Любители на кучета - тема 70!

• 39 462
  • 739
  •   1
Отговори
# 615
  • София
И моето е йорки, но ака по 2 пъти на ден. Ако е по цял ден навън, може да го прави и 3 пъти, но е рядко.
По-скоро храната е причината.

# 616
  • София
Ако си яде само от нейната храна ака по 2-3 пъти. Ама все проси или гледа да набара нещо "незаконно". Mr. Green

# 617
Само да попитам защо мъчите късокосмести кчуета със сешоари ? Те нямат козина, която за задържа влага и да остава мокра, съхнат си сами . Аз имам дългокосместо и въпреки това не ползвам сешоари, та не виждам защо са ви на вас ?
Вери ,ако не свикнеш от сега кучето да стои само, когато това наистина се наложи , ще си имаш големи проблеми с виене и правене на бели , а със съседите сигурно . Заведението не е място за кучета , особено бебета , има храни, които са отровни за кучетата и не знаеш кой какво може да му даде , а като стане белята може да разбереш твърде късно . Това си е мое мнение, и аз работя в заведение, но никога и през ум не ми е минавало да водя кучето, или котката с мен .

# 618
Какви ящни кучета само имате!
Аз  никога не съм имала такова куче, на мен явно се падат злоядите и капризните.

Много мразя да извеждам Грейс в кално и дъждовно, но тя категорично отказва да прави каквото и да е у дома, нито на тераса. Иска си навън. Всички локви са нейни и се връщаме аз ужасно изнервена, тя - ужасно мръсна.

Влиза доброволно в банята за миене, но принципно и е неприятно къпането .

# 619
Аз го оставям сутрин по 1-2 часа и не прави бели,но като трябва да яде по -често как да го оставя в нас  newsm78 не мога да си излизам когато на мен ми се иска,за да се прибирам до нас  Thinking  то така или иначе имам 2 седмици още и започва отпуската,тъй че няма го мъча да ходи с мен на работа  Mr. Green   Но пък си има и добра страна това мое водене,постоянно му се радват хората и той е тооолкова щастлив и с кучета го срещам и си играе с тях  Heart Eyes  да свиква от малък,че после да не им се зъби  Joy

Аби, карък си явно  Grinning
То не е лесно и лакомо куче да имаш  hahaha всичко да омита и да иска,иска и да не му стига Joy

# 620
Моето куче е късокосместо и не ползвам сешоар. След като го изкъпя оставям една негова хавлия на пода в банята и той се търка като луд. След това го оставям да съхне.

# 621
И моя е късокосмест и съшо не ползвам сешоар. Изтривам го хубаво с хавлията и после му слагам една и на пода да се въргаля в нея. По принцип върви и се отърква в стените и на леглото.  Mr. Green  Вчера го изкъпах с малко шампоан и си викам я да видя как ще реагира на сешоара, но видях че като го насоча към него го е страх и се отказах да го тормозя, все пак до сега си е съхнал сам и няма защо да го стресирам допълнително. А и като се има на предвид, че откакто се е стопил снега се къпе в канала, значи не му е студено на дупарата. Crazy

# 622
проба-грешка е при мен  Peace откъде да знам,че няма нужда  hahaha

снощи тръгнах да суша (преди да прочета),но няма хващане Joy Joy и наистина почна да се търка в земята и по стените  hahaha hahaha hahaha

# 623
Вери, а ти искаш ли да имаш куче, което взима храна от всеки и отива при всеки ? Добре е да ги помислиш тия неща сега, докато е малък ,защото именно това е момента да се научи , после ще е твърде късно .

# 624
Храна му даваме 5 човека - предимно аз,брат ми,собственика на заведението и нашите ортаци  Peace под всички имам в предвид - нас  Peace не съм се изразила правилно,моя грешка

Той не ходи при всички хора да проси храна и всеки кой го види да му дава,няма такова нещо  Peace
Предупредени са всички да не му се дава,така че няма как да вземе от всички  Peace

Предпочитам социализиран питбул,радващ се на хората било то познати или непознати,отколкото седящо вкъщи куче и да познава 5 човека и другите да ги подминава  Peace
Срещам го и с кучета,за да няма проблеми после,водя го с мен на работата и защото имаме куче и тук и искам да са приятели,а не после да се сбият,защото питбула си е питбул  Peace мили са ми и двете и ако не се спогаждат ще ми е мъчно  Cry
Малчо го взех от улицата преди 3 години,за да не умре от студ и глад и ми е душичка  Heart Eyes много добро куче и сега Тайсън като порасне не искам да го напада само защото е куче  Peace

# 625

Аби, карък си явно  Grinning
То не е лесно и лакомо куче да имаш  hahaha всичко да омита и да иска,иска и да не му стига Joy

Супер при това карък Tired

Голямата пекинезка днес пак го играе протестантка, което значи, че пак ще имаме гъргорещ стомах, после пак ще иска да пасе трева и пак лекар, пак лекарства и затваряме цикъла. Ако три дни я излъжа да яде, после три дни са някакви неистови мъки.

Покойното ми болонче и то беше от същата партия - капризна, едвам, едвам можеше човек да я излъже.

У нас мога да отворя магазин с кучешки лакомства и храни, до преди дни хладилникът ми половината беше пълен от отворени консерви кучешка храна/всевъзможна/, които просто изхвърлих. А колко пакета с бисвитки, залъгалки, пръчки и всякакви лакомства имам, не е истина. нищо не им харесва.

# 626
Месо не яде ли  newsm78

# 627
Здравейте,имам въпрос.Преди 2 часа обезпаразитиха Ричи външно с Фипруст.Колко време след това не трябва да го пипам?Казах ми че водел до стерилитет при хората!?!

# 628
Само пиле, варено до разпадане, и то съвсем малко, и пак ако яде днес, утре вече не.

# 629
Аби, ако едното яде... "конкуренцията" не помага ли? Винаги съм си мислела, че ако са две злоядото ще се храни.
Капризи, при нас е същото положение. Crossing Arms

Здравейте,имам въпрос.Преди 2 часа обезпаразитиха Ричи външно с Фипруст.Колко време след това не трябва да го пипам?Казах ми че водел до стерилитет при хората!?!
Не знам за такъв... ефект, но изчакваме докато на мястото не е вече мокро-мазно.

Последна редакция: сб, 11 мар 2017, 15:53 от MEERA

Общи условия

Активация на акаунт