Любители на кучета - тема 70!

• 39 519
  • 739
  •   1
Отговори
# 570
Горките хора, и още по-мъчно ми е за животинките им . Cry

# 571
.............
Миналата седмица съседката почина-у дома си. Легнала, затворила очи и това беше.
След толкова грижи и притеснения за кученцето-то ги надживя.
Не знам къде е сега и кой се грижи за Тифи, може би някой от синовете и
Много ми стана тъжно!
Имаха и бял котарак който дремеше вечер на прозореца на спалнята им. Сега е вън и един съсед го храни, но няма как да влиза вътре

Много ми стана мъчно и чак се разплаках, и за жената , и за старото кученце. Така ме хваща за гушата от такива неща Cry Cry Cry

# 572
Идвам да разведря обстановката :

# 573
Скрит текст:
.............
Миналата седмица съседката почина-у дома си. Легнала, затворила очи и това беше.
След толкова грижи и притеснения за кученцето-то ги надживя.
Не знам къде е сега и кой се грижи за Тифи, може би някой от синовете и
Много ми стана тъжно!
Имаха и бял котарак който дремеше вечер на прозореца на спалнята им. Сега е вън и един съсед го храни, но няма как да влиза вътре

Много ми стана мъчно и чак се разплаках, и за жената , и за старото кученце. Така ме хваща за гушата от такива неща Cry Cry Cry

Уф, и аз така, направо буца ми стана в гърлото. Животът понякога е безнадеждно тъжен. И кученцето, пък и котаракът, дето са свикнали със своите си хора...........лошо. Sad

_Jack_, наистина е ведър колажът, страхотни муцунки! Тоя котарачо/котарачка твой ли е, пропуснала съм го някъде, много е красив. Изобщо комплекСЪТ е страхотен! Heart Eyes bouquet

За Рекс две думи, че само ви занимавам, подобрява се, ще пие антибиотик, пак ще правим кръвна картина и така. Но определено /пу-пу, да не са му Уроки/ по-добре изглежда, днес и след разгонена женска хукна, готов да се бие с глутницата, която я следваше, та и аз се намесих. Simple Smile Хапна тая вечер и дано....много, много искам и се надявам да е добре! Praynig

# 574
Котарака е госпожица на име Грейси . Тя е котето на Чарли , той е , както се оказа, коткофил  Laughing Беше намерил бебе котенце и го прибрахме . Той си го гледаше като майка, но то взе ,че избяга . Беше много тъжен милия и все го търсеше . Ето, това е предишното коте  - Елизабет :

Та малко след това един ден го бях оставил пред кварталната поща да плащам сметки и той почна да лае и да се дърпа към ъгъла . Като погледнах - там тази сива прелест стои и, като го видя и взе да се ежи, беше много смешна . Веднага дойде да я галя и ,като я гушнах, си я взех под мишница и си я прибрахме в къщи . В началото тя не му даваше да влиза в стаята , той плаче, иска да я души, голям цирк бяха . Вече са приятелчета, макар че тя си го шамари .
Ето я малката буболечка заспала в скута ми първата си вечер в къщи

Тука спят , Грейси тъкмо е кастрирана и той я пази .

# 575

Ех, тази Елизабет, просто не знае какво е съкровище е изпуснала. Важното е, че Чарли пак си има приятелче, много мили са двамата! Heart Eyes bouquet

# 576
  • София
Тая моята пак е изяла шунката! Не знам как се е добрала до високата маса, явно вече може. Много ми е интересно да я видя как го прави. Mr. Green

# 577
Ще се очудиш колко са изобретателни те  Laughing

# 578
  • DE
Jack, много топли снимки-благодаря за тях!
Оправихте ли екземата на Чарли?
Лабрекс, дишай сега... аз съм напълно убедена, че имате още много време със сър Рексю
Free Agent, у вас шунката, у нас една част от мотора на вожда.
Бърничкал нещо и халата преминавайки- лап и глът
И двете щяхме да ядем сопата днес

# 579
Добре е, затихна . Днес даже го подстригах диването  - час и половина, а той спа през повечето време . Даже беше много възмутен ,че го събуждах да се обръща  Crazy

# 580
  • Sofia
Много се радвам на хубавите новини! Hug Hug
Пожелаваме ви лека нощ! Този мъник се превръща стремглаво в човек  Joy hahaha

# 581
Моята Шарлот спи в панера си:

А каката Грейс спи в моето легло/малкото много драпа и то да се докопа до леглото, ама дупата дебела и го тегли надолу още/, и тя спи така завита. Мъжът ми казва, че прекалено съм ги очовечила  newsm78

# 582
Аз забелязах, че много бързо се "очовечват"  и се научават на удобство и комфорт 😁 Нашата като я взехме още първата вечер драпаше да спи при нас. Ще речеш, че дотогава все в легло беше спала, ха ха!

# 583
  • Пловдив
Здравейте приятели,
имаме си чихи на 8 месеца. В петък го видяхме да накуцва. Заведохме го на ВЕТ и установи че му е разместено капачето на коляното. Даде ни 1 месец да пие калций и да не лудува много. След като го намести си стъпваше нормално. След 1 месец ако не се е оправил ни препоръча операция. Някой сблъсквал ли се е с този проблем и да ми дадете координати на добър ВЕТ в пловдив

# 584
Ех, колко са прекрасни тези снимки, усмихнаха ме, дано са все така весели и игриви кученца и котенца, дори и да не са послушни.

Боже, Аби, пекинез да спи в собствено легло?  Shocked Не съм виждала подобно нещо, нашето не признава нищо друго освен човешко легло с човек в него. От ден първи спи при нас, че дори и като още живеех с нашите, си избираше при кого ще спи съответната вечер и й оставяхме вратите отворени за нощни посещения. Сега спи на спалнята на нашите, между тях. Става интересно като имат гости и точно тази спалня им е отстъпена - все напира да влиза и да си ляга с гостите на нейното легло.  Mr. Green

Скрит текст:
Моята малка Моли (пекинезчето) е вече на 13 г. Жизнена, весела, с апетит, но от известно време едно гадно гласче ми напомня, че времето напредва. Тя започна да спи повече, вечер самичка си ляга към 7 часа, през деня също си подремва, гледаме да не я изморяваме излишно. Не си позволявам да мисля за неизбежното, но след случилото се с овчарчо, всички от семейството си признахме, че всеки от нас подсъзнателно се готви за още една раздяла. Всеки път като я виждам, я целувам и й казвам, че я обичам. Ей така, за всеки случай ... Боже, дано ни радва още дълго!  Praynig Разревах се...

Общи условия

Активация на акаунт