Всеки ден за мен е 14. Февруари, ОКТОМВРИйчето щастлива ме прави! -7 тема

• 22 744
  • 733
  •   1
Отговори
# 480
lid мисля, че няма защо да се шашкаш. Simple Smile Ние сме на 3,5 часа по 170 мл, прави 10 часа пауза през нощта, аз от това се шашках, но педиатърката каза, че няма проблеми. Явно щом дечицата са доволни нещата са ОК, само ние се шашкаме за всичко. Grinning

cristi исках да те питам за плуването - бебетата до каква възраст са самостоятелно във водата? А и тъй като ние сме с обриви от време на време от суха кожа, дали ще може да сложим пяна във ваничката или басейнчето, или каквото е там? Simple Smile Ясно, че е най-добре да се обадя да ги попитам, но все пак ти как смяташ? И за записване и въпроси на главната регистратура на Щерев ли да звънна, или си има отделен тел.? Засипах те с въпроси, sorry!  bouquet

анита аз съм изкарвала малката на терасата и за по 5 часа при хубаво време, мисля, че ако е адекватно облечено бебчето и не е мн студено, не духа, вали и няма мъгла, колкото по-дълго навън - толкова по-добре Simple Smile

leila  Hug

# 481
  Благодаря, момичета   Heart Eyes

# 482
Adinko87 мерси добре беше с одеало и космонавт

# 483
Leila, съжалявам много. Стискам палци всичко да се оправи.  Hug

# 484
Ние много хубаво се разходихме,бобче гледа кака му как се люлее.Направо щеше да изскочи от коша само иска да гледа,а като чуе деца полудява Mr. Green Явно кака му не му е достатъчна hahaha
Аз преди тренирах доста интензивно ,ама сега,като "ме пият"нощем  и съм парцал... ooooh!
Ще гледам поне едно вело да направя,че мъжо е млад Mr. Green
Лейла стискам палци Hug

# 485
leila16  пожелавам ти нещата при вас бързо да се стабилизират и да се оправят.  bouquet

Разкошна разходка направихме днес, душичката ми сега ще спи поне още три часа, а мама и леля се нагласят да гледат филм. Днес ММ е готвач, довечера очаквам пилешки бонфиленца по неговому.

Adinko87 добре дошла, защо си решила да захранваш сега?
Аз чета усилено по темата, обаче има още много, много ... но ние имаме време, на навършени 6 месеца ще действам. ЗВБ адски ме привлича и изкушава, но като дойде ще реша окончателно.  chef

# 486
Добре заварила, Chuby! Simple Smile
Ами мислех да захранвам на 6 навършени месеца (то аз много неща мислех, ама.. Grinning ),  но реших, че вече и е време. Едно, че сме само на АМ и четох, а и педиатърката ми каза, че е ОК да започнем сега. И второ, че малката от месец близо ми сецва апетита Grinning Седна ли да ям нещо пред нея ме зяпва и почва да примлясва. Grinning
В този ред на мисли - направих втори опит с тиквата половин час преди яденето в 15h, млясках и се правих на клоун този път и имаше ефект - изяде си двете лъжички! Simple Smile Утре пак! Simple Smile

# 487
Ами мислех да захранвам на 6 навършени месеца (то аз много неща мислех, ама.. Grinning ),  но реших, че вече и е време. Едно, че сме само на АМ и четох, а и педиатърката ми каза, че е ОК да започнем сега. И второ, че малката от месец близо ми сецва апетита Grinning Седна ли да ям нещо пред нея ме зяпва и почва да примлясва. Grinning
В този ред на мисли - направих втори опит с тиквата половин час преди яденето в 15h, млясках и се правих на клоун този път и имаше ефект - изяде си двете лъжички! Simple Smile Утре пак! Simple Smile

Не ти се бъркам,но мое мнение,че на детенце се дава да се захранва в периода 11-13 h

# 488
  • Варна
лейла с теб сме момиче..дано бързо се оправите и всички сте добре bouquet  Hug Hug Hug Hug Hug

# 489
  • Варна

Не ти се бъркам,но мое мнение,че на детенце се дава да се захранва в периода 11-13 h

подкрепям те педиатрите съветват захранването да е до 12-13ч..ако има алергия тя се появява до 2 часа ..и да може да се реагира на време ... Hug Hug

# 490
Нори,да разбира се и не само това. Нали се казва заместено обедно хранене,не ранна закуска,която на по късен етап е или каша или плодово пюре. Може и аз да греша Peace

# 491
Точно така и аз знам на обяд се дава ако се дава нещо ,поне първоначално newsm78

# 492

подкрепям те педиатрите съветват захранването да е до 12-13ч..ако има алергия тя се появява до 2 часа ..и да може да се реагира на време ... Hug Hug
Абсолютно съм съгласна с вас! Simple Smile Просто не се сдържах да опитам още веднъж, иначе смятам да си се храним в 11 с пюрето. Ако нещо на бебка не и допада часът вече ще го мисля, но се надявам, че ще свикне. Simple Smile
Аз знам, че първо обядът се замества, но при нас това е 15h, защото тя яде  в 8 - 11:30 - 15 - 18:30 - 22, та за момента 11 е по-подходящият час, определено. Simple Smile

# 493
Бе Адинко,я дай на детенце някоя мръва,мани ги тея пюрета. На хора ли ще стават или вегани щеги прайм. Шегувкам се bouquet

# 494
  • Варна
Поли да точно така е  Hug Hug Hug Hug Hug Hug
ние днес 5 часа разходка му ударихме бебко се събуди дадох му малко чай от лайка да пие цялото шише изпи и заспа каката дивя че дивя днес рано ще ляга да спи  Joy Party
 ще мога да направя една епилация и лак на ноктите да вкарам  Crazy Crazy Crazy

Общи условия

Активация на акаунт