Всеки ден за мен е 14. Февруари, ОКТОМВРИйчето щастлива ме прави! -7 тема

• 22 695
  • 733
  •   1
Отговори
# 615
Хахаха моята майка и дава витамин Д с такава метална лъжичка, явно са си свикнали по-старите поколения. Simple Smile Няма проблеми, но аз не бих посмяла да я храня с нея, леко остро ми се вижда връхчето.
Това са моите: http://www.hippoland.net/canpol-termosenzorni-l-zhichki-3-broja и https://www.aptekapromahon.com/nuk-c-277_362/nuk-easy-learning-% … %B5-4-p-2300.html

# 616
  • София
И аз имам пластмасови термосензорни. Подарък ми са. Вършат работа.

анита123123 Металните лъжички също не са лошо нещо.

Като се замисля с пластмасови е кофти да се яде. Или поне на мен не ми е особено приятно.  Confused

# 617
Момичета аз отново вървя ден два назад, но вече ви изчетох. Честита месечинка на Роузи. Ние също направихме 4 месеца, (то вече се пада вчера), но малкият е доста кривичък от няколко дни и не мога да се включа. Явно започват да го тормозят доста зъбите. Започнах да давам Дентокинд и да мажа с Бочко  гел, но сякаш положението става по зле. Започна да се оригва доста и да повръща по малко след като дам Дентокинд таблетка разтворена във вода с лъжичка. Възможно ли е да е от него? Коремчето то му доста взе за къркори.  Мисля, че някой беше споделил, че  ги ползва и ако може да каже има ли такива ефекти и при тях.

# 618
Угх, събуди се по никое време и сега пируваме  Mr. Green

Стейси, честита месечинка! За дентокинда не мога да помогна  Sad

# 619
  • София
 Кристи, наздраве! Mr. Green
Момичета, нямате изчитане  Grinning Няма и да пробвам, това са около 30 страници, не мога да ви насмогна  bouquet Честита месечинка, Роузи!  Grinning И поздрави за всички ви!  Heart Eyes
Видяхте ли Софето - уж пролет... Вадете сега пак шейните бързо  Mr. Green

# 620
Мани, и аз това сега гледах  Laughing Следобедният сняг се стопи бързо, ама сега гледам е друго. Ще правя пак пъртина с количката  Joy

# 621
Стейси аз мажа с Бочко и давам Дентокинд. Реакции не съм имала, но всяко бебе реагира различно. Ако повръща непосредствено след даването на таблетката може и да е от него. Нас също ни мъчат зъби, помага много охладена гризалка. Също масажирам венците със силиконов накрайник с пръст също охладен и я облекчава.

# 622
Стейси, аз също давам Дентокинд. Моята бебка е с рефлукс и по принцип връща по малко мляко, но не съм забелязала да е повече от обикновено от както е на Дентокинд.

# 623
  • Варна
Добро утро  Hug

# 624
Добро да е Нори Hug

# 625
ДобрЮтрУ.

Нас още не ни мъчат зъбите, но на баткото давах Дентокинд и не съм имала проблеми.
Днес сме на консултация и ще се боцкаме.
Тамън се бях настроила за пролет и БАМ! - сняг.... Crossing Arms
Отивам да си изсърбам кафенцето....

# 626
Добро утро! Седмичен рестарт за нас.
Да ви питам, тъмноочките дечица избистриха ли вече очички? Щото ние сме от светлите и някои заблудени баби се опитват да ме убедят, че щели да потъмнеят още... Аз знам че след 6тия месец някъде се установява цвета, ама си мисля, че ако бяха кафяви, щяха вече да са....

# 627
  • Варна
Поли 😘
За очичките щерката се роди със тъмно кафеви очи и си е така.
А бебко се роди със тъмно сини очи
И сега са зеленикави тъмно сини на моменти общо взето неговите са пъстри  😁 на баша му опите са пъстри

Последна редакция: пн, 20 фев 2017, 09:44 от n0richka

# 628
Моята дунда все още е със сиво око като на мама Naughty Предполагам, че ще се избистри по нататък  Peace

# 629
Нашите очи бяха тъмно (мътно) сиви, на втория месец си станаха кафяви и сега са си така.

Общи условия

Активация на акаунт