Звездни компромати - 314 част

• 108 195
  • 752
  •   1
Отговори
# 630
Браво на Плевнелиев, да има любовница, а бгмамма да не е разбрала.
Това е истински позор, да! Mr. Green Никоя повече да не ми се бие в гърдите, че е клюкарка. Crossing Arms

# 631
Аз вече порових за бившия  Mr. Green - първо прессекретаря Мария някоя си, после културната съветничка Гуркова, тя май е и на настоящия съветник.
Гугъл казва, че тази с охраната и шофьор била Мария Иванова, а от 2015 се споменава някоя си Гъркова.
Това е моя скромен принос, сега отивам да се срамувам в ъгъла...  Blush

# 632
Да, обаче пише, че тя се е омъжила наскоро за дългогодишния си партньор в живота и очаква бебе.
Явно това са били сплетни и измислици на жълтата преса.

# 633
Фейкнюз някакъв.

# 634
Другата, спрягана, е Ивет Добромирова от Канал 1. Хайде сега, кажете коя точно е.

# 635
  • На топло
Такъв муньо не мога да си го представя с любовница  Crazy

# 636
Аз съм за Ивет, повече ми харесва на външен вид.  Naughty

# 637
  • Вестерос
Това, че нямаме първа дама по закон, не е равнозначно на  в закона пише, че съпругата на президента няма право на охрана.  Не е буквализъм, а като ще пишем нещо да пишем както е , а не наше си тълкуване. В случая трябваше това да ми отговориш:

http://www.blitz.bg/obshtestvo/ns-glasuva-koy-ima-pravo-na-okhra … o_news351824.html

Джери Бърлър

Скрит текст:

Последна редакция: сб, 18 фев 2017, 23:07 от Tiffany Aching

# 638
  • София
Не, аз нищо не тълкувам сама, не ми преписвай излишни действия. Аз казвам как е по Конституция, и то защото ти започна да се подиграваш, хващайки се за думата "закон".
Вратички в закона винаги ще се намерят. За конкретния казус е вече ясно.

# 639
  • Вестерос

Много добре знаеш, че по нашия закон жената на президента няма право на държавна охрана, нито на лична кола с шофьор.

Grinning Grinning Grinning
Верно ли? По нашия закон? Я пак.

П.С. На Плевленлиев любовницата му се ползваше с тези благинки също.

Да, верно! Защото нямаме такава официална позиция - първа дама.
Моля, не си пренасяйте дрязгите от темата за президента и тук!

виж си първият цитат Peace В Конституцията не пише за охрани и шофьори.

Алиса Милано

Скрит текст:

Катрин Хийгъл
Скрит текст:

# 640
  • София
То не пише и, че имаме първа дама, ама ей на виж с какви привилегии се ползва госпожата, за сметка на данъкоплатците.
Хайде стига, че става досадно!  Peace

# 641
  • Бургас
Голям смях с тази "първа"дама!Ако чете тук или някой от пишман-ПР-ите нека и кажат поне да не разнася генерала като прани гащи подручка като някой аксесоар.

# 642
Кристана Локен със сина си
Скрит текст:

Голямо сладурче е  Heart Eyes
Скрит текст:

# 643
# 644
  • Варна
Такъв муньо не мога да си го представя с любовница  Crazy

А бе, явно има нещо в него.  Sunglasses  Винаги съм се чудила как жена като Юлияна си е паднала по него, че и му родила толкова деца.

А Деса-поетеса имаше един единствен полезен ход- да бъде над нещата и да покаже поне малко класа като отмине всички писания с аристократично мълчание. Ма откъде толкова усет у нея.

Общи условия

Активация на акаунт