Всеки ден за мен е 14. Февруари, ОКТОМВРИйчето щастлива ме прави! -7 тема

• 22 681
  • 733
  •   1
Отговори
# 660
  • София
Bubchence, колко кг сте и кой размер носите? А кои марки сте пробвали досега?
7600 сме и в момента сме на 4-ка на молфикс, която е от 7-14кг. Пробвали сме Памперс - бял и зелен, Пуфис и тези на ДМ.
Не ви е значи от размера проблема. И ние в последните седмици се омазвахме жестоко покрай разстройството, което имаше по n на брой пъти на ден. В аптеката на Токуда поддържаха наличност само от зеления памперс, който протичаше не само на гърба, ами и от всякъде другаде ooooh! Вкъщи с нашата си марка (Helen Harper) се нормализираха нещата и вече не течем така. Случва се само като свърши работата, докато е по гръб и си играе, вдигнала крачка. Tired Общо взето ако не ви е от неправилно поставяне проблема, значи не сте открили още правилните памперси - според мен поне.

Adinko87, от нашите премеждия и на мен самата ми е писнало и се моля да се поуспокоят вече нещата, че от половин месец вече не знам къде се намирам и имам нужда, физическа и психическа, от почивка Tired
За запичането явно наистина Хуманата е отговорна, а се получи и въпреки че всеки път добавям по едно прахче Bio balance baby към водата, в която разтварям млякото, уж с цел да се нормализират нещата, но уви, явно няма полза. newsm78

За яслите и градините и на мен ми е любопитно (а сигурно и на други мами), направо си обсъждайте тук Mr. Green

# 661
Благодаря Инер. Ще продължавам да търся  Hug

# 662
Като цяло, влиза се в ИСОДЗ - туй е великата им система.
https://kg.sofia.bg/isodz/
Попълват се данните на родителя и на детето/децата.
Точки се дават за постоянен и настоящ адрес в района на градината, по месторабота, за работещ родител.
После има куп други - самотни родители, родители инвалиди и тнт.
И после си подбираш градините по район - за първо желание 3т, за второ -2 и за трето - 1т.
Имайте предвид, че градините с ясли (или ОДЗ - обединено детско заведение), автоматично си местят децата от яслените групи (1ва група - от годинка до две, 2 гр от 2 год до 3), в първа градинска група като така местата за градинските групи рЕзко намаляват.
А тези от типа ЦДЯ (те са само ясла), нямат градински групи и трябва да се кандидаства наново за първа градинска група (от 3 годинки).
Изобщо, скапана работа.

# 663
Благодаря ви луд ,Адинко и поли за подкрепата и съветите  Hug а незнам Обеля към коя община я водят ?
Аз, че съм Луд - луд съм, ама как не ми е дошло на ума и така да се запиша във форума.  hahaha
Шегувам се, Ани, знам, че е клавиатурна грешка.  bouquet
извинявай много lid в бързината грешка. Ужас в шок съм за Връбница свободните места са само 23  #Crazy #Crazy

# 664
А, posh, няма да те тормозя сега за подробности, аз само от любопитство питах. Simple Smile Макар, че като гледам какво казвате и ми умира ентусиазма, накрая ще го караме на `бабиндом` - това ми хареса Wink - по-дълго от плануваното. То май е време да спра да правя планове, че с бебето ни един план не се е изпълнил  Mr. Green

Inner, пожелавам ви това да ви е било боледуването за поне следващите 2 години! (Бих казала и повече, ама...да сме реалисти Sad )

# 665
Еба си, за Лозенец е адът Rolling Eyes

# 666

В най-удобната ми ясла ще приемат (цифром и словом) 6, ш-е-с-т деца Rolling Eyes
I feel so special.

Последна редакция: пн, 20 фев 2017, 16:34 от помбер

# 667
  • София
А как се разбира коя е най-удобната ясла? newsm78 Аз нямам идея къде около нас има.

# 668

В най-удобната ми ясла ще приемат (цифром и словом) 6, ш-е-с-т деца Rolling Eyes
Joy Joy Joy

Inner, можеш да ги видиш на картата.

# 669
А как се разбира коя е най-удобната ясла? newsm78 Аз нямам идея къде около нас има.

В системата, избираш си района, има карта, малко е тъпа, ама става.

# 670
Влизам да си върна думите назад, че е запечен малкия. Току що такова атомно оръжие на миризма пусна, при това за втори път днес, което е велико изключение, та вече разбрах какво имате предвид, че ще се случи при захранването Simple Smile

# 671
Събрах 9 точки! Така сме на девето място от 10 за приемане на първо желание. Ама има още 3 дечица със същия сбор точки Mr. Green

# 672
  • София
Сууупер тъпотия с тия детски ясли. Никакъв шанс нямаме  Sad По-късно и аз ще се регна да видя все пак.

Добре де, защо не искат да решат проблема? Мамка му  Close

cristi Ехааа, браво! Доколкото знам после е томбола  Laughing

# 673
Събрах 9 точки! Така сме на девето място от 10 за приемане на първо желание. Ама има още 3 дечица със същия сбор точки Mr. Green
От темата за градините, там е пълна лудница.

"Тегли се жребий. На всяко дата от граничната група (децата с еднакъв брой точки, за част от които има места, за част няма) му се присвоява случайно число. Влизат тези, които са с по-малки случайни числа. Случайните числа важат само за едно класиране. Ако трябва, за друго класиране се теглят нови."

Ох, не мога да повярвам! Laughing Laughing Laughing Laughing
Като игрите на глада, ама се нядяваш да те изтеглят!

# 674
Така е Ееее, на ви суджук сега  smile3508

Общи условия

Активация на акаунт