Фентъзи и фантастика - Тема 10 (гласуване)

• 41 581
  • 736
  •   1
Отговори
# 15
  • В полите на Пирин планина
Да се включа и аз. Пуснех и няколко глас в анкетата.  Heart Eyes

# 16
Гласуването е скрито, не може да променяте глас, имате право на 5 гласа. Включени са както отделни книги, така и поредици, напр. Хоб участва със Съдбовните кораби, както и с цялата поредицата; Сандърсън го има с две части от една поредица, но не и цялата поредица - така сте го посочили. Ако някой не си е видял номинациите, моля да ме уведоми да ги добавя.

Анкетата е само за фентъзи книги, прочетени през 2016г, независимо кога са издадени.

Мислете преди да гласувате, не може да променяте гласове.
поздравления! ето на това казвам добра организация по гласуване! Peace

П.С. гласувах и аз.

Последна редакция: пн, 13 фев 2017, 09:58 от Джон Сняг

# 17
  • Майничка
Благодаря за темата и анкетата, гласувах.

Да ви се похваля, миналата година за РД половинката ми подари настолна игра "Вещиците". Двете с голямата щерка сме фенки на Пратчет, обаче от пусти мерак да е в час и да играе с нас, малката също подкара "Дребнио волен народ" и засега много му се радва /е, с кака й "превеждаме" на поразия, но не се отказва/.

# 18
  • Вестерос
Как е играта? И с колко човека може да се играе?

# 19
Гласувах! Радвам се, че гласовете са повече от 3, така имах възможност да дам гласа си за тези които  се колебаех дали да са в тройката ми и останаха извън нея, а си заслужават, определено. След като свърших Белгариада доста се колебаех дали да не продължа с Малореон, с третата книга на корабите, Бъдеще или Прилив и в крайна сметка дочитам"Играч първи приготви се". Макар, че никога не съм била геймър, книгата много ми харесва, а на тези които някога са играли някои от игрите описани в книгата предполагам ще им е още по-интересна. Има много препратки към поп културата на 80-те, динамична история развиваща се в бъдещето, в които виртуалната реалност е завладяла повсеместно хората. Начинът им да избягат от реалността, понеже светът е станал доста кофти място за живеене.

# 20
Аз пък исках да видя резултатите  Mr. Green

# 21
Аз пък исках да видя резултатите  Mr. Green
ще ги видиш - като свърши гласуването. Joy

Хора,  много ви моля, неизпрасквайте така направо за кого сте гласували, обезмисля се тайната на вота. Wink

иначе и аз се радвам че са повече от три гласовете - гласувах максимално, като едно от имената въобще не го бях предвидил в началото, но също заслужава победата.

# 22
Ако всички сте сложили по един глас за Песен за огън и лед - Джордж Мартин автоматично и победи, няма да ви проговоря повече  Crossing Arms
Дайте малко да разнообразим нещата  Crossing Arms

# 23
  • DE
От номинираните съм чела само две, за тях и гласувах  Grinning

# 24
  • София
Ако всички сте сложили по един глас за Песен за огън и лед - Джордж Мартин автоматично и победи, няма да ви проговоря повече  Crossing Arms
Не може, защото тук, за разлика от гласуването за Книга на годината, има правило книгата, за която гласуваме, да сме я чели през 2016г.
Аз активно следя темата и по-скоро ми се струва да спечели Малазана, тъй като много хора я четохме миналата година.

# 25
И аз мисля за по-вероятно да спечелят Ериксън или Пратчет, но това си е лично мнение.

Докога се гласува? докато свърши темата? докато свърши месеца?
Искате ли после да ти направим гласуване и за фантастика на сходен принцип?

# 26
Би било интересно, защото скоро не съм попадала на интересна фантастика, и бих могла да набележа някое заглавие Simple Smile

# 27
Ако всички сте сложили по един глас за Песен за огън и лед - Джордж Мартин автоматично и победи, няма да ви проговоря повече  Crossing Arms

Бих и дала 1 глас Twisted Evil, но съм я чела преди доста години, така, че с мен ще си говориш Laughing

# 28
  • София
Гласуването приключва: нд, 19 фев 2017, 16:13

И аз съм ЗА да има и за фантастиката. Не съм чела нищо фантастично миналата година и няма да участвам, но ми се иска като Happy да си набележа нещо за четене в жанра.

# 29
  • София
Ако всички сте сложили по един глас за Песен за огън и лед - Джордж Мартин автоматично и победи, няма да ви проговоря повече  Crossing Arms

Въобще не съм я чела, така че няма как да й дам глас Simple Smile

Иначе - лошо няма да си направим и тема за фантастика (не че аз всъщност много, много чета... още по-малко извън постапокалиптични романи, но все пак ще е интересно).

За анкетата до кога ще е - до края на темата? До средата й? Любопитството гложди така, като не се виждат резултатите Wink

Ммм сега видях, че Kally May е писала преди мен... хъм... седмица не е ли малко...

Общи условия

Активация на акаунт