тоалетната чиния ли се пускат, могат ли и в казанчето и къде е по-добре?  Peace

# 236
Между другото не се сещам дали писах, но намерих тези таблетки забутани в шкафчето. Купила съм ги, но защо не съм ги използвала не знам, явно съм ги забравила, не бяха отваряни. На опаковката пишеше, че могат да се сложат навсякъде - казанче, тоалетна чиния, биде. По спомен пиша, нямам възможност да видя опаковката. Peace

# 237
Където и да ги пуснеш, на едно място ще отидат Laughing...таблетките де.

# 238
а като цена как са? да ориентирам бабата днес, че тя ще ходи. ТАблетките за тоалетна де  Mr. Green модерните

Тези за съдомиялна измиха добре, но дали от програмата или от тях тенджерата не се доизми. Имаше засъхнало от кипналия нахут и си седи  Mr. Green

# 239
А, недей праща бабата...ще ги обърка и ще вземе други-я за кафемашина, я за пералня Whistling

Общи условия

Активация на акаунт