Клиника Малинов - клиниката сбъдваща мечти :) Тема 22

• 35 384
  • 721
  •   1
Отговори
# 75
хламидията не се ли изследва само веднъж? Аз два пъти съм я пускала миналата година - и кръвен, и pcr. Има ли смисъл да я пускам и тази година, като не съм сменяла партньора?

# 76
Хламидията има давност 6 мес. От там нататък всеки си преценява дали не иска да се презастрахова и изследва по-често. Това важи и за плазмите. Защото те не е единствена.

# 77
хламидията не се ли изследва само веднъж? Аз два пъти съм я пускала миналата година - и кръвен, и pcr. Има ли смисъл да я пускам и тази година, като не съм сменяла партньора?

Хламидията е с давност 6 месеца. Аз също нямам притеснения, че я имам, но винаги, като ми изтече ми взимат нова проба. Мисля, че по наредба е така, както и изследванията за СПИН, хепатит и Сифилис. Трябва да ни бъдат актуални преди процедура.

# 78
мерси. Не знаех, че има давност 6 месеца.

# 79
  • София
Хламидията, серологията и микробиологията аз лично бих ги пускала преди всеки опит Simple Smile успех!

# 80
 Блингченце, толкова ми е хубаво да те чета  Heart Eyes като се видяхме беше ден преди пункцията, а бебка вече рита  Heart Eyes

# 81
На следващата среща може и тя да участва Sunglasses Освен, ако не се организираме по-рано докато съм 2в1.

# 82
  • София
Хитрушана, не се отказвай толкова лесно. Още нищо не се знае. Може пък да са се случили нещата. Бъди по-позитивна! При някои момичета, точно такива болки са се оказали бебчета след това  Peace
Синеока, честита ти 39-та седмица. Лелеее вече нямам търпение да си похвалиш!!!  Hug
Блингче, това са най-хубавите ритничета, които получаваш  Hug Дано в скоро време и ние да се похвалим с такива (е, скоро, скоро, колко да е скоро - поне да е тази година  Simple Smile)
Соренда, успех и дано е чиста МБ, въпреки, че не вярваш!
Като говорите за МБ, така се надявам и при мен най-накрая да е чиста, защото последните няколко пъти все съм с БВ Sad От къде е това чудо...  ooooh!

Нека още малко да се запролети и постопли и предлагам да си организираме срещичка някъде - кой с бебече, кой с коремче - мисля, че ще ни се отрази добре на всички!  Simple Smile

# 83
Момичета, имам нужда от вашата подкрепа, наистина не знам какво да правя...

Миналата седмица бях в Сф на консултация при една доцентка от много известна турска болница.
Дамата беше изключително приятна, разгледа ми всички изследвания и се хвата на главата, за нея в бг правили куб безумнии и ненужни изследвания...

Спря се на ОГТТ теста ми, на който стойностите на 60 и 120 мин са малко под долната граница, каза че при пкя се получавало така понякога и трябва да се коригира..

Написа ми схема за 4 седмици /метформин, метфоргама 850/ , /всички с тази съставка ставали/ , след като я премина продължавам наново така от първа седмица до 12 гс. Само, че аз не съм бременна още и започна ли да го пия не трябва да го спирам. Това малко ме стряска и незнам дали да й се доверя и да го почвам или не..

Вие как бихте постъпили..., доцента не ми отговаря на втори мейл, май е доста зает и не се знае дали и по тел ще ми отговори...

# 84
Elinorche86, трябва да коментираш с добър ендокринолог. Ако въпросната доцентка няма специалност ендокринология, не е редно да се бърка в тази област. Освен това масово се отрича пиенето на такива препарати по време на Б. Дори е масово забранено в чужбина. Тук трудно ще ти помогнем със съвети. По-скоро се обърни към момичетата от темата за хиперинсулинемия Wink

# 85
Блингче писах и там, но и мацките там нямат опит да се приема този медикамент с целта поради която на мен е предписан. За сега още се въздържам да го почвам.
Мерси все пак Hug

# 86
Елинорче, аз също не мога да дам съвет  Hug

Момичета, ще помоля за палци за утре:)  Hug

# 87
  • София
Елинорче, и аз не мога да помогна за съжаление...
Сънчо, ти си знаеш!!!  Hug

# 88
Сънче, Рени,
мерси все пак! Хубаво е да знаеш, че в труден момент можеш да се опреш на някого, който няма да те подведе. bouquet bouquet

Палчета от мен и чакаме добри новини Heart Eyes

# 89
Елинорче, и аз не мога да дам съвет.
Сън, стискам палци

Общи условия

Активация на акаунт