КРУИЗИ /Тема 9/

• 102 129
  • 749
  •   1
Отговори
# 390
  • София

Хармония на моретата, секънд едишън, но да си призная Блед искам го и този на първо плаване. Какви са цените за тогава?

Няма да се учудя ако се качиш на първия. И те признаваме за №1 относно нови кораби.

Както се очаква първите круизи са скъпи. Около 1000 и нагоре......

Apr 21,
2018   Barcelona, Spain   Barcelona, Spain   Royal Caribbean / Symphony of the Seas      $1,091      
   8   Apr 28,
2018   Barcelona, Spain   Barcelona, Spain   Royal Caribbean / Symphony of the Seas      $941      
   May 6,
2018   Barcelona, Spain   Barcelona, Spain   Royal Caribbean / Symphony of the Seas      $839      
   May 13,
2018   Barcelona, Spain   Barcelona, Spain   Royal Caribbean / Symphony of the Seas      $901      
   May 20,
2018   Barcelona, Spain   Barcelona, Spain   Royal Caribbean / Symphony of the Seas      $1,018      
   May 27,
2018   Barcelona, Spain   Barcelona, Spain   Royal Caribbean / Symphony of the Seas      $941
Без всички такси...   

Saturday, April 21   Barcelona, Spain      6:00pm
Sunday, April 22   Palma de Mallorca, Spain   8:00am   4:00pm
Monday, April 23   Marseille, France   9:00am   6:00pm
Tuesday, April 24   La Spezia, Italy   8:30am   8:30pm
Wednesday, April 25   Rome (Civitavecchia), Italy   7:00am   8:00pm
Thursday, April 26   Naples / Capri (Sorrento), Italy   7:00am   8:00pm
Friday, April 27   At Sea      
Saturday, April 28   Barcelona, Spain   5:00am   

Успех...

Последна редакция: сб, 29 апр 2017, 11:41 от Bled

# 391
Здравейте!Днес се опитах да резервирам круиз от вива воаяж.Оказа се ,че за клиенти извън тяхната страна се приемат само кредитни карти..което не е изгодно плащане поне според мен.Моля,ако някой знае подобен сайт,но без плащане с кредитна карта(а с дебитна например)да ми пише тук или на личен.Благодаря ,предварително:)

# 392

Хармония на моретата, секънд едишън, но да си призная Блед искам го и този на първо плаване. Какви са цените за тогава?

Няма да се учудя ако се качиш на първия. И те признаваме за №1 относно нови кораби.

Както се очаква първите круизи са скъпи. Около 1000 и нагоре......

Apr 21,
2018   Barcelona, Spain   Barcelona, Spain   Royal Caribbean / Symphony of the Seas      $1,091      
   8   Apr 28,
   May 6,
2018   Barcelona, Spain   Barcelona, Spain   Royal Caribbean / Symphony of the Seas      $839      
   May 13,
2018   Barcelona, Spain   Barcelona, Spain   Royal Caribbean / Symphony of the Seas      $901      
   May 20,
2018   Barcelona, Spain   Barcelona, Spain   Royal Caribbean / Symphony of the Seas      $1,018      
   May 27,
Без всички такси...   

Saturday, April 21   Barcelona, Spain      6:00pm
Sunday, April 22   Palma de Mallorca, Spain   8:00am   4:00pm
Monday, April 23   Marseille, France   9:00am   6:00pm
Tuesday, April 24   La Spezia, Italy   8:30am   8:30pm
Wednesday, April 25   Rome (Civitavecchia), Italy   7:00am   8:00pm
Thursday, April 26   Naples / Capri (Sorrento), Italy   7:00am   8:00pm
Friday, April 27   At Sea      
Saturday, April 28   Barcelona, Spain   5:00am   

Успех...

скъпи са , така е
но мисля, че това съвсем не е първата дата 21 април, убеден съм, че ще пуснат една от Ле Харв или по-скоро от Сутхяптън до Барселона, нали кораба е във Франция, там го строят и след тестовите плавания първото ще е позициониране точно от там. Чакам точно това, ако видиш преди мен пиши тук

# 393
  • Sofia
Здравейте!Днес се опитах да резервирам круиз от вива воаяж.Оказа се ,че за клиенти извън тяхната страна се приемат само кредитни карти..което не е изгодно плащане поне според мен.Моля,ако някой знае подобен сайт,но без плащане с кредитна карта(а с дебитна например)да ми пише тук или на личен.Благодаря ,предварително:)

А защо да не е изгодно плащането с кредитна карта  newsm78 За мен лично е по - изгодно от плащането с дебитна, защото когато ползвам КК получавам бонуси от банката, а за дебитната нищо не ми дават.

В български агенции можеш да платиш и с банов превод, и с пари в брой, и с дебитна карта предполагам.

# 394
Аз към vivavoyage плащам само с българска дебитна карта и никога не е имало проблем. Иначе за кредитни карти удържа някакъв процент.

# 395
Аз към vivavoyage плащам само с българска дебитна карта и никога не е имало проблем. Иначе за кредитни карти удържа някакъв процент.
Ами нз кво стана,но днес излезе много хубав круиз на супер цена.Опитах да резервира,но ми даде някаква грешка...след 10 мин мъки,вече нямаше места на въпросния круиз....писах ме с агент с помоща на приятелка(понеже моя анг.е феноменален:))и мацката ни каза това което написах и по-горе,относно плащанията към тях.Напълно се обърках вече...Sad

# 396
Предполагам, че проблемът е в конкретния вид дебитна карта, защото един приятел също не успя с неговата и се наложи да използва друга, с която стана.
А иначе, ако офертата си заслужава, то може да се прежали комисионната за кредитна карта, която не е някаква колосална сума.

# 397
Предполагам, че проблемът е в конкретния вид дебитна карта, защото един приятел също не успя с неговата и се наложи да използва друга, с която стана.
А иначе, ако офертата си заслужава, то може да се прежали комисионната за кредитна карта, която не е някаква колосална сума.
Дебитната карта която е ползвал човека на негово име ли е била?Защото в такъв случай мога да пробвам с картата на майка ми,но незнам като само фамилията ни е една и съща дали няма да е проблем.А относно предложението да се заплати комисиона от дебитна карта към агент ли трябва да се отпрати?

# 398
Дебитната карта която е ползвал човека на негово име ли е била?Защото в такъв случай мога да пробвам с картата на майка ми,но незнам като само фамилията ни е една и съща дали няма да е проблем.А относно предложението да се заплати комисиона от дебитна карта към агент ли трябва да се отпрати?
офертата беше тазиhttps://res.vivavoyage.co.uk/web/cruises/results.aspx? видях я още на обяд и веднага реших да резервирам...но...нищо не стана.Още си стои ,но след 1-ва стъпка пише,че няма вече продажби по тази оферта...много ми е тъжно,защото това беше идеалната дата за круиз..2-рата годишнина от свадбата ни...Sad

# 399
Не съм сигурна на чие име е била, но нищо не пречи да се пробва. Относно допълнителната такса при плащане с кредитна карта, тя се начислява автоматично от сайта при въвеждането на данните на картата и се изписва преди потвърждаването на плащането.

# 400
  • Плевен
Аз платих към тях с дебитна на ЦКБ и нямаше никакъв проблем, на мое име е.

# 401
Аз платих към тях с дебитна на ЦКБ и нямаше никакъв проблем, на мое име е.
Благодаря ти!

# 402
  • Варна
Много е вероятно картоиздателя да не е достатъчно надежден. Картите на някои банки не стават за онлайн разплащания.
Аз съм с Виза Електрон на Алианц и никога не съм имала проблеми. Също круиза платих с дебитна точно заради комисионната.

# 403
Здравейте,
чувала съм, че в разни агенции заради това, че е сватбен круиз има някакво намаление, това важи ли в сайтовете, когато сам си организираш?

# 404
Аз да попитам адаптер трябва ли да си нося? Ще сме с Коста

Общи условия

Активация на акаунт