Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Как мога да получа еднократната помощ при раждане?
Кога трябва да се спре приемането на магнезий по време на бременност?
Какви са начините за облекчаване на ниското кръвно налягане по време на бременност?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Как мога да получа еднократната помощ при раждане?
-
Кога трябва да се спре приемането на магнезий по време на бременност?
-
Какви са начините за облекчаване на ниското кръвно налягане по време на бременност?
-
Какво представляват контракциите на Braxton Hiicks и контракциите по време на бременност?
-
Какви са последствията от прекомерния прием на магнезий по време на бременност?

Бъдете живи и здрави и много щастливи! 
, само прекрасни мигове от тук насетне

Темата наистина е много спорна, с нюанси, но аз съм страхлива и не смея да откажа ваксина. Мисля, че ползата е по-голяма от евентуалните страхове. Моля се както при баткото, така и сега всичко с имунизационния календар да върви безпроблемно
как ще се развият нещата. Дано доц. Димитров посочи възможно решение, някой който го замества, ако не ще мисля за резервен вариант. Ама накрая дето толкова държах, ще стане пълна лудница, без избор на екип. Да ми изписва в петък някакви тежки лекарства, та дано го дочакаме.