Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какви са цените за раждане в частните, общинските и държавните болници в България?
Какви са цените за раждане в частните болници в други градове като Враца и Пловдив?
Какви са цените за раждане в болница Токуда, Надежда, Шейново, Майчин дом и Вита в София?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какви са цените за раждане в частните, общинските и държавните болници в България?
Цените за раждане в частните болници в София варират, като нормалното раждане може да струва около 700 лв., а секцио между 1100 и 1200 лв. Тези цени включват различни услуги като упойка и самостоятелна стая, които могат да бъдат добавени към основната цена. В общински болници в България цените за раждане варират, като с избор на екип и всички екстри цената може да бъде около 600 лв. В държавни болници с избор на екип и самостоятелна стая цената може да достигне 1100-1200 лв., докато без избор на екип цената може да бъде по-ниска, но варира в зависимост от условията и екстрите.
-
Какви са цените за раждане в частните болници в други градове като Враца и Пловдив?
-
Какви са цените за раждане в болница Токуда, Надежда, Шейново, Майчин дом и Вита в София?
Цените за раждане в болница Токуда в София са значително по-високи от средните за частните болници. Нормалното раждане струва около 700 лв., докато секциото варира между 1100 и 1200 лв. Тези цени включват различни услуги като анестезия и самостоятелна стая. Цените за раждане в болница Надявам се в София с избор на екип и самостоятелна стая могат да варират от 1100 до 1200 лв. Без избор на екип цената може да бъде по-ниска, но варира според условията и допълнителни услуги. В болница Шейново в София цените за раждане са приблизително 730 лв. за нормално раждане, 180 лв. за упойка и 75 лв. на вечер за самостоятелна стая. В болница Вита в София цените за раждане с избор на екип и самостоятелна стая могат да варират от 1100 до 1200 лв. Без избор на екип цената може да бъде по-ниска, но варира в зависимост от условията и екстрите.
-
Какви са преживяванията на майките при пазаруване на бебешки дрехи?
-
Какви са препоръките за справяне с киселини по време на бременност?
Да са ви живи и здрави и бързо възстановяване на мамите
И мен ме гледат за разкритие от 36г.с., аз също съм с контракции от по-рано, от 8-ми месец почнаха.