Клиника Малинов - клиниката сбъдваща мечти :) Тема 22

• 35 371
  • 721
  •   1
Отговори
# 60
Не знам колко е актуална вече. Но това са ми поуките от последните пъти. Бяха ми много важни, беше едно дълго и изнервящо чакане, звънене и надбягване с времето.

# 61
Да ви се оплача, не че ще ми олекне, но се надявам да ме успокоите с нещо, което не ми е известно... 7- ми ден след трансфер съм, в началото имах болки, които отшумяха, но от вчера започнаха пак, завърнаха се с пълна сила, дори незнам как да ги оприлича... То първо беше като схващане на матката, после кръст, корем, стомах - всичко, разширените ми вени, което определено ме навява, че са предменструални болки, и то силнички... Времето за имплантация май приключи, каквото е имало да става..., май не е станало... Чувствам се опустошена. Тестът е в петък, но на мен ми се струва, че мачът е свирен... Въпреки това, продължавам да вземам но шпа, Естрофем и Утрогестан, и знам, че само това предотвратява кървенето, макар, че до цикъл има още 8 дни... Иска ми се да чуя, че е нормално, и въобще нищо не значи, иска ми се да мога да направя нещо, но уви, май няма надежда...

# 62
Соренда, успех и дано е чиста!

Моята последно излезе за 3дни. Преди Коледа обаче все за около 5-6 излизаше.

Хитрушана, надежда винаги има! Колкото и да не я виждаш. Ще стискам силно палци всичко да е наред и в петък да видиш положителен резултат!

# 63
Благодаря, Sunlight! Hug

# 64
Hitrushana, опитай се да не се вглеждаш в болките. Твърде вероятно е да са добър знак. Аз и двата пъти имах такива и то доста силни на моменти, въпреки различните резултати. Първия път почнаха още на трети ден, после на пети и седми. Втория бяха основно на шести. Цял ден ме скъса от болки корема. После позатихнаха и изчезнаха, въпреки всичките последващи проблеми, които имах в началото на Б. Като цяло съм много чувствителна и бях с нагласата месеци наред да съм с някакви болежки, но това не се случи. Така че е много относително. Ако ти действа много изнервящо чакането може да направиш кръвен на 9ти ден. Все ще покаже какво се случва Wink

# 65
Bling, доста окуражаващи думи , благодаря Hug  резултатът трябва да е поне 17, нали? Възможно ли е да покаже на 9-ти?

# 66
  • София
7 Ден е твърде рано да мислиш,че всичко е безнадежно.На 3 дневни ембрита инплантацията е точно на 7 ден ако не се лъжа,надежда винаги има.Ти се успокой и мисли положително и в петък със силно положителен тест.И при 5 ми забременявания винаги съм имала болки в някои дни по силни в някои по слаби.Успех!

Палчета на всички!

# 67
Ще покаже, но имай предвид, че ще е нисък и пак ще се налага боцкане на 11ти освен, ако не е нещо между 0-1. Но те пак ще те накарат. Но пък, ако е по-висока ще те успокои поне малко и вдъхне надежда.

Последна редакция: вт, 21 фев 2017, 09:44 от 💎Bling-a-ling💎

# 68
  • София
Сънче, за жалост, няма да е чиста, усещам, но ще го оправим това.
Дано при теб всичко да върви по план!

Хитруша, стискам ти палци и дано тестът да покаже високи стойности!

Блингче, пожелавам ти наистина останалите 130 дни да са леки и безпроблемни!

# 69
Хитруша, болките не бива да те притесняват. Твърде често симптомите на идващ цикъл и ранна бременност съвпадат. Това е и причината много жени с нередовен цикъл да не разбират веднага, че са бременни. Замисли се, че щом нормално имаш 8 дни до цикъл , по-скоро няма как да са предменструални болки. Трансферът няма да ти ускори цикъла. Не е късно, за имплантация. Късни имплантации има и на 12-ти ден, дори и петдневни да са ти ембрионите, пак има шанс болките да са от имплантацията. Пък и това не е бърз процес - шушулката с дни си рови и копае докато се намести. Моят съвет е да не обръщаш внимание на тези неразположения, да си спазваш терапията и да си чакаш теста.
Аз лично получавах стягания на матката и от утрогестана.
Стискам ти палци.

# 70
  • От Луната
Хитруша, имах много болки. Леки, странни, познати, всякакви.
Записала съм си всяка ... Основно беше като ранно пмс. После дойде обонянието, повръщането - доста късно... Но болките няма да минат. През цялата бременност си имах някакви, и понеже не пия магнезии, на моменти са си доста силни.
Така че свиквай с неразположенията... И стискам палци!

Аз да наръся по повод пълна 38 седмица. От утре започваме 39  Crazy

Много стиснати палци за всички! Simple Smile

# 71
Първа под прашеца на Йоли. Стискам силно палци, за най-прекрасната среща.
Момичета,
Скрит текст:
на някоя от вас налагало ли и се да се обажда по телефона на ембриолозите и има ли най-удобно време да им се звъни?

# 72
Събирам от прашеца на Синеока, крайно голяма нужда имам!

# 73
Поли, не съм чувала да има опция за комуникация по телефон. Единствено ни предложиха да викнат някой и да говорим с него, когато отпаднаха последните ембрита и нямаше какво повече да замразим. Да поговорим и ни обяснят, но отказахме. Ти телефоните трябва да им ги имаш, но нямам представа дали е удобно да се звъни. Освен да питаш някоя акушерка Rolling Eyes За удобно време нямам идея. Може би следобед. На мен са ми звъняли в периода 10-15 ч. Предполагам тогава им е по-натоварено, защото звънят на пациентките, има пункции преди това, трансфери по обяд. Никаква идея. Допитай се до някоя акушерка или най-добре до док, ако имате скорошна среща. Той най ще се отзове и ще направи връзката.

# 74
  • София
Мерси, Блинк!

Общи условия

Активация на акаунт