Клиника Малинов - клиниката сбъдваща мечти :) Тема 22

• 35 380
  • 721
  •   1
Отговори
# 675
Браво Боби. Сега положителни мисли и емоции и много се пази. Не вдигай тежко, не се преуморявай. Сега ти се е паднало да се поглезиш.
А сега имам нужда от съвет. Калчев каза да си пусна прогестерон, е2 и още нещо беше м/у 1 и 3 ден от цикъл. Да ама вече 7 ден ми закъснява. С всеки следващ ден напрежението ми се увеличава. Преди 2 седмици бях на профилактичен преглед. Казаха, че всичко е наред. После ходих при Калчев и той потвърди и даде зелена светлина за следващия опит. Ама пустия му цикъл не идва и не идва. Ако имаше някакъв проблем щеше да се разбере на прегледите. Поради тази причина си мисля, че може да е нещо хормонално. Но как да постъпя? Да се обадя на акушерките ли? Да отида при лекаря при който си ходя ли? Къде да попитам какви хормони да изследвам, към кого да се обърна според вас

# 676
  • От Луната
Усмивка, на първо време се обърни към аптеката, за тест за бременност Simple Smile после търси други причини...

# 677
Синеочко, със сигурност не съм бременна. Така че това отпада Wink

# 678
*usmivka, ако вече си отхвърлила хубава вероятност, може да си запишеш един час при док да те погледне. Сигурно ще успееш да се вредиш за края на седмицата. С акушерките не виждам смисъл да се обясняваш, защото най-вероятно ще ти кажат да си чакаш. Пък, ако през това време ти дойде ще си продължиш по план.

# 679
Благодаря на всички за пожеланията!

Боби, да гушкаш и топлищш бубата до термин!  Hug Hug Hug Пази хубавите емоции и пази спокойствие и всичко ще е наред!
Лив, дано си права! На теб успешен преглед в петък Simple Smile Ако случайно съм в клиниката тогава ще се обадя, още не знам как ще протече седмицата:)
Блингче, знам за фоликулите при теб, ама аз съм като опарена от предния месец, когато имах само един и то големия, от дребосъците нищо не стана, ама и от тоя нищо не стана:(
Усмивка и от мен същия съвет като този на Блинг. Звънни за час и дано има някой скорошен!  Praynig

# 680
Аз пък си мислих да звънна на Теди например и да ми каже кви хормони да пусна и направо да отида с готовите резултати при док, за да спестя време. Но пък като се замисля, може и да сте прави и да не бързам много много

# 681
Те хормоните трябва да са ти записани в досието, ако сте се разбрали да ходиш първо тях да пускаш и после на преглед. Но по принцип няма особен смисъл от предварително пускане. Просто, ако си притеснена сега си запиши един час тази седмица в случай, че още се забави да те погледне. Ако пък дойде някой от следващите дни си запиши такъв за първите дни на цикъла. Да те прегледа, да прецени ще може ли да стартирате и ще ти каже какви хормони има нужда да пускаш. По принцип се изследват ЛХ, естрадиол и прогестерон.

# 682
Да аз преди около 10 дни бях при него на преглед и ми изписа точно тези трите да ги пусна като ми дойде. Ама пусто не идва.
Преди малко звънях на рецепция за час, както ме посъветва Блингче, ама не вдигат. След малко пак ще звънна. Дано се вредя за тази седмица

# 683
Звъни упорито докато не са взели всички часове, че май е доста натоварено напоследък.

# 684
Usmivka, аз януари имах аномалия, но в обратната посока. МЦ дойде на 19-ти ден. Записах си час и отидох док да ме види, въпреки че го бях отписала този цикъл. То пък се оказа, че всичко му изглежда по-добре от предните пъти. Не съм наясно кога започва подготовката за ЗЕТ, но си е хубаво да те погледнат. Да не стане на 3-ти ден само хормони, че май това е новата практика в клиниката...

Много сте мили всички, благодаря.  bouquet

# 685
Боби, чудесни новини при теб! Пролетно много ме зарадва. Топли си малкото шушулче и скоро пак да ни се похвалиш!

Последна редакция: пн, 20 мар 2017, 19:13 от Idelle

# 686
Чааааак за другата сряда имаше свободно и записах

# 687
  • От Луната
Усмивче, така се надявах Wink
Док не каза ли кога е била О?

# 688
На какъв интервал според вас да поставям Естрофема и Утрогестана? Казаха ми просто 3х2. Така добре ли е?

10.00 Естрофем
10.30 Утрогестан

16.00 Естрофем
16.30 Утрогестан

22.00 Естрофем
22.30 Утрогестан

Тоест това е на 6 часа. До сега слагах сутрин, на обяд към 13 ч. и вечер. Но се чудя дали не трябва да е на по-равни интервали. Ох, и много надълбоко ли трябва да се поставя, че нещо хич не успявам?

Идел,  Heart Eyes

# 689
Боби, аз ги слагах през 6 часа. само, че започвах в 8,00. Досегаа, обаче не ми се е налагало да слагам едновременно Утрогестан и Естрофем, та не знам какъв интервал между двете е добър. Аз също не успявам мн дълбоко да ги пъхам... Пиеш ли АП? И ДОБАВКИТЕ СПРЯ ЛИ ГИ ИЛИ СИ ГИ ПРОДЪЛЖАВАШ?

Общи условия

Активация на акаунт