Нови придобивки в гардероба - 47

• 162 515
  • 724
  •   1
Отговори
# 30
А палтенцето точно в този стил както е облечена манекенката много ме кефи, не мога да си го представя така, както ти мислиш да носиш  Peace

Може би сме от различно поколение и стил, аз се придържам към елегантен, на работа с костюм мога да го нося, в ежедневието със скини дънки бяла риза/блуза и обувки с ток (имам такива на Killah в подобен плат като палтото). Ще ти снимам като се прибера с колана само дето не знам как да прикача файла. Единствените 'по-раздърпани' като кройка дънки, които имам са бойфренд.

Вчера купих този бански, още не е пристигнал:

http://www.tedbaker.com/uk/Womens/Clothing/Swimwear/GEELA-Gem-Ga … -BLACK?plpSlots=1

georgieva88, поръчвала съм много неща от този уебсайт и има качествени неща. Ако не са качествени, са поне евтини и се носят няколко пъти. Имам големи попадения от там, както за децата така и за себе си. Важно е да се гледа търговецът да е събрал положителни коментари и да проверен. Някои от нещата получавам за 2 седмици. Аз го знам като Китайския ибей. Много от магазините в България пазаруват от там на едро (алибаба), слагат си надценката и продават тяхна стока.

# 31
  • Sofia

На мен много ми харесва якето  Heart Eyes
[/quote] благодаря bouquet и на мен Laughing, макар, че идеята беше да си взема това сакенце http://b2b.time-out.to//obj/files//134/katalog_b2b_16615_obrazek_nahled_web.jpg , но вече беше изчерпано Sad., и за утеха взех това Heart Eyes

# 32
Много ми харесва БГ марката Кенсол за работа. Жалко, че доставят само в БГ Crossing Arms

# 33
  • Варна
Банският е уникалеееен! Както повечето неща на Тед Бейкър.  Laughing

# 34
Сетих се, че имам за показване. Simple Smile

Страхотни обувки, които за съжаление се оказаха леко малки. Sad и няма да мога да нося.

обувките

И един клъч

# 35
Банският е уникалеееен! Както повечето неща на Тед Бейкър.  Laughing

Съгласна съм, имат много добри попадения, но аз лично ги намирам доста скъпи. Признавам също, че качеството им е много добро (специално банските). Не съм първа младост и предпочитам да си купя по-скъп бански, който да ми стои добре. Ривър Айлънд, Викториа С и Тед са най-вече марките, които наблюдавам. Понякога Maaji, но много трудно ги намирам.
Роклите на Тед са страхотни. Купувам си винаги един и същ размер и ми залепват. Знам и че ще направя впечатление с тяхна рокля, но общо взето чакам да ги намалят и тогава накуп.

# 36
  • Варна
И на мен са ми скъпи,но както и ти ,съм склонна понякога да давам повече пари за неща ,които нося с години - като чанти,бански и обувки ...т.е. не трупам ,а ползвам.  Wink

# 37
Извинявам се, ако не е тук мястото, но виждам че момичетата тук следят намаления, магазини и т.н.
Бихте ли ми препоръчали български марки дрехи за офис, които имат он лайн магазин. Бих искала ако мога да ги поръчам от тук и да са ми доставени, когато си отида.
Най-добре на ЛС за да не спамим.
Благодаря! Hug

# 38
  • в Кошера
Harleen Quinzel, от Зара.  Peace

# 39
  • Gotham City

Окей, благодаря ти. В сайта им не ги виждам, а в Пловдив май си нямаме Зара  Rolling Eyes

# 40
За щастие Зара имат практика да предлагат същите модели (малко изменени и модернизирани) в следващата си колекция.

Провери в ибей - може да намериш, ако имаш късмет.

# 41
За щастие Зара имат практика да предлагат същите модели (малко изменени и модернизирани) в следващата си колекция.

Мислех, че това е само мое впечатление Simple Smile

# 42
  • София

Мислех, че това е само мое впечатление Simple Smile
Не е само твое  Wink Дори понякога направо не мога да намеря разликата при дънките, които на разпродажба бяха 20 лв и новата им колекция за по 50 - 80 лв  Peace

# 43
Лу, мерси за темата Simple Smile

аз понатрупах някои нови нещица..

сако
талисмани Pandora
рокля, от кадифе
още една рокля
аксесоари

# 44

Общи условия

Активация на акаунт