Всеки ден за мен е 14. Февруари, ОКТОМВРИйчето щастлива ме прави! -7 тема

• 22 741
  • 733
  •   1
Отговори
# 495
Нали си го знаеш Норитуууу,че та любя  Hug Hug Hug

# 496
Бе Адинко,я дай на детенце някоя мръва,мани ги тея пюрета. На хора ли ще стават или вегани щеги прайм. Шегувкам се bouquet
Хахаха, да ти кажа на няколко пъти ми иде да и дам да гризне (не че има с какво да гризне Grinning ) някоя пържолка! Така жално гледа... Grinning
Иначе аз от няколко години се боря да откажа месото, че ми е жал за животинките....е тамън бях успяла и забременях и всичко отиде! Simple Smile

# 497
И на мен ми е жал,и аз опитвам няколко пъти,но ...Ни стаааа #Crazy

# 498
  • Варна
Нали си го знаеш Норитуууу,че та любя  Hug Hug Hug
аа знам знам аз тебИ повече  Heart Eyes

# 499
И на мен ми е жал,и аз опитвам няколко пъти,но ...Ни стаааа #Crazy

Шошолинуууу убий ма обичам та,на кака кроасанчиту то hahaha

# 500
И аз те обичам Поли Hug Hug Hug

# 501
Аз давам в интервал 11-12,след месец някъде ще почна и кашите, тях мисля да ги давам около 15-16 за начало.
 А пък мойтл кифле, като види мама ,че ръфа зрънчо и направо имам чувството, че ще стане и ще грабне пакета  Grinning Не съм по здравословното хранене, А и в диетите ме няма,та си набивам аз всичко и чакам да се върна на 55кг, ама ще си почакам  Joy

# 502
Мацки, благодаря за хубавите пожелания, направихте празника ми още по-хубав Hug.
Ние вече заместихме обеднато хранене  Wink.Иначе яде по 4-5 пъти АМ по 150мл.+ 5 лъжички.Ама си и връща доста от това количество та колко яде....

# 503
cristi исках да те питам за плуването - бебетата до каква възраст са самостоятелно във водата? А и тъй като ние сме с обриви от време на време от суха кожа, дали ще може да сложим пяна във ваничката или басейнчето, или каквото е там? Simple Smile Ясно, че е най-добре да се обадя да ги попитам, но все пак ти как смяташ? И за записване и въпроси на главната регистратура на Щерев ли да звънна, или си има отделен тел.? Засипах те с въпроси, sorry!  bouquet
Има отделен телефон на физиотерапията, но като бачкат и не го вдигат. Имаше някъде и мейл, на който отговарят относно плуването, но съм го забутала. Най-добре звънни на регистратура в Щерев и те ще предадат на физиотерапевтите да се свържат с теб. Ако не стане, ми пиши, за да ти дам телефона и да се разтърся за мейла. Все някъде из кутиите ми е Mr. Green

Мисля, че няма да е проблем, защото водата се сменя за всяко бебе и се чисти след всяко бебе. То затова е и без памперс вътре. Иначе винаги физиотерапевт го държи или ти, ако имаш желание, след като ти е показал какво и как да правиш. Като стане на 7-8 месеца, слизате в басейна, където си избираш дали ти влизаш с бебето или пак физиотерапевт. Но аз тогава мисля да го водя вече в Спартак в басейн с морска вода. Между другото, освен в Щерев мисля, че има на още едно място плуване във вана.

Шо, туй са ми гаргите, само дето моите нокти ги направих както винаги съвсем къси, заради чавето.
Скрит текст:
Много яко отровно оранжево, пък и както казах, на мен приличат Mr. Green

Лейла, да се оправя всичко Hug

Уф, досега прибирах сухите дрешки и чорапи на малкия, смачквам един сладолед и почвам да готвя. Изморих се днес Crossing Arms

# 504
Мерси за инфото cristibouquet Ще им звънна на регистратурата евентуално...то първо трябва да питам дерматолога ни, де. Много ми се искаше да я водя от мъничка на басейн, ама с тия обриви да видим дали ще може.
P.S. Много яки гаргиииии!  newsm44

# 505
Благодаря Hug
Във ваната си е нормална чешмяна вода, така че не би трябвало да има проблем newsm78 Няма никакви препарати, освен от миенето на самата вана, които след това се изплакват пак с вода.

# 506
cristi исках да те питам за плуването - бебетата до каква възраст са самостоятелно във водата? А и тъй като ние сме с обриви от време на време от суха кожа, дали ще може да сложим пяна във ваничката или басейнчето, или каквото е там? Simple Smile Ясно, че е най-добре да се обадя да ги попитам, но все пак ти как смяташ? И за записване и въпроси на главната регистратура на Щерев ли да звънна, или си има отделен тел.? Засипах те с въпроси, sorry!  bouquet
Има отделен телефон на физиотерапията, но като бачкат и не го вдигат. Имаше някъде и мейл, на който отговарят относно плуването, но съм го забутала. Най-добре звънни на регистратура в Щерев и те ще предадат на физиотерапевтите да се свържат с теб. Ако не стане, ми пиши, за да ти дам телефона и да се разтърся за мейла. Все някъде из кутиите ми е Mr. Green

Мисля, че няма да е проблем, защото водата се сменя за всяко бебе и се чисти след всяко бебе. То затова е и без памперс вътре. Иначе винаги физиотерапевт го държи или ти, ако имаш желание, след като ти е показал какво и как да правиш. Като стане на 7-8 месеца, слизате в басейна, където си избираш дали ти влизаш с бебето или пак физиотерапевт. Но аз тогава мисля да го водя вече в Спартак в басейн с морска вода. Между другото, освен в Щерев мисля, че има на още едно място плуване във вана.

Шо, туй са ми гаргите, само дето моите нокти ги направих както винаги съвсем къси, заради чавето.
Скрит текст:
Много яко отровно оранжево, пък и както казах, на мен приличат Mr. Green

Лейла, да се оправя всичко Hug

Уф, досега прибирах сухите дрешки и чорапи на малкия, смачквам един сладолед и почвам да готвя. Изморих се днес Crossing Arms
Еха супер са,аз съм на колелото,мъж ми вика да не излетиш навън hahaha
Готвене днес не:)

# 507
Благодаря Hug
Във ваната си е нормална чешмяна вода, така че не би трябвало да има проблем newsm78 Няма никакви препарати, освен от миенето на самата вана, които след това се изплакват пак с вода.
Дано да ни разрешат, все пак няма всеки ден да я водя.  Simple Smile То изобщо кисненето във вода не е препоръчително в нашия случай, още се къпем с мрежа над ваната, а мисля, че много ще се изкефи да се плацика. Това със морската вода е супер, ама за там дори не смея и да се надявам....солена вода едва ли ще е добре. Simple Smile

# 508
Sho мъжът ти ме разсмя истински  Joy

# 509
Ние па у наше село водим децата на канала да плуват. У софето мнооо сте модерни врейййй,глей дан си счупиш някой нокът в манджата Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт