Възходяща кариера или любовта на живота...?

• 22 353
  • 330
  •   1
Отговори
# 180
So Lucky*, споделяш, че за теб "кариерата е до време".
В такъв случай, не би трябвало да има дилема, смятам.
Съветвам те да не продаваш недвижимите си имоти и да прецениш, какви варианти имаш пред себе си, ако се преместиш да живееш при него: било на сегашната ти професия или различна (сама казваш, че имаш "странични преимущества", които могат да ти помогнат да започнеш от "нула".

Последна редакция: пн, 13 фев 2017, 14:21 от Tsugumi

# 181
Tsugumi, да не излезеш сега и ти издържана от мъжа си дама...

# 182
So Lucky*, а имаш ли някаква представа за връзките му преди вашата? Имал ли е по-сериозна? Как са се развили нещата?
Разбира се, че е имал. Развили са се както се развиват в повечето случаи, единия иска едно другия друго.
Миналото е минало...и гледам да не разпитвам, защото не искам и мен да ме разпитват, имам неща с които не се гордея. Mr. Green

На 10 000 км за мен всички мъже са перфектни, както и тези и на 1 км, с които се виждам чат-пат и всичко е цветя и рози.
Перфектни хора няма, естествено...казах го за да дам представа как изглеждат нещата...

# 183
За децата, с 1 или с 2, след тях моята кариера е приключила, но тя така или иначе след 5-6 години щеше да приключи...просто всичко става много бързо, и е малко рано. Confused
Е, не така унило. Доколкото разбирам от темата си вложила пари в имоти, наемът от тях ще ти е една нормална заплата. + можеш да си намериш нещо по вкуса на място, което да не е толкова натоварено като това, и да имаш време и за деца, и за работа.
Направо си е перфектно Simple Smile

Разбира се, че е имал. Развили са се както се развиват в повечето случаи, единия иска едно другия друго.
Миналото е минало...и гледам да не разпитвам, защото не искам и мен да ме разпитват, имам неща с които не се гордея. Mr. Green
Все пак по това можеш да прецениш дали искате едно и също. За по-големите цели имах предвид, не за пикантериите  Mr. Green

# 184
За по-големите цели имах предвид, не за пикантериите  Mr. Green
Големите цели...да, семейство, деца, съвместен живот. И Лъкито да стои в къщи... Thinking

# 185
Това със стоенето в къщи...трудничко е да не ти влезе под  кожата мантрата, че щом стоиш у дома, значи си от тия жени, на които им е генетично и свише предопределено, нямат нищо друго интересно в себе си и изобщо са си домакини до мозъка на костите (макар при стоене у дома с деца рядко да се стига до висоти в домакинстването).

# 186
So Lucky*, това ще е само докато децата са малки, после не виждам проблем да намериш нещо. Предвид и доходите от наеми няма да си принудена да гониш кариера, можеш да си избереш нещо, свързано с хобито, на непълен работен ден, дистанционно и т.н.
Не е толкова зле, повярвай ми  Simple Smile

# 187
Това със стоенето в къщи...трудничко е да не ти влезе под  кожата мантрата, че щом стоиш у дома, значи си от тия жени, на които им е генетично и свише предопределено, нямат нищо друго интересно в себе си и изобщо са си домакини до мозъка на костите (макар при стоене у дома с деца рядко да се стига до висоти в домакинстването).
Мамасита не ме дразни... Angry Angry Angry Angry

# 188
Раждането на дете не означава задължително да станеш домакиня или да работиш нещо да си пълниш времето, не са никак малък процент жените с деца, които си работят на пълен работен ден, едни израстват в кариерата , други не. Дали ще си остане една жена домакиня или не - въпрос на личен избор и желание как да се случи в семейството, ако двамата са удовлетворени от взетото решение, отстрани е смешно някой да ги съди.

За и против много, обаче какво значение има мнението на хора, които си дават съветите по форумите.
Смятам че това е лично решение, още повече че последствията и положителни и негативни са за сметка на човека, който го взима.

Laughing Както е рекъл народа - човек и добре да живее се жени.

So Lucky, притеснявате те по-скоро , че с тази промяна ще излезеш от зоната си на комфорт, която си изградила, а новото никога не се знае дали ще е по-добро, а и няма как да го знаеш предварително.
Приятни емоции и успех каквото и да решиш

# 189
Лъки, ти така или иначе ще спреш за известно време, след като родиш. Няма ли опция да си запазиш работата до раждането?

# 190
Лъки, ти така или иначе ще спреш за известно време, след като родиш. Няма ли опция да си запазиш работата до раждането?
Аз искам да работя естествено, и за това говорихме да отида при него...иначе рибата е в морето...
детето го мисля поне след 1 година...Няма да забременея от първия срещнат, баща ми ще ме убие. Grinning

# 191
  • София
Лъки, теб май те тревожи поведението на твоя чоек.
Моят мъж беше в Бг. работеше добре заплатена, но малко рискова работа, която напусна като се събрахме. Да, признавам, първите ни години заедно бяха тежки финансово. Ама сме били заедно.
Та, Лъки, съберете се, поживейте няколко месеца заедно, виж как е точно, пък си прецени.

Последна редакция: пн, 13 фев 2017, 13:35 от Free Agent

# 192
А защо е цялото това бързане?
Може и да си обяснила, но съм пропуснала.

# 193
Стига бе, Лъки, как ще те убие баща ти? Голямо момиче си! Hug

# 194
Няма да забременея от първия срещнат, баща ми ще ме убие. Grinning

Какво значи "не от първия срещнат"...нали не планираш да изтестваш още 5-6 мъже, преди да се убедиш, че този е твоят? По принцип тоя, от който забременяваш, обикновено се пада първи, качествено различен и колкото и опит да имаш, не е без риск.

На 34 вече си във възрастта, в която няма да те убият, ако надуеш корема. Само ще те потупат по рамото и ще ти кажат- браво, време беше:)

Общи условия

Активация на акаунт