КРУИЗИ /Тема 9/

• 102 163
  • 749
  •   1
Отговори
# 435
  • София
Пуснаха ми мухата, че при all inclusive по хотелите ти приготвяли пакети суха храна за през деня, ако ти предстои целодневна екскурзия. Различно ли е при корабите или нещо съм пропуснала? До сега обедите са ни били все по заведения на сушата.

# 436
  • Плевен
Ние, тъйкато бяхме с децата, им правехме по някой сандвич на закуска за в раницата, взимахме и плодово мляко, кроасанчета или банани за да имаме през деня из града, пълнех си и термочашата с кафе и потегляхме. Не знам дали правят специално сандвичи за да си вземеш, по-скоро всеки си мисли къде и какво ще хапва като слезе...

# 437
Ние, тъйкато бяхме с децата, им правехме по някой сандвич на закуска за в раницата, взимахме и плодово мляко, кроасанчета или банани за да имаме през деня из града, пълнех си и термочашата с кафе и потегляхме. Не знам дали правят специално сандвичи за да си вземеш, по-скоро всеки си мисли къде и какво ще хапва като слезе...

Е, коста кроичера на Магика ни направиха по една торбичка в която имаше бутилка вода, два сандвича, кексче и ябълка за една от екскурзиите която беше целодневна- Чевитавекия трансфер и свободно време в Рим. Цената на тази екскурзия беше 40 евро на човек, таа че преценете дали е било калулирано в цената на трансфера или не....важното в случая е че са помислили за нас. На други кораби , където екскурзиите са били до 4 часа са ни давали по бутилка вода. Принципно в бюлетина на екскурзиите пише какво включват. Обикновено тези които са целоднвени са с вкл. обяд

# 438
Много ви моля, ако някой види NCL Star 03.09. от Венеция на добра цена да сподели. Praynig  Rolling Eyes

# 439
Ако има пътували с Пулмантур, моля да споделят впечатление от конкретен круиз с цел направа на избор за Кариби с включен полет и пакет напитки. Кораба който гледам е Зенит. Имам обаче лошото предчувствие , че това е алкохолен тур и не е много подходящ за семейство с деца или само съпрузи. Иначе цената е от 1000 евро на човек за 7 дни във вътрешна каюта с включен полет от Мадрид за месеците ноември 2017-януари 2018г. Ходи ми се на топло за зимните месеци, но не и Дубай.

# 440
Не съм пътувала,но съм работила на тях.нищо общо с други.не ги препоръчвам.

# 441
Не съм пътувала,но съм работила на тях.нищо общо с други.не ги препоръчвам.

Какво означава нищо общо с други и защо не ги препоръчвате?
Предполагам обслужването не е на ниво, корабите са им стари и нямат достатъчно забавления на борда или нещо друго искате да споделите все пак?????

# 442
отговорихте си сами.кораби трето четвърто поколение.чела съм за вас,че всичко давате за нови кораби.къде сте тръгнали в обратна посока?

# 443
Domino, къде гледате за круизи за Карибите?

# 444

навсякъде , но все на камък удря или цена или кораб или за
маршрута трябват визи
MSC, PULMANTOUR, COSTA на официалните им страници

# 445

маршрута трябват визи

Аз ли не мога да намеря, или напоследък няма добри ценови оферти за Средиземноморието? newsm78

# 446
  • София

Е, коста кроичера на Магика ни направиха по една торбичка в която имаше бутилка вода, два сандвича, кексче и ябълка за една от екскурзиите която беше целодневна- Чевитавекия трансфер и свободно време в Рим. Цената на тази екскурзия беше 40 евро на човек, таа че преценете дали е било калулирано в цената на трансфера или не....важното в случая е че са помислили за нас. На други кораби , където екскурзиите са били до 4 часа са ни давали по бутилка вода. Принципно в бюлетина на екскурзиите пише какво включват. Обикновено тези които са целоднвени са с вкл. обяд
Но вероятно става въпрос за платени дневни екскурзии от кораба. Ние сме на свободна програма. Малко не си се представям как пред всички тъпча храна в чантата си от бюфета. Реших, че има установен ред по въпроса.

# 447

маршрута трябват визи

Аз ли не мога да намеря, или напоследък няма добри ценови оферти за Средиземноморието? newsm78
Правилно гледаш! Нищо няма

# 448
Всяка година круизните компании си вдигат цените под някаква форма. Или порт такси, или бакшиши, или крайната цена на маршрута. Тук разбира се имам в предвид редовно обявените по каталог/сай/ цени без тези на разпродажби или ласт минт!

# 449
Първи круиз и вече разочарована 🙁🙁🙁
Днес разбрах, че ще сме на deck 1 excelsior 😣😣😣😣😣

Общи условия

Активация на акаунт