Клиника Малинов - клиниката сбъдваща мечти :) Тема 22

• 35 427
  • 721
  •   1
Отговори
# 105
Явно ще си чакаме групово щъркела...   Hug

# 106
Сън, съжалявам.  Confused Ти на напълно ЕЦ ли си? Заради ЛХ или Е2 те канселират? И бият ли ти някаква минимална стимулация?

Йоли
съм я заподозряла за една дата, но да видим дали ще позная …  Thinking

Рени, март месец ще има големи засечки в клиниката.

# 107
Боби,

Скрит текст:
Имах лека стимулация с клостил, после включихме цетродит и фестимон, заради ЛХ. Стигнахме до пункция... ама една празна само. Иначе ми пунктирана ендометриозата, после се оказало, че има още една... Другия месец продължаваме по твоята схема...

# 108
  • От Луната
Боби, сигурна съм че никой няма да познае Wink
Аз много исках 17, 20, 22 но Сигридов много държи да е максимално близо до термин. И нс жк също ... Общо взето не съм избирала датата, просто така се случи. Наближава, ние вече сме готови да го видим и така. Голямо вълнение е и много искам всички да го изпитате. Много емоционална Б имам, и проблем след проблем се нижат, но ние се държим и правим каквото трябва.
Вярвам, че моето бузанче просто си е поспаливо и обича да си похапва като мен Wink ... Очакваме едно 4 кила Рибко да зарадва всички и да даде надежда и кураж и на вас. Чета ви и стискам палците...

# 109
Ще видим дали няма да познаем, то не останаха много дни. Прекрасна среща ти предстои, дано всички я изпитаме възможно най-скоро. Дори не мога да си представя какво вълнение е. Сега като пиша ми се насълзяват очите.  Sunglasses
Сън, мерси за инфото. Събирам статистически данни, че то и аз вече се чудя какво да правя. При мен до сега и двата пъти имаше яйцеклетка, но не ставаше за нищо. Дано да е било нещо моментно и следващия път да се получат нещата и при двете ни.  Praynig

# 110
Възрзвайте си по едно щъркелче някъде из къщи на ключово място. Sunglasses Моето се оказа късметлийско от миналата година. Е, не ми е първото, ама този път подейства, макар първоначално да го набедих май месец.

# 111
Здравейте момичета,
Извинете, че така нахълтвам в темата! Бих искала да ви попитам за съвет.
Ние сме в женски фактор, аз задържам фоликули. След горчив опит с проф. Щерев отидохме в Надежда. Този месец живот и здраве ни предстои първо инвитро на ЕЦ.
Пиша ви, защото откакто сме в Надежда, се чувстваме претупани - освен проходимост на тръби и спермограма, не са ни назначили никакви допълнителни изследвания преди инвитрото, като че ли първият опит е тестов да се разбере какво става. Не усещам и връзка с назначеният ни док - говорим си за по 4-5 минути максимум и единственото усещане, което имам е, че искат да ни вземат парите. Което е супер, аз съм готова да им ги дам, но няма го доверието, спокойствието, че си в правилните ръце и ще се погрижат за теб.
От много време си мисля за клиника Малинов и се обръщам към вас с въпрос - доволни ли сте от отношението на докторите там? Имате ли чувство, че сте на конвеир? Бихте ли препоръчали клиниката за двойка с женски фактор?
Благодаря много!

# 112
Мацa Пухкавелова, отношение и връзката с лекаря е много относителна. Сама трябва да го почувстваш. Ако не се чувстваш добре, където си не ти пречи да направиш една консултация в клиниката и да сравниш. Голяма част от успеха се дължи на спокойствието и доверието в лекаря ти. Разочарованията, чувството за претупване само те подтискат и не водят до нищо добре. Но не може да се разчита и само на отношението и химията с даден лекар. Трябва да се оцени комплексно ситуацията.

# 113
Като пациент и на двете клиники, ще кажа, че със сигурност в Малинов няма да се чувстваш претупана. Или поне, ако си при Калчев. Изрично правя тази уговорка, защото съм била при него Simple Smile На ЕЦ обаче ще си скъсаш нервите там. Отново от личен опит Rolling Eyes
И в двете клиники няма да ти пуснат кой знае какви изследвания, освен ако ти не натискаш за тях.

# 114
  • София
Маца Пухкавелова,

Най-добре да се запишете на консултация и да прецените сами къде се чувствате по-добре. От значение е и доктора, и отношението, и подхода му към работата, и професионалната култура в самата клиника.

Аз се опитах да се запиша на платена ЖК миналата година в твоята клиника. Мисля че "претупана" е много мека дума за отношението, което получих.

Момичета,
за март месец поръчвам едно ято щъркели за всички ни.
Тези с коремите - да им се радвате спокойно, пък на нас, останалите - да ви последваме скоро ...

# 115
  • София
Ливче  Hug За теб специално идвам.

Синеочка  Hug

Много работа имах, търсих си заместник и нямах никакво време. Четах ви отгоре - отгоре. Много лошо от моя страна.
Добре сме. С плацента превия, терапия от Сигридов, за да не кървя. В момента съм в Надежда. Снощи постъпих с болки и леки контракции. Но сме добре. Болките отшумяха, контракции няма, а Шуша рита и бяга от машината за тонове. Усети ли я : става страшно обръщане и мятане. С главата нагоре е. Обърна се в 29 седмица и за мен беше предвесник, че секциото идва. Утре съм на ЖК да определим датата. Ще остана в болницата до събота. Снощи бях стресната, въпреки че нямах кървене, но сега съм спокойна.

Почти всичко ни е готово. Тя е каратист и мисля, че не спи.  Heart Eyes

Само да мине визитацията и ще пиша пак. Много стиснати палци за всички.

Сън Hug

# 116
  • От Луната
Аз съм много доволна от д-р Калчев. Назначавал ми е изследвания, за други съм питала и се е съгласявал. Като цяло за 4 процедури общо - 3 инсета (едно не е в клиниката), 1 успешно ин витро направих почти всички изследвания. Той се дърпаше само за тромбофилията, която си пуснах сама в МД... за всичко друго или сам предложи, или се съгласи с мен.
За него си залагам главата, че не претупва ... с ръка на сърцето казвам, че ако нещо се претупва в клиниката, то е от акушерките, а не от Док. Той винаги обяснява! Аз и на акушерките им намерих цаката, но доста нерви пропилях. Като цяло тактиката е да висиш в клиниката, докато ти излязат резултатите. Да ходите преди 8 за да сте от първите с готови резултати ... и така, някакви дребни детайли ... които подпомагат процеса Simple Smile И много въпроси, по-добре да изглеждам глупава, но да питам, преди да съм прецакала нещо ... това ми го каза Теди в началото и следвам стриктно. Доста се смяха с мен, но пък си свършиха работата!

Люксен Sad Всичко ще е наред! Praynig Praynig Praynig
Braida ни се губи?

# 117
Блинг, Кристи, Делисардели, Синеочка, много ви благодаря за отговорите. Ще направим една консултация в Малинов, от питане не боли. Благодаря ви и за конкретните съвети!  Simple Smile

Прегръщам ви всички с пожелания за много леки срещи с очакваните бебоци, а за нас скорошни две чертички  Hug

# 118
  • София
Добро утро и от мен!

Маца, момичетата вече са ти обяснили, като моето мнение също е изключително положително за Калчев. Успех и дано намериш своя лекар!
Люксенче, радвам се че писа. Мислих те тези дни! Бързо да ви изписват и да се прибирате, че още ви е рано за среща с шуша. Много  Hug!!!

Лек и успешен петъчен ден на всички!!!

# 119
Боби, пак заповядай, ама следващия път да си разказваме успехите ни!
Люксенче, бързо да ви изписват и всичко да е наред! Далече е още срещата с Шушулката!  Hug Praynig

Общи условия

Активация на акаунт