Лидл 100- Таблетки тук, таблетки - там. Тоалетна без таблетки - голям срам.

• 98 701
  • 768
  •   1
Отговори
# 465
  • София
А аз да питам за пуешкото? Как е? Има ли странна миризма като пилешкото? И като цяло как го готвите?  Rolling Eyes
А аз да питам за пуешкото? Как е? Има ли странна миризма като пилешкото? И като цяло как го готвите?  Rolling Eyes

И аз питах по-назад, ама не ме отразиха  Sad Нали не е суджук, не го признават  Mr. Green

Мисля да взема днес.
Аз готвих от пуешкото ,много ми хареса,като пилешкото е-крехко и без аромат.Вземайте спокойно!

# 466
Кога изписахте 29 страници?!...

Някой взе ли от ножовете? Добри ли са?

Взех от зелените ябълки в плик, не ми харесват, неузрели са...
Взех от ножовете . Супер са вече няколко дни само тях ползваме . Говоря за ножовете без дъската.

За тахана от другата седмица и аз му се каня Simple Smile
Иначе за цените на салатите наистина да високи! Направо спираме салатките в къщи Simple Smile

# 467
Защо спирате салатите? Има зеле, моркови, цвекло, домати, целина които смесени правят чудесна салата. Или непременно държите да ядете джентилина или копфсалата, или айсберг?

# 468
Образно казано. Тази седмица сме яли само 2 салати със зеле и моркови. Но омръзва.

# 469
По пазарчетата зеленчуците също са скъпи, по сергиите и замръзнали. Онзи ден гледах айсберг в  един (лъскав)плод и зеленчук 7-8 лева  Stop Масово поскъпнаха зеленчуците, не знам заради лошото време в началото на годината, когато спряха част от доставките, или поради друга причина...но и ние намалихме драстично консумацията.
Зелето и в нашия Лидл е твърдо, а мекото от близкия плод и зеленчук беше чудно отвън и много изгнило отвътре. Наблягаме на манджата без салатка тия дни  Confused Суджука стана по-евтин от краставиците  Confused

# 470
Ние пък тези дни пак засилихме пресните салати, снощи взех много хубаво авокадо от Лидл, а айсбергът

Скрит текст:
в Кауфланд е 1.99лв. малък е, но е много стегнат  Peace

# 471
Не съществува само Лидл на тоя свят.
Миналата седмица в Билла салата айсберг беше намалена и много крехка и хубава. Вчера я довършихме. Тази седмица пък черната ряпа е на 80 стотинки и днес мисля да направя стъргани моркови, цвекло и ряпа.
За марули и марулоподобни е още раничко и е нормално цената им да е висока, но пък Лидл направо прекалиха. 4 лв. за полуувехнала маруля.

# 472
Ето обяснение за скъпите зеленчуци: http://www.mediapool.bg/zadava-se-kriza-sas-zehtina-news260217.html

# 473
Суджука стана по-евтин от краставиците  Confused

Ами да де, затова му се точим....на Жужука. bowuu

Патка, пуйка, пиле...все едно е, готви се еднакво Peace

# 474
  • Бургас
Аз пък нЕма го готвя пуешкото филе, дето го взех преди малко Whistling Шунчица ще спретна, че се стараем повечко домашни мезенца да хапваме. Ама пък с шоколади как съм заредена, направо ми се реве, че всичкото това нещо ще си го лепна на гъзягата Tired Слаб ми е ангелът, какво да направя ooooh!

Загледах рибните пръчици от сьомга, но ми се досвидяха толкова пари за таз кутийчица и ги подминах. Консерви с риба тон ще нагъваме! И мИсо! И шоколади де Flutter

Исках потничета за дребоса да спи в градината лятоска и тайничко се надявах да са уголемени, но нъцкиии... А така ми харесаха десените и цветовете на единия комплект Crossing Arms Виж чорапките ми изглеждат уголемени и забърсах една опаковка за проба Peace

# 475
Момичета, за пиците да питам - кои са хубави и кои са по-по-най-хубави  Wink

Не сте ли обърнали внимание на пиците? Да не бъркам и да са от другата седмица?

# 476
  • Бургас
От днес са май, 'щото гледам, че мъкнеха към касите, но тъй като не обичам готови, не съм ги загледала. Имаше споменато май по-рано кой какви харесва от ползващите ги, ама помня само за минипиците, че се тачеха Peace

# 477
Благодаря, но Кауфланд ми е много далече, а Била-та до нас е от по-калпавите и няма хубави зеленчуци

Рибата тон от днес ли беше?

# 478
  • Бургас
Рибата тон от днес ли беше?
Мда Peace

# 479
От днес са май, 'щото гледам, че мъкнеха към касите, но тъй като не обичам готови, не съм ги загледала. Имаше споменато май по-рано кой какви харесва от ползващите ги, ама помня само за минипиците, че се тачеха Peace

Мерси, ще трябва да ги видя "лично" тогава  Laughing

Общи условия

Активация на акаунт