Клиника Малинов - клиниката сбъдваща мечти :) Тема 22

• 35 387
  • 721
  •   1
Отговори
# 660
И аз това се питах, ама не смея да се обадя.  Blush

Lady, пожелавам ти утре да е още по-голямо.  Praynig  Flowers Four Leaf Clover

# 661
  • София
Боби, успех утре, да си те хареса бебчо  Hug
Лейди, в понеделник да е по-високо ЧХГ-то.  bouquet
Сън, и на теб стискам палци  Hug

# 662
  • От Луната
Лейди, стискам палци да се удвоява. Нисичко е, но пък това нищо не значи ... Все пак е положителен!

Боби, бях сигурна! Този път нещата бяха различни и за мен това беше знак, че няма да се повторият случките. И време беше!
Много позитивна енергия от нас и много стиснати палци!

# 663
Сън, как мина днес-има ли преглед?

# 664
Поли, минах...

Док каза, че днес му вървяло само на положителни тестове и перфектни ембриони, така че това ще е опитът на Боби! И на мен пожела да успеем този цикъл...

Скрит текст:
ама това беше преди да ме погледне и да види, че имам само един голям ф. 16мм от 4ри по 12. Имам и още два по 13 и един 12.5. Прогестеронът ми е висок, та и по чудо да извадим нещо... Вероятно няма да има трансфер. Днес имам малко фестимон да бия и утре пак хормони и ще видим какво що...

През телефона не мога да почерпя, ама чувствайте се почерпени, имам имен ден.

# 665
Дай Боже само на положителни тестове и хубави ембриони да му върви на док!

# 666
Ех, че много новини като за уикенд!  Peace Така ми харесва това раздвижване! Нямам търпение и аз да се разпиша, но съм на преглед чак в петък, когато ще ми е 14 ден да видим каква лигавица съм заформила.  Crazy До тогава ще ви следя и ще стискам палци на кой, за каквото му трябват.  Praynig

Боби, как мина трансфера? Сигурно си почиваш и пращаш положителни мисли на ембриончето, така и трябва!  Hug Пожелавам ти да си го топлиш поне до Коледа!  Praynig Сънчето е следваща в списъка с трансферираните и после виждам нас с Поли!  Peace

Сън, понякога Ф дръпват накрая, така че до последно не се знае какво и колко ще извадят. Стискам палци за хубава реколта!  Praynig Ииии ЧИД! Жива и здрава да си и някой ден внуци да кръщават на тебе  bouquet

Лейди, не можах да видя какво си писала, но явно ще пускаш втори тест - дано стойността да се удвоява и утроява, и това да се окаже твоето борбено човече!   Praynig

Рени, хайде имаш си сладоледчета вече! Палчета да не се налага да чакаш много и скоро да успееш да си ги прибереш.

# 667
Здравейте момичета, ние с буболечката поспахме следобяд, че ни налегна умората. Все пак отворих очи в 4.00 ч. през нощта и почти не съм мигнала до сутринта от вълнение.  Party

Ами вече сме 2 в 1, а аз съм бременна до доказване на противното. Сигурно защото ми е едва първи ден, засега съм спокойна и щастлива. С наближаване на теста ще става по-трудно със сигурност, но не искам да го мисля от сега.  Crossing Arms

Трансферът е нещо прекрасно откъм усещания, с изключение на физическите. Но аз съм си кекава и спекулумът за мен е най-кошмарното нещо на света. Никога не мога да се отпусна с него и все ме бъзикат, че ще го счупя от стягане.  ooooh! Видях си точицата, видях я и хубаво разделена.  Heart Eyes Док каза, че ембриончето е перфектно и чакането да стигнем до тук си е заслужавало. Хормони, лигавица също са супер. Все още ми е трудно да повярвам, че стигнах до трансфер и ми се струва нереално. Днес било и голям църковен празник, а сутринта в лабораторията ми казаха, че има два положителни теста от сутринта.

Между другото имаме предположението на док за пол, ако бебче си ме хареса. Я кажете дали познава. Blush

Сън, честит имен ден.  bouquet Предавам ти щафетата, че май ти си най-скоро след мен. Не случайно сме се засекли днес, жалко че не се запознахме. Ти ще я предадеш после на другите момичета.

Lady, да не би някой от двата хубави положителни теста днес да е твоя? Стискам палци.  fingerscrossed

Момичета, /най-вече бременните и родилите вече/, някакви препоръки да имате към мен за следващите 11 дни? Няма ли някоя чудодейна техника за успешен изход?  Crazy

# 668
Сън, честит празник bouquet Напук на всичко ти пожелавам да се изненадаш приятно в скоро време Heart Eyes Не ги отписвай дребните фукита. И аз имах две шепи такива и изобщо не ги броях за нищо, а накрая точно те бяха дръпнали и е много вероятно и беба да е била сред тях. Докато ми се струва, че големите, които бяха дръпнали отидоха на кино накрая.
Боби, препоръчвам ти по възможност най-вече спокойствие. Ако можеш си спести ходенето на работа и нервите от работното ежедневие. Не е нужно да лежиш нон-стоп, макар че аз лично гледах да полежавам, но просто избягвай за всеки случай напрягането и по-тежките физически "упражнения". Най-вече като клякане покрай разни домакински задължения, вдигане на тежко и т.н. Не, че е доказано какво точно и как влияе, но после угризенията са страшна работа. Поне в дните около предполагаемата имплантация бъди по-внимателна. Прави си кратки разходки за добро кръвообращение и внимавай с храните, че покрай лекарствата става неприятно.

# 669
  • София
Ех Боби как се вълнувам с твоята история,толкова добре описваш нещата.Две в едно до термин да си останете,да си те хареса твоето бебче.И аз като Блинг ще ти кажа предимто спокоиствие,без натоварвания.
На всички продължавам с палците.Този и другия месец се очертават доста ползотворни.Аз отивам към лятото за процедура.Но много се двуомя къде да продължим.Док си го харесвам много.
Сън честит имен ден и този месец да е щастливия за вас.
Леиди удвояващо ЧХГ.
Лив Поли успешни ЗЕТ.

# 670
Боби да си топлиш бебчо до термин Hug
Съм ,честит празник bouquet
На Лейди прекрасно ЧХГ и след девет месеца още по-прекрасно бебче.
Дано само хубави новини да има в темичката вече

# 671
  • София
Боби, много се радвам, че стъпка по стъпка се доближаваш до сбъдването на мечтата!!! Продължавам да ти стискам палци! Нека твоето бебенце да си те хареса!
Сън, честит празник! Аз вярвам, че ще успеете този път!

# 672
  • От Луната
Боби, прекрасни новини. Аз бих добавилс повече белтъчини към менюто, по-малко въглехидрати и никакъв кофеин. Това беше моята успешна стратегия.

Сън, честит празник. Знаеш какво ти желая!

Лейди, успех и стиснати палци! Чакаме новини и то хубааави!

# 673
  • София
Лейди, стискам палци да се вдига ЧХГ-то и да изкараш една спокойна и безпроблемна Б!
Сънчооо, честит имен ден, миличкааа! Бъди много здрава и вярвай, че чудото ще се случи съвсем съвсем скоро!  Hug Heart Eyes
Благодаря, Лив. Успех и на теб и на Поли!  Simple Smile
Боби, моят съвет е (колкото и трудно и невъзможно да звучи) е да се опиташ да си по-спокойна. Вярвай в твоето мъниче!
Скрит текст:
Моите наблюдения са, че док. доста познава. Пожелавам и при теб да е така!  Peace

# 674
Сън, честит имен ден! Догодина да празнуваш с бебче!
Боби, да си бременна до Декември!
Лейди, удвоено ЧХГ утре!
Лив, и аз ще съм в клиниката в петък Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт