Клиника Малинов - клиниката сбъдваща мечти :) Тема 22

• 35 392
  • 721
  •   1
Отговори
# 645
Имаме ли вече положителен тест в темичката?
Боби, да кажеш кога е трансферът.
Сън, и аз имам добро предчувствие!
Успех на всички от мен!

# 646
Синеока  Hug Да нагушкаш машината за наакани памперси от мен!
Поли, дано си права!

И аз се оглеждам за добри новини...

Сутринта беше много спокойно в клиниката, а за Боби мисля, че всичко ще е наред и ще е утре. Вчера бях много крива и не се усетих, но док като спомена за преглед в неделя... евентуално де. Значи е сигурен в на Боби бонбончето Simple Smile

# 647
Охххх, направо бях пред припадък вече.  ooooh!
Сън, утре ще имаш преглед. Стягай се, че следващия трансфер ще е твоя. Party
Поли, имам си вече и дата, и час. Утре в 10.30 ч. Попитах ембриоложката може ли да отпусна до утре душата и тя каза, че мога да я отпусна по принцип. Praynig

# 648
Браво Боби! Страшно се радвам, за теб - утре по това време вече ще си бременна.

# 649
Хайде на трансферааааааа. И за Коледа - подарък Grinning

# 650
  • София
Еее, супееер!

# 651
Благодаря ви. Hug Не мога да повярвам, че стигнах до тук. Това беше първата крачка, която исках да постигна. Сега идва ред на следващата - двете чертички. Praynig Дано Бог е с мен и дано мойто буболече си ме хареса. От тук насетне мога само да му изпращам позитивни мисли и много любов и да се надявам, че това е моя успешен опит. Praynig  Praynig Дано наистина това е моето Коледно чудо, Кристи!  Heart Eyes

# 652
Боби, прекрасна новина за прекрасно Коледно чудо!
Отпусни душата днес, редно е:) И аз ще я отпускам с теб Wink

Иначе утре не знам дали ще имам, док беше казал, само ако не му харесат хормоните... Та ще видим.

На теб много спокойствие и утре си прибирай бебешорчето! И те чакат най-щастливите дни!

# 653
Момичета, да ви питам нещо. Че прерових назад темите да открия описание на това, какво се случва по време на трансфер, но не открих.
В инструкциите, които са ми дали пише: "Носите си удобни дрехи". Какво се има предвид? Просто да сме облечени с нещо удобно или да носим и допълнителни дрехи? Всъщност по време на трансфер събличаш ли се като при пункция или сваляш само бельото? И докато си лежиш след това напълно ли си облечен?  Crazy

# 654
Събличаш се и лежиш по нощница около час. Просто все пак е хубаво да си, а и от тук нататък с някакви по-свободни дрехи, а не впити дънки или панталони. Това имат предвид Wink Всички дрехи, чанти, телефони седят в стаичката за събличане.
Може да направиш една пробва с водата колко може да стискаш.
Успех утре и до финал Hug

# 655
Мерси, Блингче.  Hug Дано да е успешен финала.  Praynig

# 656
  • София
От днес моите шушулчици са вече сладоледчета. Ембриоложката ми се обади днес и отново каза, че са много добре. Надявам се да си ги прибера след някой друг месец. И точно след половин час пък ми звънна да ми каже утре за трансфера в 10:30... Laughing Боби, мисля, че с теб ме объркаха.  Simple Smile Както и да е...
Мила Боби, пожелавам ти от сърце утре док. да има много лека ръка и да ти върне най-прекрасното бебче, което да си го топлиш поне 9 месеца!
Сънчо и на теб пожелавам късмет и двете с Боби да поведете хорото. После ние със сладоледчетата ще се присъединим  Simple Smile

# 657
Рени, браво на сладоледчетата. Ще чакат най-подходящия момент да си дойдат при теб. Благодаря ти за милите думи Heart Eyes

Всъщност ние утре сме двечки на трансфер при док и се бяха обадили само на мен. Явно са объркали телефоните нещо. Дано не се случва пак, че това може да скъси живота на човек.  Confused

Само да мине добре всичко утре и на Сън ще й предам щафетата за следващ трансфер,  желая й всичко да продължи по вода.  Peace

# 658
Здравейте момичета, благодаря за палчетата на всички!
Имаше защо - още вчера пуснах теста!
Ще пусна още един утре. Знам, че понеделник е много натоварено, но мина през клиниката.

-
Поли, успех!
И на Сънлайт също и на всички вас, момичета.

Последна редакция: нд, 19 мар 2017, 12:11 от lady_Joy

# 659
Лейди, 30 не е ли положителен тест?

Общи условия

Активация на акаунт