Лубриканти за забременяване

• 28 393
  • 88
  •   1
Отговори
# 30
Честито amalinka  Simple Smile Лека и безпроблемна бременност!Благодаря,че сподели bouquet

# 31
  • Пловдив
Честито!

# 32
Благодаря ви Wink Незнам дали е от него, но не попречи Wink

# 33
  • Varna
Честито и лека бременност Hug
Не вярвам да е от лубриканта Peace

# 34
Честито, Амалинка!
По темата за лубрикантите аз използвах Пре Сийд, бях го поръчала от Амазон и ми стигна за около 4 месеца някъде. Е, той не помогна.
В месеца, в който забременях използвахме лубриканта от Овю тестовете - не знам дали в било съвпадение или не, но не е навредил.
Успех, момичета! Не е толкова сложно с апликаторчетата, свиква се.

# 35
Здравейте,
Още един глас за Пре ферт (със старото име Пресийд). При нас се получи на втория месец от употребата му.
Успех на всички  Hug

# 36
Браво,честито Simple Smile

# 37
# 38
Момичета,направо ме разбихте,почувствах се крайно невежа с тия лубриканти  Shocked  обаче ще ходя да видя в наш'те аптеки и да взимам   smile3508 .Ако има нещо ще пиша и аз !!!! Praynig

# 39
4 тубички имам от този на Спортекс, но не ги използвах миналия месец, защото малко са ми съмнителни, но вашите коментари тук показват друго. Ще влязат в употреба този цикъл. Simple Smile

# 40
Пробвай, Плодче! Аз също бях недоверчива към тях, но ей ме на - влизам в 6-ти месец. Не казвам, че точно заради него съм забременяла, но поне не е навредил. 👌🏻 Успех!

# 41
Здравейте! Искам да попитам за тези лубриканти, който ги има в тестовете Овю. Само една мостра ли е и за колко време стига?И само в тези тестове ли се среща? Ще си купя този месец да видя дали ще ми понесе и тогава може да се реша и друг като Пресиид да използвам. Хайде пишете коментари за тези, които вече са ги използвали! Успех на всички! Simple Smile

# 42
Лубриканта от тестове за О ОВЮ е Спортекс. Ние вече имаме 3-4 опаковки, но според мен не е хубав и не го       използваме.Ние използваме Консийв плюс.
Здравей, само по време на О ли го ползвате? Аз взех апликаторите, но тъй като са за 8 пъти ги пестя  Grinning Grinning
Четох някъде, че ги комбинират и двете, та събирам данни за следващия месец.

# 43
Лубриканта от тестове за О ОВЮ е Спортекс. Ние вече имаме 3-4 опаковки, но според мен не е хубав и не го       използваме.Ние използваме Консийв плюс.
Здравей, само по време на О ли го ползвате? Аз взех апликаторите, но тъй като са за 8 пъти ги пестя  Grinning Grinning

Вземи си тубичката, с аплиакторите излиза солено. 70 мл тубата я ползвам вече 3 месеца и то не само по време на О!

# 44

Вземи си тубичката, с аплиакторите излиза солено. 70 мл тубата я ползвам вече 3 месеца и то не само по време на О!

Аз се обърках нещо,моля,кажете кой е с апликатори и кой е в тубичка,че не знам какво да попитам в аптеката  Embarassed Embarassed

Общи условия

Активация на акаунт