Всеки ден за мен е 14. Февруари, ОКТОМВРИйчето щастлива ме прави! -7 тема

• 22 728
  • 733
  •   1
Отговори
# 510
Веселяк е той  Joy Joy Joy

# 511
  • Варна
 Joy  Mr. Green Joy

# 512
Като казахте плуване ние пък си имаме басейн сглобяем ,не надуваем на наше село ....Мойта яко и се спеше одеве хапна 30 мл спа до сега я храня и я връчвам на бабата аз да се къпя и лакирам каня се от както родих.Утре сме на рожден ден на баща ми и ще ходя да си търся кожено яке че миналата година от корема яко го разтегнат  нацепих и не става за нищо ,а вече е топло .

# 513
  • София
Юхуу, и аз тук  Laughing

krassi14 Честит празник! Да си изядеш тортата! И нашите парчета да изядеш!  Laughing

cristi Жестоки са тия гарги! Ама наистина, много яки!

За захранването - точно така - тиквата беше отхвърлена. Засега остава на заден план. Картофът обаче си е любов от първа лъжица.  hahaha Много го харесва. Днес изяде доста и си надявам да заместим ядене, обаче той не асоциира тия картофи с наяждане. Накрая си иска млякото.

Тия дни дадох 150 мл и такъв рев като свърши. Дадох още 30 мл и вече беше спокоен. Днес дадох 180 мл и ги изпи след повече от 10 лъжички картоф, обаче ми повърна после. Утре ще пробвам по-малко пак.

За часовете - съгласна съм, че е за обедно хранене. Обаче нали трябва да е щастлив, любопитен, спокоен.. Пък нещо преди обедното ядене е яко глад... С новата храна 2-3 пъти дадох и слетобед и се прие добре. По-добре от тиквата, като си мисля и че беше и твърде гладен.

Тия дни продължавам с морков. И после ще дам пак шанс на тиквата. И мисля да ги смесвам 3-те въведени, пък да видим дали ще ги хареса.

Sho_82 Да, бе, да. Ще излизаш без официалното превозно средство. Кажи му, че се лети само с метлата.   Mr. Green

Adinko87 Добре дошла!

И ние се разходихме... до Пловдив да ядем. Тръгнахме с приятели, стигнахме до края на уличката и трябваше да решим наляво или надясно да тръгнем. Е, тръгнахме надясно и стигнахме в Пловдив.  Laughing

# 514
Роузи,хаха,разсмя ме  Joy Joy Joy

# 515
Някой спомена плуване, аз не съм в час, обаче открих това http://pluvanesbebe.bg/bg/
Как ви се вижда, пише, че може от 3-месечни бебета Grinning

# 516
Помбер, аз го обмислях, преди да реша къде да водя малкия. Спря ме сезона (заниманията не са самостоятелни и потенциалните бацили ме притесняват), разстоянията (всички басейни са ми супер далеч), пречистването на водата (стандартните химикали не ми се струват ОК преди една годинка). Разбира се, всичко е субективно, но това бяха основните ми разсъждения по темата.

В добавка ще кажа защо се спрях на Щерев:
- физиотерапевт, а не треньор (преди водата винаги има разтягане и проверка на състоянието на детето, задавам си въпросите и ми се отговаря при нужда)
- бебе без памперс във водата (предполагам е голям кеф да си без него цели 45 минути)
- топла вода и топла стая (басейните са с друга температура, която за толкова малко бебе не е подходяща)

# 517
С мъж ми гледаме филм и ядеме пуканки и давам да я помирише на Мишето и тя почна да си отваря и затваря устата хахаха Joy

# 518
Мисис, ние пък ходим до Пазарджик да ядем. Няколко пъти отскачаме и до Пловдив за една специална пица. Това са ми любимите разходки.  Heart Eyes
Исках да те попитам от къде купуваш зеленчуците?

# 519
Аз купувам от кварталните магазинчета,не ми харесват нещо в големите вериги магазини.

# 520
  • София
Iid Нали, много яки разходки! Днешната не беше планирана и затова беше супер. Казвай къде ходите в Пазарджик. Днес беше отхвърлен като дестинация, защото всички бяхме твърде гладни, а за Пазарджик знаем само, че има оранжева маркировка.  Mr. Green

Имах драма с намиране на тиква. В Лидл, Кауфланд и Метро нямаше. Намерихме във Фантастико. Картофи от Лидл. Няма да давам засега био, тъй като и за себе си не съм убедена особено.

По тази тема и захранването - нали все казват сезонни плодове. Та кога е сезона на бананите?  Laughing Сериозно  Laughing

Аз доколкото знам ги берат зелени и зреят в газова среда. Днес ми казаха, че имало и био банани!  Shocked Брани са узряли и се доставят със самолет. Цена - 25 лв килото.  Crazy

# 521
cristi, аз също имам подобни съображения, да не говорим, че за себе си ще избирам сто пъти къде да се топна, камо ли за бебето Sunglasses
Понеже аз съм шамандура, ми се иска малкия да не е, затова се оглеждам за варианти.
Ще видя в Щерев,  благодаря baby_neutral

# 522
Роуз,аз съм живяла,там където има целогодишно банани. Ма те от онея като на сина ми чурата Embarassed Но с вкус на тея тукашните. Бе могат и да имат някъкъв сезон newsm78

# 523
  • София
poli1974  Laughing

Мерси много. Наистина незнам. Мисля си, че при по-топлите страни си бълват тия плодве непрекъснато. Ама ми стана интересно де. Ще почета малко повече Simple Smile

# 524
И да не се стреснеш от акото като си дала банан примерно Flutter Има власинки и малко чернее.

Общи условия

Активация на акаунт