На море в Турция - тема 47

• 242 402
  • 823
  •   1
Отговори
# 120
А ако звънна дали ще можем да се разберем?

# 121
  • София
А ако звънна дали ще можем да се разберем?

Звънни, но написаното остава все пак.
Успех!

# 122
Здравейте,
Искам да взема ваучер за почивка сега за майските празници, наистина има много изгодни оферти. Но донякъде ме е страх заради всички тези атентати и като цяло ситуацията в Турция. Предполагам този въпрос е задаван и преди, но вие как сте настроени спрямо това? Виждам, че тръгвате и с малки деца, имате ли някакви опасения или приятели, които скоро са ходили с информация какво е положението по границата и изобщо?
Иначе аз миналата година бях в Бодрум, единствено пътят с автобуса много ме измори, може би около 18-19 часа по спомен. Затова сега се спирам на Кушадасъ, което е сравнително по-близо. Но горното продължава да ме спира. Гледам и за Гърция, но единствено в Турция за тези пари и по това време вече ще се усеща лято. Морската вода миналата година беше студеничка в началото на май, но въпреки това беше приятно и ставаше за къпане. На басейна нямаше никакъв проблем.

# 123
Вместо да се жалваш тук в тази рубрика иди си на Созопол ..Синеморец... Камчия ....  пътя е по кратък ...Защо ни занимаваш с вътрешните си терзания. Като те е страх или ти е далече - виж първото изречение.  newsm78 newsm78 newsm78 newsm78

# 124
  • София
Здравейте,
Искам да взема ваучер за почивка сега за майските празници, наистина има много изгодни оферти. Но донякъде ме е страх заради всички тези атентати и като цяло ситуацията в Турция. Предполагам този въпрос е задаван и преди, но вие как сте настроени спрямо това? Виждам, че тръгвате и с малки деца, имате ли някакви опасения или приятели, които скоро са ходили с информация какво е положението по границата и изобщо?
Иначе аз миналата година бях в Бодрум, единствено пътят с автобуса много ме измори, може би около 18-19 часа по спомен. Затова сега се спирам на Кушадасъ, което е сравнително по-близо. Но горното продължава да ме спира. Гледам и за Гърция, но единствено в Турция за тези пари и по това време вече ще се усеща лято. Морската вода миналата година беше студеничка в началото на май, но въпреки това беше приятно и ставаше за къпане. На басейна нямаше никакъв проблем.

То до Кушадасъ е толкова път, 16-17 часа. Относно страховете...пак ще напиша от черния ми хумор...по-добре да те думнат на плажа в Кушадасъ, отколкото да те бутнат в България на пешеходна пътека, да пропаднеш с асаньор, да си в Хитрино в неподходящото време, да си на някоя спирка и да те помете пиян таксиджия, да се срути занемарена сграда в/у тебе, да се натровиш от менте алкохол, да те заколят при обир и още, и още, и още. Освен това терорист по бански няма. Миналата година от тия патаклами дето станаха в Турция е имало хора, които дори не са разбрали нищо. Повечето е създаден от журналистите хаос.

# 125
Освен това терорист по бански няма.
В Тунис имаше  Cry

От тероризъм не ме е страх, не смятам че рискът в турските курорти е повишен.
Решихме да не почиваме в Турция тази година с много свито сърце, отменихме си резервацията, и то поради политически причини. Актуалното развитие на нещата (визирам отношенията между Турция и Германия в частност), за жалост, ме уверява че решението ни е правилно. От 2 дена има и едно "меко" предупреждение на немското външно министерство за пътуващите до Турция.
Много силно се надявам да се нормализират нещата и живот и здраве, догодина пак да сме в Турция.  Praynig

# 126
  • София
Докато не гътнат Ердоган ще е така, тоя катил се скара с половин Европа. Въпроса е кога, а не дали ще го утрепат.

# 127
Сега по новините казаха, че Германия също призовава гражданите си относно пътуванията /не си спомням как точно беше формулирано/. Ние също искахме в края на юни да почиваме в Анталия, но знам ли как ще се развият отношенията Турция-Европа /не става въпрос за атентати/, дали резултатите от референдума им няма да повлияят по някакъв начин, дали нашите чартъри ще се пълнят....

# 128
  • Бургас
Вместо да се жалваш тук в тази рубрика иди си на Созопол ..Синеморец... Камчия ....  пътя е по кратък ...Защо ни занимаваш с вътрешните си терзания. Като те е страх или ти е далече - виж първото изречение.  newsm78 newsm78 newsm78 newsm78
Точно......

# 129
Темата наистина е за море в Турция, но не мисля ,че тези "терзания" нямат връзка с темата.Защо е нужно такова грубо нападане.

# 130
Извинете, но попитах като човек как сте настроени относно ситуацията, не се жалвам или оплаквам. Споделям мнение, което има връзка с темата. Що за отвратителен отговор е това "не ни заимавай, ходи си в България". Всъщност вече си резервирах за Дидим, но не смятам да досаждам с въпроси, явно има доста особени характери тук. Пожелавам ви да започнете да виждате малко по далеч от носа си от време на време и благодаря на онези, които отговориха нормално.

# 131
Темата наистина е за море в Турция, но не мисля ,че тези "терзания" нямат връзка с темата.Защо е нужно такова грубо нападане.

Подкрепям!

V_90   bouquet

# 132

Подкрепям!

V_90   bouquet

И аз!  bouquet

# 133
Извинете, но попитах като човек как сте настроени относно ситуацията, не се жалвам или оплаквам. Споделям мнение, което има връзка с темата. Що за отвратителен отговор е това "не ни заимавай, ходи си в България". Всъщност вече си резервирах за Дидим, но не смятам да досаждам с въпроси, явно има доста особени характери тук. Пожелавам ви да започнете да виждате малко по далеч от носа си от време на време и благодаря на онези, които отговориха нормално.
Интересно, че тези, които те пращат в България, оплаквайки се от отношението и организацията у нас, се държат по подобен на критикувания от тях начин. Всъщност, не е интересно, жалко е.

# 134
Какво се джавкате заради Ердоган?Кво ще да прави.Аз ще си ходя пак.Гърците се гаврят с цените си в никакви хотели.Тук поне си знаеш лукс и всичко на корем.

Общи условия

Активация на акаунт