Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Как мога да получа еднократната помощ при раждане?
Кога трябва да се спре приемането на магнезий по време на бременност?
Какви са начините за облекчаване на ниското кръвно налягане по време на бременност?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Как мога да получа еднократната помощ при раждане?
-
Кога трябва да се спре приемането на магнезий по време на бременност?
-
Какви са начините за облекчаване на ниското кръвно налягане по време на бременност?
-
Какво представляват контракциите на Braxton Hiicks и контракциите по време на бременност?
-
Какви са последствията от прекомерния прием на магнезий по време на бременност?
. Днес съм на доктор иска да видим какво е положението долу и после ще пиша какво е станало.
- бързо да се възстановяват и да нямат много безсънни нощи
гледам да мисля положително, че не искам така кофти да ми е накрая. Просто аз съм такава, че ценя всяко едно мнение на родата.. обаче накрая всичко ми идва в повече. 
Този път знаят, че това не помага! А вие измислихте ли най-после имена? Ние май да и ми е толкова неестествено, че свърши голямото чудене, че чак не мога да се отпусна да го нарека малкия по име или нещо такова 

понякога имам чувството, че хората ей така си ги говорят, без грам да помислят. 
та сега се чудя да се престраша ли. Каза да си дебелея, да се разхождам и да си се радвам на последния месец.
Не исках да питам близките, защото мнението на непознати няма да ме засегне, но ако близките изкажат позиция за някое име - веднага ще ми повлияе