Всеки ден за мен е 14. Февруари, ОКТОМВРИйчето щастлива ме прави! -7 тема

• 23 212
  • 733
  •   1
Отговори
# 180
  • София
Аз догодина мисля да си плесна ваксина против грип, Иннер ти слагала ли си я?
Всяка есен. Даже сама си я бия Laughing

# 181
Шоши, и аз като смених пробиотика с Биогая акаше малкия така, но след ден два се оправи.

# 182
  • Варна
cristi, я сподели моля те за зеленото ако.
Поли, честита рожденичка  bouquet
Коя точно козметика на Мустела  е против крусти?
Оффф, много въпроси задавам, обаче не мога да сваря да ви изчета  Rolling Eyes

Последна редакция: ср, 15 фев 2017, 13:51 от dalivali

# 183
Принципно си права, защото и аз разсъждавам по същия начин.

# 184
Бубче, благодаря, че ми обърна внимание да погледна и аз. Памперсът е произведен 2008 година със срок на годност 2016. Купен е тази година от Фантастико. Думи нямам...каква е тази безотговорност от продавачите, вече ще имам предвид и на памперсите да гледам срока на годност.
Веднъж вече ни се е случвало подобно нещи на ММ пробутаха от аптека мляко Лактана с изтичащ след 1 месец срок на годност и то цели 2 кутии.  #Crazy
Щом е в годност, имат право да ти го продадат. Със сигурност ще го изпиете преди да му изтече срока на годност. А реално, ако е било съхранявано правилно, млякото си е напълно годно и много след този срок. Но, виж, за памперсите наистина не са прави.
Не знам колко првилно беше съхранявано, но при направата му имаше по-жълтеникав цвят и бебко не искаше да го пие. И двете кутии заминаха в кофата. Иначе съм съгласна с теб, че дефакто не е с изтекъл срок на годност и могат да си го продават.
Зелено ако ние имахме сигурно повече от месец. Възможни причини : нередовно изхождане, от желязото в АМ,  претопляне и някаква бактерия в чревцата .

# 185
Всяка есен. Даже сама си я бия Laughing
Да разбирам, че не си се разболявала! Ще те спамна на лични  Laughing

За зеленото ако - това, което Лид написа + възможен предвестник на настинка.

# 186
Цялата фамилия си я слагаше 5 години подред с изключение на мен. Първите две години преболедуваха, но по-леко. Но останалите нямаше никакъв ефект. Всички бяха болни по няколко пъти, затова спряха да си я бият. Сега само баба ми пие есента Респивакс - имуностимулатор.

# 187
Лид, ти ме уби  Mr. Green

# 188
  • София
Да разбирам, че не си се разболявала! Ще те спамна на лични  Laughing
Не съм. И на ММ я бия - и той не се е разболявал от грип. Като тук трябва да се прави разлика между грип и настинка (риновируси и прочие). Много различни неща са.

# 189
Нали настинка уж нямало  newsm78 Всичко било вирусно  Rolling Eyes Аз хич не мога да ги оправя кое е грип и кое не...

# 190
  • Варна
Миналата година от работа ни я биха ваксината за грипа и почти  нямаше болни.. Като цяло аз не се разболявам.. Освен ако не съм бременна тогава всичко на куп бронхит цистит настинка и още 1000 работи.. Но мисля че помага до някаде ваксината.. 😀

# 191
Аз грипа го познавам като ме заболят всички кокаляци и чарколяци. То те просва като парцал, не можеш да го сбъркаш.

# 192
Всичко е до организъм. И при тях имаше ефект, но само първите две години, после какво стана не знам. А това са моята рода и на ММ родата общо 8 души.
Cristi, нищо не пречи да опиташ. Няма да навреди може само да помогне.  Hug

# 193
  • София
Нали настинка уж нямало  newsm78 Всичко било вирусно  Rolling Eyes Аз хич не мога да ги оправя кое е грип и кое не...
Вируси са все. Ама различен тип.
Вирусът на грипа (инфлуенца) се проявява с висока температура (над 38), мускулни болки, втрисане, голяма обща отпадналост и силно неразположение, интензивно потене и пр.
Вирусите на т.нар. обща настинка (риновируси и пр.) са с кихане, хрема, леко червено гърло, слаба кашлица и ако изобщо има температура, рядко минава 37,5.

# 194
Иннер, жива да си! Обяснено като за идиоти, благодаря bouquet

Общи условия

Активация на акаунт