Всеки ден за мен е 14. Февруари, ОКТОМВРИйчето щастлива ме прави! -7 тема

• 23 197
  • 733
  •   1
Отговори
# 210
Щот сте по-добри от мойте педиатри! Имам 3. Единия айлякчия и всичко обяснява с колики, другата паникьорка и изписва по торба лекарства, държавната обяснява с "бебе е, нормално е"   #Cussing out
То не е баш диария, но просто ми е интересно дали пробиотика може да го причинява, та да и го сменям.

От BioGaia беше "горчица", откакто е с Линекс бебе стана малко по-тъмен нюанс, но е ок.
Определно пробиотиците оцветяват. Peace

п.п. И аз нямам фб от години и хич не ми липсва клюкарника Laughing

# 211
  • София
А, на мен и във фейса ми харесваше групата, даже бях на мини среща с още няколко майки през бременността. Но ми е много отвратителна администрацията и напуснах. Просто като почне някой да налага откровено опасни за бременните псевдо лечения или липса на лечение (щото хомеопатията при сериозни гъбични и бактериални инфекции за мене си е баш това - липса на лечение) и да ми казва как разбира повече от мен, понеже еди кой си му роднина бил лекар, направо откачам. А не мога да си трая под такива постове - не е редно. И си казах, по-добре да не чета да се ядосвам, че се отразява на бебето. Та се завърнах тогава с пълни сили към форума след дълга пауза Mr. Green

# 212
Уф и ние се разнасяме цял ден на ръце.Галямо мрънкане и реване  #Crazy .Заспа накрая в 19ч. и още спи, даже не е ял тая вечер, та се готвя за среднощно разнасяне пак.

# 213
Помбер, Дафни, я си стойте при нас Hug

И аз съм от тия без ФБ Rolling Eyes

# 214
Ерго раница за глезанчовците, гласувам с две ръце! Върша всичко със завързано за мен бебе, дори и до
Скрит текст:
талетна
ходя, няма как  Embarassed заспи ли в раницата нямам шанс да я оставя, защото се буди веднага.
Въпреки това, имам страааашни мускули на ръцете, направо им се кефя, никога не са били оформени  Mr. Green
Инър, скоро да ви изписват вече здрави  Hug
Включиха ме в група за ергораници във фейса, ама е много тегава, големи драки са някои. Има и тема във форума и е много по-добре, пак си има кусури, но е в пъти по-спокойно, та, представям си какво е в бебешка група  ooooh!
За фризивома, трябва да му дадеш една опаковка време, ще се нормализира изхождането и ще спре повръщането. Поне при Патето така се получи.
Лека нощ, дано ви е спокойна!

# 215
Аз има фейсбук,но там си имам други групи, по-добре си ми е във форума свикнах с вас.През бременността ви следях малко ,но сега ми е кеф сутрин вечер или през деня когато мога да влизам и да си пишем.Дано и вие да сте ме приели Simple Smile Днес Михаела си играе в леглото и изведнъж се обърна на страни и успя да се обърне по корем.В такива моменти,а и много други се чувствам горда и щастлива майка.Желая ви хубава вечер

# 216
  • София
Наблюдавах как в съседната стая един татко си тормози детето и от тогава нещо цялата ми нощ се скапа... Мисля, че Биг-брадър болничният живот ми идва в повече. Ако постоим малко по-дълго на това място, ще съм с перманентен ментален демидж.

# 217
  • София
Юхууу, пак съм аз  Laughing

Innerlane Малко остана, сигурна съм!

За гюленцата говорите гледам  Mr. Green Какви бицепси съм отпрала  ooooh! Ама ще мине, скоро Simple Smile

анита123123 Ей!  Hug

С малко закъснение честит празник на Поли!

Младежът днес е послушен, почти Grinning Спа час и половина навън. Добра разходка направихме.

Пак ядохме картоф - отново се одобри. Даже доста хапна, че ми и дърпа ръката и вкарва лъжицата в устата.  Laughing

Утре на ваксина. Дано мине добре. Хубаво описахте това с кашлянето, много благодаря. Точно такива мисли ми се въртят последните няколко дни. Надявам се да кашля от лиги. То не са лиги, то са реки, морета стават. Играе си тия дни с една дрънкалка - пеперуда и гледам - тя пеперудата ще се удави скоро.  Mr. Green

Ох, от тия лиги обаче му се обрина и разрани муцунката. Само мия, подсушавам, бърша. Ама днес кожата направо се лющеше. Почнах да го гоня с олиото да го мажа. Ама то мажа и гледам да го забаламосвам малко, барем нещо попие... Whistling

# 218
Е ние отново не щяхме да заспи.  Голямо викане, сърдене и накрая реване беше. Нито на ръце, нито на корема ми не искаше да стои само на рамо и яко маршеруване. Предлагах и гърда,  но резултата беше само 5 минути и отново въртене и реване. Накрая заспа на шишето като труп в 1 часа. Това не е моето дете.

НАМРЪНКАХ СЕ!

И аз след раждането се разпаднат.  Първо имах проблеми от катетъра,  след това на коляното ми излезе подутина като топче (днес личния ми каза, че било най вероятно киста и трябва да се реже) и накрая и окото (появи ми се кръгче, което като гледам стената само с това око го виждам по тъмно като през слънчеви очила е това поне трая 1 месец и изчезна)

И пак се намръках,  спирам вече.

Лека нощ на всички.

# 219
Ние се уважихме с мъжо и блажено си мислех как ще спя до шест. Ама наследникът има други планове  Mr. Green

# 220
Здравейте, момичета! Не мога да ви насмогна на писане, едвам успявам да ви изчета, опасни сте Simple Smile

Да ви се оплача, днес се разходихме напразно до педиатърката. На вратата имаше бележка, че поради здравословни причини ще отсъства за неограничен период от време. А ние отидохме за ваксина и за детска консултация, исках да го претегли и да ми даде насоки за захранването. Тревожа се, че изоставаме много с ваксините. Миналият месец не ни сложиха, защото беше болен, всъщност до сега само веднъж са му слагали след изписването, а по принцип трябва да е трети път...
Обадих се на личната лекарка да попитам дали тя не може да я сложи, тя работи в същия медицински център. Каза да сме звъннели след две седмици на регистратурата да питаме дали има яснота какво се случва с нашата. Т.е. за сега не съдейства, каза да сме имали търпение и че не било страшно да се отложи.
Да си призная много криво ми стана.

# 221
Много тихо днес мацоранки newsm78 Този моят ме "изпи" явно наистина са пак в растежни пикове.  Whistling
Ели,и аз мисля че не е проблем за ваксините.А ти кога мислиш да захранваш newsm78

# 222
Добро утро. Днес малкото зверче става на 4 месеца.  Heart Eyes
Иначе цяла нощ ядохме, люляхме се, акахме и какво ли още не.  ooooh! hahaha
Инер, как ще си тормози детето? Персоналът на болницата не видя ли?  Shocked

# 223
  • Варна
Ели не е страшно за ваксините, могат да се отлагат до 6месеца..но твоята педиатърката поне е трябвало да ви остави насоки поне при  кои да отидете а и като даден лекар отсъства тои има заместник и препраща пациентите си при  него трябва да попиташ на регистратура.. Успех😘😘😘

# 224
  • Варна
Лид честита месечината. Много усмивки 💞😘😀

Общи условия

Активация на акаунт