Клуб на самотния родител - да се преброим и опознаем! - ТЕМА 6

• 59 022
  • 736
  •   1
Отговори
# 660
  • shumen
Яни,и аз мисля,че е по добре да каже не знам,отколкото да каже да и детето да се надява.
Деси,то и аз навсякъде съм с него и не изпитвам желание да го давам на никой да го гледа.А БНД ме ядоса,защото излишно съм му казала като иска да идва да се обажда поне ден-два по рано.Ама ние дело за свиждания нямаме и затова той си мисли,че може да идва по всяко време.
Моарейн,и аз мисля,че се броят така както ти казваш.

# 661
  • София
Да и аз съм на мнение,че не трябва да подлъгва децата. Въпросът е в друго...на мен е нормално да каже ако ще идва и мисли да се види с децата. А НЕ след месец и половина хоп и ето ме.

# 662
Моарейн- привет и от мен, съгражданке! Hug Може да се видим някой път.
При нас всичко е нормално. Мина ни първата родителска, доволна съм че е сам, без познати приятелчета в класа, а и на него не му пука изобщо, дразнителите от градината са в съседния клас, а приятелчетата в трети съседен. Паднахме се при посочената от нас госпожа, чиито випуск сега завършил с успех 5.62, а и тя е най- препоръчваната. Аз утре правя един месец на новата работа, справям се отлично, и аванс взех- идилия, пу пу. Малкия откри сезона на морето- с бнд ходиха уикенда, аз не знам дали ще успея да го заведа, но здраве да е, морето няма да избяга, на басейн ще ходим тук.
Хубав уикенд!

# 663
Дари, привет! Ще се радвам да се видим!
Скрит текст:
Ти знаеш ли, че май сме приятелки във фейса! От Търновската тема явно...
  Честито за бъдещия първокласник!

Моите буболечки са при баща си до утре. Празно ми е без тях  Heart Eyes Но пък тая сутрин спах до 8 ч. Кога ми се е случвал такъв кеф  Mr. Green
Разчистих се сега, макар малко да ме мързи, ама...
След десетина дни излизам отпуск и ще ги водя на планина, после на море...
Скрит текст:
После пък може да ида на море с гаЖето само  Flutter Laughing

Почвам да се успокоявам вече, най-лошото мина... Още не мога да се отпусна още напълно, такъв стрес. Дано не се разболея сега, че аз я имам тая склонност - стрес, стрес, ужасии, издържам на всичко и като оправя работите и тогава се сривам. Голям зор т'ва да си жив  Mr. Green

Усмихнат ден от мен, мацки!

# 664
  • shumen
Дари,супер.Дано си е изкарала добре на плажа детето с БНД.
Моарейн,и аз до преди да се разделим с ММ живях в Търново.Тогава обаче с Дари поне не се познавахме лично.Ти в кой квартал живееш там,да не би да сме били съседки,а да не се знаем.
Нашия БНД добре,че не дойде днеска,че цял ден почти валя и щях да се чудя какво да го правя и него и къде да ги пращам.Днеска и ние се наспахме до 8 сутринта,че и след обяд от 2 до 5 соа детето,че и аз с него.

# 665
Добър вечер на всички !
Нова съм във форума и това е първият ми пост.
Казвам се Любомира ,на 24 години и имам едно прекрасно момченце на 8 месеца. Така се случи и при мен , че съм в процес на развод . Взех това решение, защото в продължение на година и половина бях подложена на психически тормоз , имало е и случаи на физически, разбира се безпричинно. Оказа се ,че бащата на детето ма проблеми с така наречената "ревност от миналото"и вместо да си намери работа с която да издържа семейството си (аз съм  в майчинство ,но въпреки това работя от вкъщи , понеже той е потънал в задължения) , той запълваше времето си с ровене в моминския ми живот , съчиняване на всякакви небивалици,обиди и удари . С течение на времето , държанието му стана нетърпимо и недопустимо, което доведе до влошаване на моето здраве.
И в крайна сметка съм сигурна с себе си ,че съм взела най-адекватното решение , защото мисля,че децата не трябва да израстват в такава "отровна" среда и покрай бащи, които тормозят жените си. 

# 666
Добре дошла, Crystall1992! Hug
Никаква причина не е достатъчна някой човек да тормози друг!Важното е вие с детето да сте добре! Мъжът ти явно от стреса и липсата на работа се е комплексирал и тотално е изперкал, което не оправдава постъпките му, разбира се! Аз просто винаги се опитвам да се поставя на мястото на другия, затова все си патя, но това е друга тема! 😕 Успех на теб в трудния път!
Моарейн, звучиш направо хепи! 😁 Браво! Готино ми става да чета такива щастливи постове! 😍

# 667
  • София
Кристал, добре дошла!
Топла прегръдка от всички нас,  Hug постъпила си 10000% правилно (щом има психическо и физическо насилие), поздравления за взетото решение бързо, с оглед детето. Не малко жени правят грешката уж в името на детето/децата и така тотално им скапват живота. Ще се справиш! Насреща съм при нужда, както и всички тук! Ще имаш и труднимигове, но пък съм уверена, че всичко е за добро! Цункай бебока по нослето и до скоро!
Откъде си?
Което ми напомня - алоу, сосийски мамчета,  къде сте, хайде да си направим една срещичка.

# 668
Crystall1992, привет! Прочети малко назад, писах и аз за себе си, бях подложена на физически и психически тормоз, изнудваха ме ("не можеш да се оправиш сама" - да бе, да!!!), бяхме в много увъртяна ситуация с имущество и т.н. Но се измъкнах и измъкнах децата! Сега, да чукна на дърво, се кротнаха нещата и дори помага с децата. Но трябвало да мина през ада! Само не спирай да вървиш!
В никакъв случай децата не трябва да растат с такъв "модел", аз дори много съжалявам, че по-рано не прекратих този фарс... но имала глава да пати. Успех, на правилен път си!  Hug

Happy2016 , благодаря за милите думи!  Hug Не съм чак постоянно така, щастлива и еуфорична, но определено е по-добре от преди! На моменти се сдухвам. Сега съм се умислила, какво да правя с настоящата си връзка... и дали да правя нещо изобщо. Хем не ми трябва нищо сериозно, хем се дразня, че не е баш сериозно, хем май е сериозно, пък не ща! Пфу, ама че съм  Mr. Green
Какво мислите за голямата възрастова разлика и "утежняващи ситуацията обстоятелства" (сещате се)?

# 669
  • sf
Ами до скоро повтарях, че възрастта не е от значение, но още ближа рани по бившия ми мухльо , по-малък с 11 години, та вече не знам.
А за утежняващите обстоятелства- кои точно - деца, женен е или друго?

# 670
Всичко наведнъж  Mr. Green Е, не баш женен. Уж се разделиха в крайна сметка, де, ама знам ли...
Абе като бия шута на всичко и кат' забегна към морето...  Blush

# 671
  • shumen
Добре дошла,Кристал.Ще се справиш и сама.Добре си направила,че си го оставила щом те е тормозил бившия ти.
Нашия БНД в Събота идва и яко се изпокарахме.Не стига,че и ден не е гледал детето,а задавал акъл аз как да го гледам,с какво да го храня,че и за неговите смотани 150 лева пита защо не стигали,какво сме ги правели.

# 672
Здравей Кристал ,
Постъпила си правилно.Никой няма право да те тормози.Това с не работенето и аз го преживях.Не ги разбирам тия хора как лежат на гърба на другите.И то с години.Принцове и принцеси на 8 часов работен ден.
Ще се справиш.На моменти е трудно ,но пък е за добро.Не мисля ,че баща му с мързела си и тормоза към теб ще е добър пример за детето.И то ще се чувства кофти с такъв родител.Децата все приказват къде работят родителите и кой е по -добър.И кой татко е най -силен и коя майка е най -красива  Crazy

Донси няма страшно от възраста стига да не се влюбваш много.

Аз харесвам по-възрастни мъже.И винаги съм имала такива.Не търся пеперуди в стомаха.Тинейджърски изпълнения не съм харесвала никога.Искам улегнали мъже.Ама не дърти ергени,неуспели в работата и живота.Живеещи още при мама.

# 673
Моарейн, не разбирам тревогите ти с гаджето. Моя е по- малък на възраст, но казва че аз се държа като дете. 😋 Иначе те разбирам, че не си сигурна какво точно искаш..Дето има една дума "парен каша духа"..Аз също не бързах да става сериозно, но на гаджето му писна да е " за между другото" и ме обвиняваше, че го използвам сексуално! 😕..и се подигравам с чувствата му, като не го искам на сериозно..което не е така...И ела ме виж сега...ще живеем заедно..😱

# 674
Happy и при сестра ми така стана.След развода с дете на 9г намери момче по малко от нея.И той така и казваше.В крайна сметка сега са щастливо семейство.Момчето си искаше брака,децата и т.н.Нормално.
Аз не искам брак и още деца.Затова си търся (намерих) мъж за компания ,сладки приказки и удоволствие.В къщи не го искам.С битовизмите се справям и без мъж.

Забравих да кажа,че успях да намеря частен учител за детето.Лятото да го занимава с уроци.Детето я прие.Не я харесва,но я търпи.Та след 8г неуспешни опти да се сработи с бавачки,гледачки,госпожи и т.н. това е първата,която изтърпява.Три пъти седмично за по 2 часа,но за нас си е успех.

Общи условия

Активация на акаунт