След GB с Керем Б. и Ханде Д. както и "Kiralık Aşk"Любов под наем -220ღღ

• 35 614
  • 736
  •   1
Отговори
# 165
Ама вие като награждаваха Ашк-а, на пеперудите, не помните ли с какъв жаден поглед го зяпаше ПОСера  ooooh!
ИРКО Heart Eyes Hugтака беше,таз още от миналата година е хвърлила белтъци по него  Mr. Green еее,ако си партнира с нея със сигурност ще вземе още един Келебек  Mr. Green я ,как  Чачо две поредни години взе Келебека затова че си партнира с нея  Joy Joy Joy 

# 166
  • У Диспансера ...♥♥♥
Айде айде Joy беше се надул кат пуяк  Joy
И ние го плюваме зарад Сера
Аз зарад нея мога го удавя в плюнки, а принципно знаете че към него съм снизходителна
Само кога е по анцунг  hahaha  hahaha  hahaha

Систър тя направо викаше - Мой си  hahaha  hahaha ма тогава той нещо не изглеждаше да я харесва Сера  hahaha  hahaha даже доста добре я игнорира  Joy сега пък вече я харесал
Да, изобщо не я отрази, а сега много хубава па и той искал с нея да играе  Crossing Arms

# 167
  • У Диспансера ...♥♥♥
Ама вие като награждаваха Ашк-а, на пеперудите, не помните ли с какъв жаден поглед го зяпаше ПОСера  ooooh!
ИРКО Heart Eyes Hugтака беше,таз още от миналата година е хвърлила белтъци по него  Mr. Green еее,ако си партнира с него със сигурност ще вземе още един Келебек  Mr. Green я ,как  Чачо две поредни години взе Келебека затова че си партнира с нея  Joy Joy Joy  
Пък сега няма келебек, ама взриви с рейтинг 9-10  Mr. Green
До като го гледах поне така се движеше рейтинга, а и само хубави отзиви има в медиите с този проект.

# 168
  • София
Помните ли мин. година след наградите какво ви казах? Само Сера да не се закачи за Борето, че тя обича да е с актуалните на деня. Не се забави много. Whistling

Толгахан, Чаатай, Кирето, Борко и някой чичка в паузите. Опита и при Къванч, но явно я отрязаха и тя го изкара приятелство. Wink

# 169
Аз зарад нея мога го удавя в плюнки, а принципно знаете че към него съм снизходителна

Систър тя направо викаше - Мой си  hahaha  hahaha ма тогава той нещо не изглеждаше да я харесва Сера  hahaha  hahaha даже доста добре я игнорира  Joy сега пък вече я харесал
Да, изобщо не я отрази, а сега много хубава па и той искал с нея да играе  Crossing Arms
Той тогава в тъмното не я е видял хубаво  hahaha  hahaha   Пък и за това време тя е задобряла сигурно от към игра Joy и на Кака допада Joy

# 170
Помните ли мин. година след наградите какво ви казах? Само Сера да не се закачи за Борето, че тя обича да е с актуалните на деня. Не се забави много. Whistling

Толгахан, Чаатай, Кирето, Борко и някой чичка в паузите. Опита и при Къванч, но явно я отрязаха и тя го изкара приятелство. Wink
Тя може да го изкара ама той кат чу нейното име каква физиономия направи  hahaha 
Той и Бу искаше 4-5 пъти да си партнира с нея,но все не му достига смелост за тоя талант  hahaha

# 171
Айде айде Joy беше се надул кат пуяк  Joy
Само кога е по анцунг  hahaha  hahaha  hahaha

Систър тя направо викаше - Мой си  hahaha  hahaha ма тогава той нещо не изглеждаше да я харесва Сера  hahaha  hahaha даже доста добре я игнорира  Joy сега пък вече я харесал
Той тогава в тъмното не я е видял хубаво  hahaha  hahaha   Пък и за това време тя е задобряла сигурно от към игра Joy и на Кака допада Joy
па и ако и го отмъкне под носа на КАКА ще падна от смях  Mr. Green

още едно шопче

Laughing Laughing LaughingВчера во время церемонии, я, и Вы тоже надеюсь,подумали об этом:" Интересно она смотрит?..." 🤔🤔💞💞💞

Последна редакция: чт, 16 фев 2017, 21:41 от ЛейдитУ Ди(Жозефин- VIP НАРЦИС )

# 172
Скрит текст:

Ирко  Hug, то до Гупа всяка ще е хубавица  Mr. Green Ама и той - Гупа, па Сера  Mr. Green......от трън та на глог  hahaha

# 173
  • София
Скрит текст:

Тя може да го изкара ама той кат чу нейното име каква физиономия направи  hahaha 
Той и Бу искаше 4-5 пъти да си партнира с нея,но все не му достига смелост за тоя талант  hahaha
Това съм го пропуснала. ooooh!

# 174
  • near Sofia, Bulgaria

Как са ги нагласили на снимката на семейство Татлъту  hahaha

П.П. Башак снощи беше стилна и се държеше много премерено  Peace
Къде ти Гупа да се старае толко заради мъж...

# 175
  • near Sofia, Bulgaria

Струва ми се, че си държи крака неестествено и даже леко го провлачва, когато тръгва към микрофона  Thinking Това би обяснило защо не говори много. Не знам, то вече какво ли не виждаме или ни се привижда  Stop
Така бяхме свикнали да търсим между редовете в сериала, че стана диагноза вече  Mr. Green

# 176
  • У Диспансера ...♥♥♥
Скрит текст:

Ирко  Hug, то до Гупа всяка ще е хубавица  Mr. Green Ама и той - Гупа, па Сера  Mr. Green......от трън та на глог  hahaha
Диде  Heart Eyes Hug невър да има по-грозна от ПОСера  Naughty

# 177
  • У Диспансера ...♥♥♥
Скрит текст:

Това съм го пропуснала. ooooh!
Охооо, отдавна се намъкна там ама Буболин много страхлив бе  Joy Joy Joy
Само се дърпа  Mr. Green

# 178
  • По света и в нас.
Ако Сера играе с Боре още от сега казвам,че Гупа няма как да надвие. tooth
Ще има да се награбват и тая каква е нагла няма да отстъпи на Гупа.Кака ще го гледа Боре през крив макарон Joy Joy Joy. Противна ми е Сера ама Гупа точно това заслужава щото не се разбира от дума. Peace

# 179
Бибо,аз това им казвам на Етървите ...да не го набутват на Сера само и само да се отърват от Гупата Joy щото после пак трябва да чакаме сума време до новата,пък на Гупата са й изпяти песните вече  Joy въпрос на време е до друга колежка,която да го завърти  hahaha стига да не е Серка

Общи условия

Активация на акаунт