Всеки ден за мен е 14. Февруари, ОКТОМВРИйчето щастлива ме прави! -7 тема

• 23 171
  • 733
  •   1
Отговори
# 255
Чувам легенди за съдържанието на памперса на захранените бебета - има ли нещо вярно в тях?  Mr. Green
Има, има   Mr. Green
Особено като минат на обща храна  Sick

# 256
Най-накрая в Пловдив да е подходящо за разходка! Спринт по улиците и малко естествен витамин Д!
Бай дъ уей, кач пара е Ротарикса?

# 257
  • София
Най-накрая в Пловдив да е подходящо за разходка! Спринт по улиците и малко естествен витамин Д!
Бай дъ уей, кач пара е Ротарикса?
Около 90 лв. Още не можем да разберем обаче дали не се полага безплатно вече. И ако е така, колко време се чака за доставянето ѝ, след като педиатърът я е заявил.

# 258
Хич няма да чакам аз. 100 лв отиват непрекъснато за глупости, та за ваксина ли няма да дам. Само че сега края на месеца ни предстои втората ваксина, и се чудя кога е удачно да се даде.  newsm78

# 259
  • София
Тя се дава двукратно през устата и доколкото разбрах, се понася леко и няма проблем да се комбинират, ако детето е здраво.

# 260
На мен ми казаха, че вече било късно newsm78

# 261
  • София
На мен ми казаха, че вече било късно newsm78
Не е късно. До 6-ти месец се поставят, като е хубаво да има интервал от 30 дни между двата приема. ММ е говорил с педиатърката и тя е казала, че ще я направим като оздравеем.

# 262
Значи ще сме на кантар, защото сега е на 4 месеца и половина, а е още болничък.

# 263
  • София
И ние, ама ще настоявам до последно, след като преживях веднъж ужаса.

# 264
Аз днес ще ходя до клиниката за пулмоложката, така че пак ще питам Thinking

# 265
Cristi питай от кога е безплатна

# 266
Здравейте,момичета. Аз също си имам октомврийче,но до момента само ви четях. Тези дни някой беше написал нещо за изтръпване на крайниците и тендовагинит,но не успявам да го намеря за да пиша на лично. Още от раждането на дедето ми имам такъв проблем само нощем с болки в пръстите на ръцете и изтръпване на краката. Няма кой да ми гледа детето и затова не съм се посъветвала с лекар ,а и до скоро смятах ,че ще отшуми. Въпросът ми е дали го има при някоя от вас и как се справихте ..компреси.лекарства? Това ли е тендовагинит всъщност? Благодаря ако някой отговори. 😊 И се извинявам ако не съм по темата .

# 267
Cristi питай от кога е безплатна
Питах още в неделя, но казаха, че не е.

# 268
Lid и аз правя същата грешка с коша за новородено. Моята бамбинка спи сега с удоволствие в него. Значи и мен ме чака сърдене и трудности със заспиването в новото креватче? Това не го предвидих.
Но пък толкова ми е удобно да я взимам през ноща за кърменето

# 269
  • България
Здравейте мами, аз съм доста назад с бебе в края на декември но обичам да знам какво ме чака и от доста време следя темите ви. Аз съм от русе и виждам че говорите за ротарикс ваксината. Моя Кристиян на 28 става на 2 месеца и нашия лекар ни каза че може да ни я сложи и че е безплатна, да решим дали искаме. Видях обаче че на места явно още не е безплатна и ми е много чудно защо е така, след като на мен ми каза че вече не се плаща. Лек ден  Hug

Общи условия

Активация на акаунт