Всеки ден за мен е 14. Февруари, ОКТОМВРИйчето щастлива ме прави! -7 тема

• 23 192
  • 733
  •   1
Отговори
# 240
Лид, честита месечинка. Поли, честито на щерката за рождения ден, вчера не сварих да се включа.

Иннер, за затова на тези в Токуда им отказах хоспитализация, въпреки че настояваха, и не съжалявам грам. А инече онази кукувица всячески се опитваше да ме изкара безотговорна майка за взетото решение, хем ме видя колко съм ошашкана и притеснена. Благодарна съм на личната ми лекарка и на една позната педиатърка от провинцията, които тогава по телефона му дадоха кураж и инструкции какво да правя у дома до сутринта.

# 241
Хехе eli_dzh супер много се радвам аз ти я препоръчах пяната.Аз още си я ползвам за бръсне хаха

Анита,  Hug Благодарско голямо!

# 242
  • Варна
А добро утро Simple Smile НОИ ми преведоха за януари ,за февруари тоя месец или другия ще превеждат? мъжа ми и малката спят аз се събудих и май ще правя закуска Simple Smile
И аз днес имам превод от януари. А за февруари с. Майчинство за март на 02.03

# 243
Инер, малкият като беше лепнал рота вируса във Пакистан, три дни си го държах на ръце и течаха банките,а той отгоре и отдолу на фонтан. И не щото бях бяла европейка,ами хорицата имат там здравна култура, едва ли не,децата са богове,особенно момченцата,но тва е друга тема. Излизай от тоя ад и мизерия от там,че ми настръхва перушината,като те чета Shocked
Ели,благодаря ти мила Grinning

# 244
eli_dzh моля няма защо
Нори мерси дано да е в началото
Луд честита месецинка
Инер бъди силна майка скоро всичко ще свърши и ще сте удома Не ти ли казват до кога ще сте там ?Как се казва тая болница в коя сте ?

# 245
  • София
Инер бъди силна майка скоро всичко ще свърши и ще сте удома Не ти ли казват до кога ще сте там ?Как се казва тая болница в коя сте ?
СБАЛ по инфекциозни и паразитни болести "Проф. Иван Киров".
Мисля да им кажа тая вечер, че съм решила да ни изпишат утре. От много стоене тука най-много някоя допълнителна инфекция да си докарам.

# 246
Лид честита месечинка.
И ние сме на последна имунизация в понеделник.
Ще захранвам на навършени шест месеца.
Иннер аз нямаше да се стърпя и щях да раздам правосъдие, ама аз съм си такава и за т`ва все си патя ...
Пожелавам ти да се махате от там най-скоро.
Кристи честито уважаване  Mr. Green И ние го зачестихме напоследък, че и изобретателни станахме  Mr. Green
Бамбина е бебе за пример, особено тази нощ - от 4,30 реши да яде, да мрънка, да пръцка и да се върти, а в 7,30 окончателно се събуди и започна да пее. След като си изпълни репертоара щастливо ме погна пак за ядене, аз от бързане явно накриво съм сложила памперса, след което успя да опикае активната гимнастика и заспа. Поспа половин час и сега лежи и ме наставлява, че и време да обикаля стаите и да не се мотая на компа ...лек ден  bouquet

# 247
Бъррр, мразя аз Facebook-а! Мислех, че съм единствения индианец без такъв клюкарник, но имам съмишленици. Не мога да ви насмогна с четенето, супер.
И ние редовно си се уважаваме с ММ / наследниците позволяват, хахаха /.
Утре ще ни правят вторите имунизации, много гадно така по две наведнъж, но какво да се прави. Днес имам превод на детски, споделям като инфо.

# 248
Момичета, имам проблем. Както знаете аз съм с кош за новородено, в който малкият спинка. Януари взех кошара, в която да го преместя, защото кошчето му отеснява. Всеки ден го слагам в новата кошара, за да свикне с нея. Но той не иска да заспи там. Очите му се затварят, но не и не. А в мига, в който го сложа в малкото кошче е заспал. Аз играчки не съм му слагала по коша, затова нямам какво да преместя в голямата кошара, за да му напомня за малкото кошче. Пускам му бял шум, люлея го, но нищо не помага. Някакви идеи?

# 249
Лид, спонтанно ми идва да пробваш да го преместиш там заспал и да свикне да се буди в новото креватче. А като му е вече познато може и да почне да заспива там....

# 250
  • София
Ние бяхме така с шезлонга в началото. Все в него заспиваше сама, а в кошарката ревеше. Чаках да позаспи по-дълбоко и я местех. В началото също винаги се будеше моментално или скоро, но с течение на времето свикна. Сега пак отваря очички като я оставям в кошарката, но се успокоява като вижда вече познатата обстановка, пак ги затваря и заспива. Постоянство, няма какво друго да помогне тука май. Thinking

# 251
Благодаря. Ще пробвам заспал да го премествам там. Ще продължавам с опитите, че като отеснее съвсем кошчето какво ще правим.  hahaha

# 252
Ние сме захранени вече с тиква и морковче,  и съвсем малко картоф.Нямаме заместено още, изява едно малко бурканче от 125гр, но после си иска и млякото, та с две думи наяждане няма Grinning.

Последна редакция: чт, 16 фев 2017, 15:36 от krassi14

# 253
  • София
Чувам легенди за съдържанието на памперса на захранените бебета - има ли нещо вярно в тях?  Mr. Green

# 254
Благодаря за темичката  Simple Smile
Добре дошли на ноемврийките!
Иннер ужасна е тази болница, поне детското отделение не са ли го оправили малко  ooooh! Дано бързо да се прибирате! 
Lid трябва му време да свикне с новото място, а на теб търпение. И аз скоро трябва да я местя в кошарката, ще видим как ще е.
Ние попътувахме доста тия дни. Малките се държаха много добре. Напоследък е много кисела. По цял ден мрънка. Яде по 357 пъти на ден и НОЩ. Снощи се събуди около 4-5 пъти.
Ваксини имаме само първия прием+ротарикс. Края на месеца ще слагаме вторите.
Ще започна да захранвам като навърши 6м.

Общи условия

Активация на акаунт