На море в Турция - тема 47

• 240 761
  • 823
  •   1
Отговори
# 690
  • Самоков
Миналата година бяхме в Дидим от 08 октомври. Ставаше за къпане, но беше леко хладна водата, около 20-21 градуса.

# 691
Някой ще пътува ли за Палм Уингс Дидим на 07.07 ?
Ние пътуваме на 7.07, но за Club Yali Resort в Гюмюлдур.
С Ориент ли ?
Не, с Дорис ще сме. Вие пътували ли сте преди с Ориент и доволни ли сте? Ние се спряхме на Дорис заради това че автобусите им са си техни и нови.

# 692
  • София
Ориент и хотела са ми препоръчани от приятели!

# 693
Здравейте , искам да изкажа моето разочарование от хотел aquasis в Дидим . Платили сме стая с гледка към басейна , а получихме такава с гледка към бурени треви. Моля някой , ако знае как да си потърся правата и обещетение за причиненото ми неудобство да ми помогне. Предварително ви благодаря .

# 694
Здравей!
Миналата година с мен беше същото.
Писах ти на лични.
Ти с коя агенция пътува.
Аз бях с Емералд.
Най големите измамници !

# 695
  • Бургас
Здравейте , искам да изкажа моето разочарование от хотел aquasis в Дидим . Платили сме стая с гледка към басейна , а получихме такава с гледка към бурени треви. Моля някой , ако знае как да си потърся правата и обещетение за причиненото ми неудобство да ми помогне. Предварително ви благодаря .
А защо не си сменихте стаята на рецепцията. На мен като не ми хареса стаята си искам друга.

# 696
  • Варна
Ей,чета и се чудя и мая,как си избирате хотел и агенция и после мрънсате,след дъжд качулка казали старите хора!!!

# 697
Здравейте, аз също пътувам с Емералд , вчера като ни настаниха се пробвахме няколко пъти да ни сменят ставта и казват , че няма . Обадих се за съдействие в Емералд, обадих се на момичето тук , което ги представлява и са обещали , че след 2 дни ще ни преместят , но ми съсипаха почивката

# 698
  • Варна

kви гледки , кви обезщетения , кво правите в тая стая , пък и ще я купувате ли  Simple Smile
Я си гледайте кефа по басейните и плажа , радвайте се на хубавата храна , превключете на положително и релакс и я махнете от съзнанието си скапаната гледка , чак да ви разваля удоволствието от почивката.

# 699
В периода от 1 до 10 октомври става ли за къпане в морето в Кушадасъ или Дидим, или да гледам по-надолу към Мармарис например? 22 градуса например ми е перфе като температура на водата.

Здравейте! Моето мнение е да изберете хотел в района на Анталия.Водата е като чай и времето е подходящо за плажуване. Температурата на въздуха всяка година е различна, но е около 30 градуса. Само да кажа че 2008 год. бяхме в Кемер от 17.10 и беше адска жега. В агенциите септември месец има много хотели на last minute може да си изберете.

# 700
  • Варна
В периода от 1 до 10 октомври става ли за къпане в морето в Кушадасъ или Дидим, или да гледам по-надолу към Мармарис например? 22 градуса например ми е перфе като температура на водата.

Почивали сме в Кушадасъ последна смяна , от 13 октомври.Температурата на водата в морето и басейните е 21 - 22 градуса - абе става за къпане и плуване но не и за киснене.Виж на въздуха е приказка - топло , но не горещо , прекрасно слънце , изобилие от плодове.....Тази година сме в Дидим от 6 ти.Разлика в метереологичните условия в турските средиземноморски курорти на практика почти няма , колкото примерно м-у Бургас и Варна - я има градус разлика я не Simple Smile И помнете , ако изберете района на Кушадасъ винаги търсете нещо на плажовете Давутлар или Лейди Бийч , на друго място наоколо плажа и морето са кофти .

# 701
  • София

Ако на ваучера ти пише–  SEA VIEW не мърдаш от рецепция и си държиш на заплатения вид стая и не те интересува, че нямат налични от този вид. Но ако от агенцията са ти взели парите и на ваучера пише – LAND VIEW , тогава вече се разправяш с тях и си пускаш там рекламациите и т.н.
Имала съм подобен казус и ме настаниха в апартамент,като извинение,но с много разправия на рецепция.  Crossing Arms
Според мен сега са ви замазали очите... а ако все пак не са изкай по-скъп вид помещение, като извинение за неудобството, но всичко това на рецепция.

# 702
А защо не си сменихте стаята на рецепцията. На мен като не ми хареса стаята си искам друга.
Точно така! Винаги такъв проблем се решава на място на рецепцията.

# 703
На нашите приятели им се случи подобна случка със същата агенция и девойка на място, описала съм го миналата година в същия хотел, липсата на професионализъм в представителката тогава на място и никаквото съдействие на фирмата им съсипаха почивката. Нито отговаряха на спешния телефон, нито на ел.поща, за първи и последен път пътувахме с тях. Много разправии имахме на рецепцията, но никакво съдействие от нашата тур. агенция, която беше подала грешна информация към хотела, може би защото е по-евтино.

# 704
здравейте отново!
Тъй като сме с две деца едното почти бебе, се оглеждам за хотели около Кушадасъ, по наблизо, по-малко пътуване, и най-добри отзиви чух за Palm Wings Didim, въпроса ми е, възможно ли е да сме вместим в бюджет 2000лв, без транспорт или до към 2500лв но със самолет, с автобус няма как, за седмица почивка като примерни дати са от 02.09 до 16.09, че голямата е ученичка  Confused
Като гледам оферти в триваго/букинг уж някакви малкии суми, а като отбележа и децата и  Tired Нали казвате че децата минават безплатно или не съм прочела внимателно...
Но ако са такива цените, май ще ми се наложи и тази година да се сбогувам с мечтата Турция и да започна да пестя от сега за следващата година  Sad

Общи условия

Активация на акаунт