Нови придобивки в гардероба - 47

• 162 504
  • 724
  •   1
Отговори
# 15
Досега предимно четях,но реших да се разпиша.
В момент на умопомрачение си купих тези обувки.Не харесвам такъв ток и пискюли,но ми бяха удобни,докато ги пробвах.
Дано и в бъдеще мога да кажа същото.

отдавна искам такива обувки да си купя и все отлагам, но за пролетта ще взема.

# 16
Яке-не особено мой стил, но ми е подарък и ще го нося с голям кеф. Simple Smile)
Скрит текст:

Блуза
Скрит текст:

Топ

Скрит текст:

# 17
Много ми харесаха! Ако може да споделил откъде са?  Hug
Нямам нови неща за показване засега.  Laughing

# 18
# 19
Тази седмица съм скромна и куриерите, чак не повярваха, че нямат пратки за мен  hahaha  Това боди в синия вариант си поръчах още януари, но още ни вест ни кост  Tired

# 20
  • Пловдив

На мен много ми харесва якето  Heart Eyes

# 21
  • Sofia
   Благодаря за новата тема! bouquet

Взех си някои нови неща, ще показвам скоро. Peace

# 22
  • Бургас
Реших да дам втори шанс на Fashion days с тези гумени боти /гумените ботуши са ми слабост/
http://www.fashiondays.bg/p/%D0%A2%D1%8A%D0%BC%D0%BD%D0%BE%D1%81 … p=4&lt=search

# 23
  • София
Не съм редовна в темата, повече чета. Купих си това палто вчера отдавна си търсих подобно и не ми се даваха луди пари за нещо, което ще нося от време на време:

http://www.zara.com/uk/en/sale/woman/collection/frayed-edge-coat … 6694p3807523.html

Мисля да го нося с дебел кожен колан, който се завързва отпред и пухена кожена сива яка.

И определено не с такива дънки, обувки и коса  hahaha
Палтенцето е много шик, доста му се чудих, докато се размислях те свършиха  Laughing Но вчера забърсах точно тези боти, с които обута мацката на снимки, имаше само един чифт и точно моя номер. Сега се чудя, дали са от ест. кожа или не  Thinking Имаше същите сиви в сайта им и пишеше телешка кожа. Както и да е, с тях ставам към 190 см висока, но на първо четене..с разхождане в магазина и в къщи ми се струват удобни  Heart Eyes Heart Eyes
А палтенцето точно в този стил както е облечена манекенката много ме кефи, не мога да си го представя така, както ти мислиш да носиш  Peace

# 24
Тази седмица съм скромна и куриерите, чак не повярваха, че нямат пратки за мен  hahaha  Това боди в синия вариант си поръчах още януари, но още ни вест ни кост  Tired

линк, моля  Wink
много ми харесва ризата, но сайтът е рядко отвратителен  Crossing Arms

едит: намерих я

разгледах, не шият дрехите у нас, идват от китай, за това се бавят толкова

https://www.aliexpress.com/store/product/2014-New-Womens-Long-Sl … 3_1633134543.html

Последна редакция: ср, 15 фев 2017, 22:32 от bubanka

# 25
  • Canada
Благодаря за темата  bouquet

Да се запиша и аз  Flutter
Скрит текст:

# 26
Тази седмица съм скромна и куриерите, чак не повярваха, че нямат пратки за мен  hahaha  Това боди в синия вариант си поръчах още януари, но още ни вест ни кост  Tired

линк, моля  Wink
много ми харесва ризата, но сайтът е рядко отвратителен  Crossing Arms

едит: намерих я

разгледах, не шият дрехите у нас, идват от китай, за това се бавят толкова

https://www.aliexpress.com/store/product/2014-New-Womens-Long-Sl … 3_1633134543.html

И аз така предполагах, тъй като си беше споменат срок на доставка до 30 дни, но явно имат предвид работни  Laughing

# 27
половинът беше поръчал в края на октомври или началото на ноември от китайски сайт суичери за децата - черни, асасински, със специална кройка ... за Коледа, дойдоха преди два дни  Mr. Green
стискам палци ризата да не дойде за лятото  Laughing

# 28
  • Gotham City
Мерси, Лу!  bouquet

От мен дънки - най-евтиното и добро дънково попадение от много време насам.  Heart Eyes

Уникални са! От къде са, ако не е тайна  bouquet

# 29
  • Варна
Мерси за темата, Лу!  Heart Eyes
Рокля
Скрит текст:

гривна
Скрит текст:

Общи условия

Активация на акаунт