Лидл 100- Таблетки тук, таблетки - там. Тоалетна без таблетки - голям срам.

• 98 686
  • 768
  •   1
Отговори
# 480
Благодаря
Ох, без риба тон не можем, ще  трябва да се мъкна до Лидл Simple Smile
Ще я ядем "постна", без айсберг  Joy

# 481
  • София
Шунчица ще спретна, че се стараем повечко домашни мезенца да хапваме.
Може ли рецепта?

# 482
  • София
Дали има останали от тези предпазители/органайзери за седалки? Да знам дали да ходя утре до Лидъл.... Ако ида, ще взема и от пиците да пробваме

# 483
  • софия
А аз да питам за пуешкото? Как е? Има ли странна миризма като пилешкото? И като цяло как го готвите?  Rolling Eyes
И аз питах по-назад, ама не ме отразиха  Sad Нали не е суджук, не го признават  Mr. Green
Веднъж съм купувала филе на -30%. Беше хубаво. Днес ако успея да стигна към 22.00 в магазина ще взема пак.
Правих го с моцарела (и тя днес на промоция), домати, сметана, маслини, босилек във фурната. Много вкусно стана.

# 484
  • Бургас
При нас органайзери имаше бол. Имаше и поне 20 машинки за постригване на кученца (нали някой издирваше - Бургас в Мол галерия е това "при нас") Peace

А за шунчица, начини за приготвяне и рецепти ето темичка Peace

# 485
  • софия
А за шунчица, начини за приготвяне и рецепти ето темичка Peace
Еййй, много добра идея. Да се пробвам пак, че първия път не ми се получи много.

# 486
  • Бургас
Как са в другите магазини вратните пържоли без кост?Колега нещо ме разколеба да вземам-миришели/дъхали на застояло.

# 487
Хм, че колегата сурови ли ги яде. Я да ги метне на скарата, да види на какво ще му замирише Mr. Green

# 488
Само да докладвам - в Дружба /Сф/ има няколко комплекта четки за гримиране /някой някога търсеше/, суичери за момчета с рошава подплата /май около 15 лв/, термо блузки за момичета - розови и сини на 4.99лв /имам синя, въпреки немомичешките ми години, и ми върши чудна работа/, а също така и ягоди на 2.99 лв. Не че са кой знае колко евтини, ама не са 3.49, нали?
Има и желиран език и още някакви такива неща, ама забелязах, че ги има само защото някой каза, че му се ядяло такова нещо.
Е, вафли няма...
Имаше и сокоизстисквачки, някакви мини печки, ризи, детски блузки с етно мотиви и ...ами разни други неща, дето им е минал "мандата", ама са налични.

# 489
  • София
Фъстъченото масло дали е натурално? Тоест да няма захар, нишесте и разни други "екстри"?

# 490
Не е натурално.

Ходих за консерви и аз, взех и няколко пици.

# 491
Фъстъченото масло дали е натурално? Тоест да няма захар, нишесте и разни други "екстри"?
Има сол,слънчогледово олио и палмова мазнина напълно хидрогенирана....и фъстъци.

# 492
  • до едно тепе
Вчера минахме през Лидъла. Бях хвърлила очо на спортните панталони. Това че са ватирани ме спря. Определено са уголемени. Имам лидълски Л, а тези бяха огромни. Взех си клин М- и те са уголемени. Заспа ми просто. На малката бях решила да взема гащи,че смятам да махаме памперса като се затопли. Ми те много изрязани ми се видяха, а боксерките бяха само 98-104 и ми се стори, че са с доста широки ластици(като момчешките) и на клечицата  ми ще и се смъкват  Rolling Eyes Намаза едни потничета и като се прибрахме се нагизди в тях. Трудно я убедих,че трябва да ги изпера първо и тогава да се конти Laughing
Взехме пуешки бутчета. Бяхме вземали преди-харесват ми като месо. Готвих ги със зелен фасул и домочадието ги яде( а децата са особено капризни Tired)

# 493
  • ВАРНА-морето,сините вълни.
Взех от ваниловия пудинг,дано дребосъчка го одобри.

# 494
  • Бургас
Цитат
Хм, че колегата сурови ли ги яде. Я да ги метне на скарата, да види на какво ще му замирише Mr. Green

Ами след като ги метнал му замирисали. Confused

Общи условия

Активация на акаунт