Всеки ден за мен е 14. Февруари, ОКТОМВРИйчето щастлива ме прави! -7 тема

• 22 723
  • 733
  •   1
Отговори
# 525
Мисис Роузи колко грама пюре мислиш да е цялото заместено хранене?
А как въвеждате новите зеленчуци след заместено вече едно хранене? Например при въведен картоф, давате цяло хранене картоф + малко морков (примерно), или направо давате цялото хранене с новия зеленчук? Педиатърката ми каза второто, но на мен ми се вижда по-добре първият вариант...знам ли!? Simple Smile

помбер , мерси за сайта с плуването, буукмаркнах си го, след някоя годинка може да се възползваме!  bouquet

Бебка се наяде и откърти, и аз натам отивам... Simple Smile Лека нощ на всички!  Hug

# 526
Роуз,аз съм живяла,там където има целогодишно банани. Ма те от онея като на сина ми чурата Embarassed Но с вкус на тея тукашните. Бе могат и да имат някъкъв сезон newsm78
Ма откъде ти ги ражда главата, умори ме от смЕх hahaha

Помбер, тук също има плуване за бебета на подобен принцип, но аз самата никога не съм ги посещавала. Бях се заглеждала за другите им занятия, но ми се "бият" с деня за киндируто и не можах да огрея и там Mr. Green
http://estestveni-idei.com/services/babies-and-kids/baby-swimming/

# 527
А банана суров намачкан ли се дава или има някаква термична обработка newsm78 ?

# 528
Краси аз съм го давала намачкан. Китайците и те какво измислят и те пържен,блаххх чи гадост. Крис, мълчи,че знаиш ли как ме боли крака. Ми аз кат отвързана кобила днес,боса по маратонки,и сега пуфтя Whistling

# 529
  • София
Мисис Роузи колко грама пюре мислиш да е цялото заместено хранене?
А как въвеждате новите зеленчуци след заместено вече едно хранене? Например при въведен картоф, давате цяло хранене картоф + малко морков (примерно), или направо давате цялото хранене с новия зеленчук? Педиатърката ми каза второто, но на мен ми се вижда по-добре първият вариант...знам ли!? Simple Smile

Нямам идея  Laughing Нямам все още везна в нас и нямам никаква представа колко е 120 гр. И всъщност дали трябва толкова или повече.

Ох, че сложни въпроси.  Crazy Аз толкова щастливо и наядено придрямвам тук. Ама ще го мисля тия дни.   Hug

И аз си мислех да смесвам, ама като ми отказа категорично тиквата, дадох директно картоф. Може би и моркова ще бъде само той.

krassi14 И аз си мисля, че той е от малкото неща, дето няма нужда от термична обработка. Мисля директно намачкан.

Оф, обаче е факт и това, което се заговори в последните страници - аз хубаво чета нещо, мисля разни неща, ама на практика се получават съвсем различно. Та, майчинството не е точно като по дебелите книги.  Whistling

# 530
Поли, и аз така. Едни чепици все ми правят пришки и хич не се усетих, че съм с тях днес. Направо са ми на кръв краката Sad

Мисис
, я не се тормози! Лягай да спиш Hug

# 531
Абе и аз си мислех, че банана се дава така, ама една позната ме обърка днес.
Аз отивам в сънландия и дано не ме събуди шефчето рано рано Simple Smile.Лека и на вас.

# 532
  • София
Добра идея е спането  Simple Smile Лека и от мен!

# 533
Бреййй наистина сте спящи красавици тая вечер Simple Smile.

# 534
Добро да е утрото и денят ви прекрасници на вас,бебоците и семействата Ви bouquet

# 535
  • Варна
Добро утро на всички Hug
 хубав неделен ден и много усмивки  Crazy Heart Eyes

# 536
Добро утро и от мен! Simple Smile
Ние се наядохме и пак спим блажено, че иначе ставаме сериозно кисели, без сутрешната дрямка. Grinning
Аз на бистра глава реших, че ще давам все пак веднъж по малко от новият зеленчук, след това 50 на 50 и накрая цяло ядене.Ще видим дали и госпожицата е на моето мнение....Иначе днес ще ходя на пазар за манджите, ще ми трябва носач май!  Mr. Green
Само грамажите ми остана да им се чудя, док. уж каза по 120гр (демек 1 бурканче), ама ми се струва малко, при положение, че тя яде 170мл мляко...но предполагам, че ще си проличи ако е още гладна. Simple Smile
За банана и на мен ми се струва, че може да си е суров, от друга страна предполагам, че може и да се опече малко.  newsm78

# 537
Ади, на нас 120гр пюре не ни стигат и давам малко повече.Детето ще си покаже дали иска още или е заситен.

# 538
Adinko87 хубаво е моркова да се дава самостоятелно, защото се води алерген и понякога бебетата правят реакция от него. Но това не важи при всички бебета и във всички случаи.

Този линк има интересна информация за захранването и смятам, че ще ти е от полза.
https://xedra.wordpress.com/2009/07/25/food-intro/

# 539
Добро утро.
Мисис, вземи си едно малко и едно голямо бурканче от готовите пюрета. Изхвърли съдържанието и в него отмервай количеството. Според мен е по- лесно отколкото с везна.
Не искам да повдигам отново темата. Бях си казала, че няма да обеля и дума. Но вчера една снимка и коментарите под нея и завихрилия се спор тук ме карат да напиша нещо.
За мен книгите са прозорец към света. Всеки четейки отсява, това което през неговия светоглед и култура се доближава до разсъжденията и начина му на живот. Не мисля, че Чуби или който и да е друг от темата се опитва да прилага написаното в някоя книга ред по ред, абзац по абзац и глава по глава в живота си. Но да се отрича четенето на книги за мен е безумие.
PS:  Именно по тази причина вчера снимка на 14 годишно момченце, четящо Български народни легенди в метрото предизвика фурор и недоумение.  #Crazy

Общи условия

Активация на акаунт