КРУИЗИ /Тема 9/

• 102 142
  • 749
  •   1
Отговори
# 255
  • Sofia
Аз доколкото гледах по картата и Ница и Монте Карло са доста близо.. мислех да отделим по половин ден на всяко  newsm78

Близко са , но пътя е тесен и "задръстен" обикновено. На мен лично, Монте Карло ми харесва повече от Ница.

п.с. Имаше отделна тема преди време, с много полезна информация в нея.

# 256
  • София
Ще потърся! Благодаря!

# 257
  • Sofia
Ние избрахме Монте Карло (2013), а на връщане отидохме до Еце - прекрасно старинно градче-крепост, много живописно, пътят до там също си заслужава - откриват се страхотни гледки към морето.
За Еце се хваща автобус от една от спирките на влака между Монте Карло и Вильфранш.
В къщи пазя разписанията, ако се интересувате.

# 258
  • София
Дали някой е пътувал на круиз до Шри Ланка? newsm78
Въпросът ми е може ли да се влезе с транзитна виза за 2 дни с еднократно влизане?
Благодаря

# 259
  • София
Здравейте, имам нужда от съвет - бих искала да организирам първия ни круиз (в западното Средиземноморие) за началото на септември. Кога е удачно да се резервира - сега или ще има промоции и по-изгодни цени с наближаване на септември.

В момента с кораб MSC Splendida - 5* 7-дневен круиз в началото на септември струва около 1000 евро на човек - това нормално ли е, или е твърде много?

Благодаря ви за съвета!

# 260
  • sofia
Ние имахме цял ден за Вилафранче. Първо хванахме рейса (1.50€) до Ница, поразгледахме 2 часа и после в обратната посока рейса до Монако, там поседяхме до към 20ч, кораба тръгваше към 23ч.

# 261
В момента с кораб MSC Splendida - 5* 7-дневен круиз в началото на септември струва около 1000 евро на човек - това нормално ли е, или е твърде много?

Твърде много е! Peace

# 262
Благодаря много за отзивите.  bouquet
Имам още един въпрос.. каква е процедурата с безплатния uprade на кабина? Резервацията ни е с такава опция,  но не знам как да се възползвам Rolling Eyes
Трябва да пиша на компанията, която ми резервира круиза или когато се качим на кораба трябва да кажа на служителите на рецепцията

# 263
1000 EUR bqhme 2 vyzrastni + dete nachaloto na septemvri zapadno Sredizemnomorie

# 264
  • София
1000 EUR bqhme 2 vyzrastni + dete nachaloto na septemvri zapadno Sredizemnomorie

А чрез коя агенция резервирахте, колко време по-рано и с коя компания? Благодаря!

# 265

А чрез коя агенция резервирахте, колко време по-рано и с коя компания? Благодаря!

С Контитранс беше, но те цените ги пускат еднакви в няколкото БГ агенции, които са за круизи.
Имаше пак промоция на MSC, по това време на годината беше, но сегашните им промоции нищо не струват, много са вдигнали цените!

# 266
  • Плевен
Здравейте имам нужда от помощ!  Praynig
Искам да се регистрирам в МСЦ Яхтклуб защото имам вече втори резервиран круиз и поне да ми се трупат точките. Моля, някой ако се е регистрирал чрез онлайн платформата им да ми помогне  Praynig
Излизат ми имената, данните, но за да ме регистрира ми иска и адрес, а полетата за държава и град са ми неактивни, а без тях не мога да премина натътак. Как ли не пробвах, но не искат да се активизират. Къде бъркам?

# 267
Влез през италианската версия на сайта и пробвай с регистрацията. Peace

# 268
  • Плевен
Не става! Проблемът е, че резервацията ми е чрез Вивавоаяж и само през версията за УК ми позволява да си вляза в профила. Иска ми пощ.код в УК за да ми попълни автоматично полетата, но с БГ пощ.код не става, а не може да се мине нататък без да са попълнени тези полета...Луда работа. Май само на място на кораба ще стане работата  newsm78

# 269
Някой може ли да сподели нещо за P&O Cruises Azura?  newsm78
Нищо не ми говори компанията.

И за този маршрут трябват ли визи:
Barbados, Antigua, St Kitts, Tortola, Amber cove, St. Maarten, Martinique, St. Lucia, Grenada, St Vincent

Благодаря!

Общи условия

Активация на акаунт