Клиника Малинов - клиниката сбъдваща мечти :) Тема 22

• 35 391
  • 721
  •   1
Отговори
# 90
момичета,
Скрит текст:
някой да има опит с ешерихия коли? С какво се лекува?

# 91
Поли, АБ и то по възможност според антибиограма. Много е важно да се подбере правилно, че няма оправия. Имам много лош и дълъг опит с тях за съжаление. В момента с една подобна гад се тормозя и искрено се надявам повторните изследвания да я отхвърлят. Та в тази връзка и аз моля за едни силни палчета, че ме чакат нови изследвания и ми е жизнено важно да са ок.

# 92
Благодаря ти Блинг  Hug Hug
Това ми е от последните 40 дни. Януари нямах. Никога не съм имала проблем с МБ. След кюретажа само разни отклонения...

# 93
Замърсяване за съжаление. Случва се и в "най-добрите семейства" Rolling Eyes

Последна редакция: ср, 22 фев 2017, 08:30 от 💎Bling-a-ling💎

# 94
  • София
Еххх, Поли, от къде сега тази гад... ooooh! Бързо да я пребориш!!!
Блинг, разчитай на нашите вълшебни палчета!  Heart Eyes

# 95
  • София
Поли, Блинг, стискам палци да ги махате гадините бързо  Hug

Аз пък днес бях при Док, мерихме фоликул (в правилния яйчник), лигавица - всичко точно.
Пуснах хормони и сега с ММ имаме график за обичане!  Two Hearts
Дано да стане...

# 96
Поли, от приятелка знам, че са много упорити гадини, та подкрепям съветът на Блинг.
Delisardeli, силно пожелавам да хванете О!!!
Блингче, знаеш - вярвам, че всичко ще е наред с теб и принцесата - дано е било фалшива тревога и да си бременееш вече спокойно! Praynig

Рени
Hug

# 97
Влизам набързо да пожелая успех на Сън утре! Ще ти стискам всичките палци, които имам!  Praynig
Поли, дано да има нещо объркано в тази МБ и да може да продължите по план.   Hug
Блингче, и на теб палчета да се преборите с каквото е излязло!  Praynig
Delisardeli, пожелавам ти да се разпишете порочно, стига с тези АРТ процедури, време е и някакво естествено чудо да се случи!  Peace
Да се допиша, че забравих Синеока, а скоро влизаме под знака на Риби и е време за нейната рибка Heart Eyes Палчета много леко да мине всичко и чакаме хубавите новини, следващата тема ще е за малкия юнак живот и здраве!  Praynig

Последна редакция: вт, 21 фев 2017, 23:47 от Liv Tyler

# 98
Благодаря, момичета Flutter Hug
Много  fingerscrossed за Сън днес.
delisardeli, успех Praynig

# 99
  • София
И от мен стиснати палчета, момичета!

# 100
Благодаря на всички, пускайте ги, за другия месец пак Wink  Hug

# 101
  • София
Ееее, Сънче... Hug

# 102
Ех, Сън...съжалявам за отлагането! Sad Така се надявах ти да си нашата щастлива надеждичка този месец...  Hug Явно ще останем за март и дано щъркелът ни донесе така чаканите бебета  Mr. Green Сетих се за щъркели, защото майка ми вече ми даде мартеничка с един много сладък щъркел  Heart Eyes Нямам търпение да дойде време да си я сложа, дано да е на късмет!  Crazy
А с Люксенчето какво стана? newsm78 Скоро не е писала май, а бебешките й истории винаги са много сладки и позитивни... Heart Eyes

# 103
  • От Луната
Благодаря ви момичета, срещата ни с Рибко е съвсем скоро и вече нямам търпение ...

Сънче, нов месец, нов късмет. Стискам палците от сега.

Люксен наистина се загуби. Дано вс е наред и вече тресксво се подготвя ... Simple Smile

# 104
  • София
Сън,  hug
Момичета, явно другия месец щъркелът ще има доста работа, като гледам колко сме се заредили  Peace

Общи условия

Активация на акаунт