КРУИЗИ /Тема 9/

• 103 354
  • 749
  •   1
Отговори
# 60
Какви са тези промоции от 1 март, нещо по-специално ли ще има?

# 61
Виж на blue seas.bg on facebook

# 62
  • Варна
Че те цените там са доста високи. Пише, че са на човек, не на каюта.

# 63
  • До морето
Може ли малко помощ,не откривам линк на Вивавоаяж на първа страница?

# 64
  • Варна
Може ли малко помощ,не откривам линк на Вивавоаяж на първа страница?
Vivavoyage.co.uk

# 65
  • До морето
Да, благодаря, намерих го. Имам въпрос, като попълваш броя на гостите там само възрастните ли попълвате или и децата. Защото ми дава цена еднаква за възрастни и за деца, а през български сайт децата плащат само пристанищни такси? Говоря за Маравиля през октомври и ноември.

# 66
Попълват се всички + годините им. И на нас миналато година детето не ни го таксуваха, дори и пристанищни такси нямаше за него, но трябва да фигурира в резервацията, ако ще пътува.

# 67
  • Варна
Да, всички се попълват със съответната им възраст към момента на слизане! (В случай че някой ще има РД по време на пътуването).
Иначе след това ще ви даде да изберете кабина и после ще ви даде разбивка на цената. Ще видите кой колко са го таксували.

# 68
  • До морето
Благодаря, направих го, но пак през българския сайт ми излиза по- изгодно, защото за същите пари имам и вслючени напитки. Чак не ми се вярва  newsm78

А може ли да дадете ориентир каква кабина да избера, по какво мога да се ориентирам. Пише Фантазия и после поредни номера във възходящ ред. Има ли някаква закономерност там?

# 69
Имам нужда от помощ. Опитвам се да направя резервация през vivavoyage. Ние сме 4 възрастни и искам две кабини,  но не мога да разбера на коя стъпка да го укажа.  Дава ми да избера една за четирима човека.

# 70
Попълват се всички + годините им. И на нас миналато година детето не ни го таксуваха, дори и пристанищни такси нямаше за него, но трябва да фигурира в резервацията, ако ще пътува.
Това през кой сайт?

Аз се пробвах във вивавоаяж, но цената драстично се променя като добавя две деца, на 5 г са, ако това има значение...

# 71
  • До морето
Това през кой сайт?

Аз се пробвах във вивавоаяж, но цената драстично се променя като добавя две деца, на 5 г са, ако това има значение...
Да и при мен е така. Директно си ми дава цена ×4. А през българския сайт цената е само за възрастен, децата плащат само пристанищни такси в размер на 130€.

# 72
  • Варна
В предна тема го коментираха. За две кабини се правят две отделни резервации. Не е като при хотела.
Моля като говорите за сайтове БГ или чужди давайте и имената им.
Аз лично не съм намирала по-евтино цена за Меравиля в българските сайтове.
Иначе разликите между типовете кабини са описани и на сайта на компанията. Бела са най-евтини и най-орязани. Фантазия са една идея по-добре.
Аз избрах Фантазия, вътрешна.
Иначе като ви даде номерата на кабините може да видите къде се намира, на коя палуба и дали е близо или далече от стълби и асансьор. Аз предпочитам в средата- да няма много движение в коридора.
Също имайте предвид, че промо код ако имате се слага още при попълване на броя гости- най-високия има поле за ваучер, само дето хубавата оферта беше до 24ти т.е. до вчера.

# 73
  • До морето
Аз говоря за blue seas.bg  Блед беше споменала, че не дава конкретни сайтове, за да не се сметне за реклама и аз решех да се съобразя, още повече, че е български. Но там ми дава цена подобна на вивавоаяж, само че с включени напитки.

# 74
Изчакйте до 1 март, тогава от MSC   пускат summer wave 2017, сигурно ще може да предложат някоя друга дата за под 500 евро за Меравилия.

Общи условия

Активация на акаунт