Всеки ден за мен е 14. Февруари, ОКТОМВРИйчето щастлива ме прави! -7 тема

• 23 222
  • 733
  •   1
Отговори
# 165
Шошка, а изпражненията имат ли зеленикав цвят?

# 166
Момичета майчинството малко повече от болничния за един месец ли ви е ? Аз най- накрая имам документ и пише,че се обработва до седмица може да имам превод Simple Smile

# 167
Крис, яко горчица! Жълто и по течно, придружено от пръцки и болки в корема.
Възможно ли е пробиотика да прецаква работата?

# 168
Щото моите лекари бяха казали, че е опасен зеленият цвят newsm78 Що не звъннеш на вашия педиатър? Аз на горчица се радвам Mr. Green

# 169
Щот сте по-добри от мойте педиатри! Имам 3. Единия айлякчия и всичко обяснява с колики, другата паникьорка и изписва по торба лекарства, държавната обяснява с "бебе е, нормално е"   #Cussing out
То не е баш диария, но просто ми е интересно дали пробиотика може да го причинява, та да и го сменям.

# 170
Аз пробиотик не съм давала от втория месец, та не съм капацитет Rolling Eyes

# 171
Поли честита рожденичка, да во е жива и ддрава.
Иннер бързо да се оправяте.
Бамбина не ми дава да мръдна, постоянно иска забавления. И тя нещо кашля от време на време, но педито каза, че е от лигите. Не знам как да проверя тази информация, Иннер вие какви други симптоми имахте?

# 172
  • София
Поли честита рожденичка, да во е жива и ддрава.
И тя нещо кашля от време на време, но педито каза, че е от лигите. Не знам как да проверя тази информация, Иннер вие какви други симптоми имахте?
Никакви. И аз си мислех, че е от лигите.

# 173
А как разбраха, че е бронхиолит?
Температура ли ти вдигна? Питах я изрично, гърдите са чисти, дишането е нормално, яде си, температура няма. Държи се нормално.

# 174
Добре де, а кашлицата не е ли супер сериозна от бронхиолит? newsm78 На мен ми казаха, че е на пристъпи и спазматична Crazy

# 175
  • София
А как разбраха, че е бронхиолит?
Педиатърката чу бронхоспазми на преглед.

Кашлицата стана сериозна 3-4 дни след поставянето на диагнозата. Преди това си беше по едно закашляне на час-два. Ако не ни беше върнала за самолечение вкъщи със смешно малки дози Вентолин , а още тогава бяхме хоспитализирани, щяхме да се оправим мнооого по-бързо.

# 176
Не, тя просто понякога се изкашля, но вчера след разходката, кашля няколко пъти, докато спеше през нощта пак се изкашля два пъти. Може би аз съм се паникьосала, не знам.
А сега има ли бронхиолит или сте само с ротавируса? Инфекциозна е зле, а Токуда има огромен набор от вътрешно болнични инфекции, аз така я заразих от оня вирус. Тогава исках да слагам ваксина, но педито ми каза, че покрива много малко щамове и е безсмислено.

# 177
На мен даже Вентолин не ми дадоха, само ФР Rolling Eyes

# 178
  • София
Не, тя просто понякога се изкашля, но вчера след разходката, кашля няколко пъти, докато спеше през нощта пак се изкашля два пъти. Може би аз съм се паникьосала, не знам.
А сега има ли бронхиолит или сте само с ротавируса? Инфекциозна е зле, а Токуда има огромен набор от вътрешно болнични инфекции, аз така я заразих от оня вирус. Тогава исках да слагам ваксина, но педито ми каза, че покрива много малко щамове и е безсмислено.
Бронхиолитът е излекуван. Тук я слушаха пет лекаря и всички казаха, че гърдите са напълно чисти и инхалациите са излишни вече, а предписаният антибиотик - откровено вреден в настоящия момент.

Иначе - аз не вярвам, че има излишна ваксина под слънцето. Да, може да има милион щамове и ваксината да пази само от 10, но няма ли да се изядеш от яд, ако именно един от тия 10 ви хване и детето страда заради твоето решение?
И за себе си съм правила всички възможни ваксини, та досега не съм боледувала от нищо инфекциозно, освен от болести на дихателните пътища - и според детския ми картон.

# 179
Аз догодина мисля да си плесна ваксина против грип, Иннер ти слагала ли си я?

Общи условия

Активация на акаунт