Клиника Малинов - клиниката сбъдваща мечти :) Тема 22

• 35 479
  • 721
  •   1
Отговори
# 480
Благодаря Блинг Hug

# 481
Моята ТВЛ беше на шести ден.

# 482
Благодаря Поли Hug, то тази мойта ТВЛ стана историческа ooooh! Беше първо за февруари, но се появи ИР и завишен TSH и така се поотложиха нещата. Сега пък ми излязоха завишени НК клетки, завишени ТЛА ,хомозигот по мутантен алел на MTHFR,хетерозигот по мутантен алел на PAI. И вит Д 17. Освен това съм с СПКЯ и сме с мъжки фактор. Много се надявам да не излезе нещо друго и живот и здраве май месец направим ТВЛ с дрилинг и после ЗЕТ.

# 483
стискам палци

# 484
Лимонче, че защо трябва да отлагате newsm78 ТСХто бързо може да го оправиш. Така или иначе ще има време до опит. За ИР е малко относително по принцип. За другите неща си има терапия, когато дойде време.

# 485
Поли благодаря Hug
Блингче , сега края на март имам контроли за TSH,ОГТТ и вит Д. Дано да са наред. Преди да ги вкарам горе долу в някакви норми несмея да правя твл ,защото док. иска веднага на следващия месец ЗЕТ за да не изпуснем ефекта.  И доцента ме съветва да не бързам докато нещата не се вкарат в граници.А  и без това ми минават разни мисли,че аз съм виновна за неуспеха си предишния път в Щерев (приключи с биохимична) не бях се сетила да изследвам TSH и не бях проучила ,че не е добре да има пресен трансфер след хиперстимулация. И този път искам да се презастраховам

# 486
Боби карай го стъпка по стъпка и се отдавай на 100% на дадения момент. Не мисли за лигавицата. Сега имаш друга задача. Док си знае работата. Той да го мисли за лигавицата

# 487
_limonche_, да хубаво е да ги вкараш в релси, но имай предвид, че те са променливи и постоянно трябва да ги следиш. Така че много чести контроли като пристъпиш към ЗЕТ, защото лекарите малко ги подценяват гледат ти само началната стойности и после те оставят. Специално ТСХ много често се влияе от естрофем, който ще приемаш при ЗЕТ.  При мен скочи до небесата, а с голяма мъка го бях докарала идеален преди опит. Следи го изкъсо. За вит Д трябва да почнеш с по-сериозна доза, за да дръпнеш, че иначе може да изчакваш месеци наред. При ИР е по-сложно. Там трябва да се докаже изобщо дали имаш сериозен проблем и дали се налага да пиеш много. Да ти направят точна схема и да намериш твоя препарат, който да не ти докарва проблеми и със стомаха.

# 488
Limonche, бързо да вкарваш хормоните в релси и да захващаш следващите стъпки една по една до успешния финал. Peace А защо е дрилинга? Заради евентуални следващи опити ли?
Usmivka, права си. Blush Къде пък се хвърлих на лигавицата като не се знае дали тя въобще ще влезе в употреба?! ooooh! Може би защото док казва, че е супер в момента и затова се замислих дали в даден момент не се скапва.
И тази сутрин в клиниката е страшна лудница. Хора навсякъде. Май вярно им се увеличава клиентелата. Thinking

Последна редакция: пн, 13 мар 2017, 10:54 от Boby_pl

# 489
Блингче да ще следя всичко много стриктно. А за ИР доц не ми изписа нищо,спазвам само диета сега края на март трябва да пусна ОГТТ и после ще го обсъдим.
Боби за дрилинга док ми обясни че има някаква връзка между LH и лигавицата и аз не разбрах точно нещо много ми е притеснено всеки път . Каза че като се нормализират хормоните ще си увелича шансовете
Благодаря ви момичета затова ,че винаги се отзовавате когато имам нужда от съвет или просто от повдигане на духа Hug

# 490
  • София
след дрилинга при мен лигавицата доста по-дебела става, факт, но пък ЛХ граааааам не ми е добър.
Редовно си играе в месеците, сумати положителни тестове за О имам, а пукнат фоликул не се вижда, както се изрази лекарката - все едно си на ОК...

Последното от този месец е - фоликул 20мм, отрицателни тестове за О, липса на овулация и седмица след предполагаемата дата за О - положителни тестове за О, но пак без овулация.
Това ми се случва за 3 път след лапарото.

Факт, този месец съм след стимулация, но предните пъти не бях. Та мога да кажа, че след лапарото ЛХ и на 3-ти ден ми е по-високо от преди лапарото. Аз изследвам доста често, та имам много добра картина.
При мен лапарото беше главно за друго обаче, та просто приемам фактите и това е.

# 491
  • София
Здравейте, момичета!
И аз чак сега се завръщам от клиниката. Наистина е лудница - всички хвърчат... Дано натовареността наистина да не повлияе на док. и целия екип.
Успешна седмица на всички! Ще помоля за палчета и за мен тези дни!  Praynig

# 492
  • София
Палчета и за Рени и за Боби!  Hug Hug

Лимонче, хормоните и вит. Д бързо ще ги оправиш. А повишените ТЛА и НК клетки са бонус ефект от мутациите, и при мен е същата история.  Hug

Момичета, при мен в петък беше направо празно.  newsm78
Може би днес понеделнишки е повече лудницата ...

# 493
след дрилинга при мен лигавицата доста по-дебела става, факт, но пък ЛХ граааааам не ми е добър.
Редовно си играе в месеците, сумати положителни тестове за О имам, а пукнат фоликул не се вижда, както се изрази лекарката - все едно си на ОК...

Последното от този месец е - фоликул 20мм, отрицателни тестове за О, липса на овулация и седмица след предполагаемата дата за О - положителни тестове за О, но пак без овулация.
Това ми се случва за 3 път след лапарото.

Факт, този месец съм след стимулация, но предните пъти не бях. Та мога да кажа, че след лапарото ЛХ и на 3-ти ден ми е по-високо от преди лапарото. Аз изследвам доста често, та имам много добра картина.
При мен лапарото беше главно за друго обаче, та просто приемам фактите и това е.
Предполагам ,че при всеки е индивидуално. Надявам се да ми  повлиае както казва док. Пожелавам ти нещата при теб да се оправят бързо да збъднеш мечтата си Hug
Delisardeli  Hug

# 494
Рени, от мен имаш най-силно стиснатите палчета.  fingerscrossed Flowers Four Leaf Clover fingerscrossed  Имам много добро предчувствие за теб. Всичко ще се развие по най-хубавия начин.  Heart Eyes

Благодаря ти, delisardeli. После ще връщаме палчетата.  Peace

Да помоля и аз за стиснати палчета тази седмица. Днес на прегледа се видя, че фоликулчетата ми са пораснали /16-17-18 мм./, но вече  ще разчитаме само на 3. Четвъртото е останало малко. Естрадиола ми обаче е скочил само с 50 и ме викнаха за нова инжекция. Аз за тригер се бях подготвила, пък то ... Според вас притеснително ли е бавното нарастване на фоликулите? Нали уж растат с 1,5-2 мм. на ден, а моите имам чувството, че едвам придвижват. А вече ми е 15-ти ден. И като че ли вече ми се затвърди усещането, че Гоналът е моя медикамент. При него Е2 се удвои, а имам чувството, че като включим Фостимон и нещата не вървят така добре.

Сън, при теб как върви? Да включваме ли палците на пълни обороти?

Общи условия

Активация на акаунт