Всеки ден за мен е 14. Февруари, ОКТОМВРИйчето щастлива ме прави! -7 тема

• 22 688
  • 733
  •   1
Отговори
# 630
Добро утро момичета Simple Smile През ноща Мишето се събуди ,а от месеци не го беше правила.Стана в 3:30 нахрани се и заспа и влизам аз да видя има ли и други бебета яли нощем и тъкмо да пиша и тя се събуди и едвам заспа в 5. Сега сме сами за няколко часа и пак си ме страх ужасно е Sad

# 631
От какво те е страх Ани

# 632
Добро утро и от мен! Една прекрасна седмица желая на всички!  bouquet
Нашите очички бяха сиви при раждането, а сега са тъмно зелени, надявам се и такива да останат.  Praynig
Аз давам Дентокинд и малкият прави физиономия все едно ще повърне, но не връща. Явно е неприятно на вкус. Мажа и с Бочко, но ефектът е краткотраен и вече го правя много рядко.
От два дни мия  с медицински ръкавици и имам значително подобрение. Неприятно е, но има ефект.  Peace

# 633
Благодаря ви момичета ще спра Дентокинда за една седмица и ще видя дали има промяна. След това ще пробвам на ново.
Нашият се роди със сини очи и все още са такива, но аз все още го кърмят,  а нали бабите казват, че като се спре тогава се променяли очите на децата. Очудващото е ние и двамата сме с кафяви очи само едната баба е със сини. Е дано си останат такива, аз много му ги харесвам.

# 634
Благодаря ви момичета ще спра Дентокинда за една седмица и ще видя дали има промяна. След това ще пробвам на ново.
Нашият се роди със сини очи и все още са такива, но аз все още го кърмя,  а нали бабите казват, че като се спре тогава се променяли очите на децата. Очудващото е ние и двамата сме с кафяви очи само едната баба е със сини. Е дано си останат такива, аз много му ги харесвам.

# 635
От какво те е страх Ани
два пъти се задави жестоко преди месеци като яде и изпитвам ужас сама да я храня тогава не успях да я оправя добре,че мъжа ми и я оправи от задаването

# 636
Привет и от нас!
Нашите очички при раждането бяха сиво сини, на около месец се избистриха и станаха сиви, но таткото е със сини и сигурно ще останат светли. Днес ще ядем картоф с морков и да видим дали няма да докарам запек, стискайте палци и да го хареса.
При нас няма сняг тоя път, но пък стария си стои и на места трудно минавам с количката по тия ледове.

# 637
Здравейте днес! Simple Smile Хубав ден на всички!  bouquet

Ние сме с кафяви очета, но бях чела, че ако бебо е със светли очи, цвета може да им се промени до към 2 годишна възраст. Доколко е вярно не знам. Simple Smile

Ние днес изплюскахме (буквално) половин бурканче тиква. Нямаше нужда да мляскам тоя път, едва смогвах да давам бързо лъжиците. Grinning Май и тя ще е лакомия, като мен! Grinning

За зъби аз нищо не давам. Ръцете са и нон-стоп в устата, морета от лиги се леят, но тя се хили, т.е. явно не я боли и дразни. Опитвам се да пробутвам гризалки... без особен успех, но понякоге се чеше с опакото на бибата.  Mr. Green

Сетих се да ви питам нещо: отскоро бебка започна понякога да се хваща с ръчички за главата и да се изпъва, малко като дъгичка и да ръмжи. Като и заговоря или и се усмихна - спира и и тя ми се усмихва. Дали я боли нещо, или просто си ръмжи (както пищи например Simple Smile ) !?  newsm78

Ани спомних си поста ти, ужасно е било! Sad На мен на два пъти също ми се давеше, като беше по-малка. Но се опитай да го превъзмогнеш, все пак сега е по-голямо бебчето, ще я храниш много внимателно и всичко ще е наред!  Hug

# 638
Adinko87 мерси мила опитвам се да го забравя ,че от 6 март често ще ми се налага да оставам сама мъжа ми тръгва на работа

# 639
Ани, и моят се дави с вода каквото и да правя. Вече и аз изпитвам ужас като му давам, но знам, че трябва да пие. Не изпадай в паника в такава ситуация, ако бебка кашля е добре, просто я изправи и потупай по гръбчето, ако не се закашля я сложи на ръката си като главичката й е към дланта ти и я обърни надолу.  И спокойно, както са казали вече, бебчетата са по-големи и не би трябвало да се случва. Но все пак спокойствие му е майката. Прегръдки.

# 640
Adinko87 мерси мила опитвам се да го забравя ,че от 6 март често ще ми се налага да оставам сама мъжа ми тръгва на работа
Опитвай се да не мислиш за това и да не се вкарваш във филми, че ако съдя по себе си, човешкият (най-вече майчиният) мозък, може да роди такива horror stories, че.... Simple Smile Припомняй си от време на време как трябва да реагираш в такава ситуация, т.е. да се чувстваш по-уверена, че ще можеш да отреагираш и ...дано да не се налага! Simple Smile
Ние с бебка през деня сме често самички, през нощта още ме е шубе и майка ми или баща ми (без татко сме) са при нас, ще видим до кога.  Simple Smile

# 641
# 642
Крис, где се скататаваш бе..

# 643
Благодаря ви луд ,Адинко и поли за подкрепата и съветите  Hug

# 644
Крис, где се скататаваш бе..
Уф, развихрила съм се из вкъщи, а и малкият само дебне да мина в полезрение и започва да мрънкоти. След малко ще го мятам в каруцата и ще ринем сняг из улиците Rolling Eyes

Общи условия

Активация на акаунт