Една колежка на мъжа ми му казала, че сме се забавили вече с махането на нощното хранене, трябвало до втория месец да сме я свършили тази работа. Ама да дойде тя да му го махне. То глад!

намери време и отиди на лекар това е важно
Те тия препоръки са правени според мен от гледна точна най-вече на кг. и височина, видях че е минал долните граници на СЗО и юруш. Естествено ползвам по-полегналите положения, не е седнал, а и не прекарва вътре дни все пак. Той е много доволен, че може да зяпа. Последно беше 8 кила, 65см но по нещастните ми ръчички бих казала, че вече е по-близо до 9 и го измерих ~67-68см.
Важно е столчетата да се видят на живо и да се пробват. Ако си харесате нещо онлайн, задължително отскочете и до някой детски магазин да го видите реално как изглежда. Една позната си беше харесала Бритакс, който обаче в действителност бил доста голям за тяхната кола и така мястото на човека, който се вози до водача, било много ограничено, което е непрактично. Та се отказаха. Та, око да види, ръка да пипне първо, че не е евтина вещ. Препоръчани теми